================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Τα σημάδια ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια

⍆Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια που βρίσκεται γύρω τους...
από άλλους. Αυτό είναι ένα χάρισμα που λίγοι κατέχουν και ακόμα λιγότεροι κατανοούν. Είναι μια δύναμη που μπορεί να σας δυσκολέψει στην ζωή, εδικά όταν περιβάλλεστε από αρνητική ενέργεια.

Πολλοί άνθρωποι με υψηλή διαίσθηση δεν συνειδητοποιούν καν πως έχουν αυτή την ικανότητα. Αν νομίζετε πως την έχετε, παρακάτω βρίσκονται τα σημάδια που βιώνετε αν είστε πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια.

Έχετε πολύ δυνατή διαίσθηση
Η διαίσθηση σας συχνά είναι δυνατότερη από την λογική σας. Σε δύσκολες καταστάσεις, εμπιστεύεστε το ένστικτο σας επειδή ξέρετε πως σχεδόν πάντα είναι σωστό.

Στο παρελθόν, η εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σας, σας γλίτωσε από πολλά πιθανά προβλήματα.

Πάντα ξέρετε πότε κάποιος λέει ψέματα 
Κανένας δεν μπορεί να σας κοροϊδέψει. Αν κάποιος σας λέει μια ιστορία γεμάτη ψέματα, μπορείτε να το καταλάβετε κατευθείαν. 

Ανεξάρτητα από το πόσο καλός ηθοποιός μπορεί να είναι κάποιος, μπορείτε να αντιληφθείτε την απάτη από χιλιόμετρα μακριά. Αν και μπορεί να μην το λέτε, πάντα το ξέρετε.

Τα πλήθη σας καταπιέζουν
Σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους, νιώθετε πολύ άβολα. Όταν μάζες ανθρώπων βρίσκονται γύρω σας, υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές πηγές ενέργειας. Το να συνδεθείτε με όλη αυτή την ενέργεια μπορεί να σας αποστραγγίσει. 

Προτιμάτε να είστε με μια μικρή ομάδα ανθρώπων ή απλώς μόνοι σας. 

Συχνά βιώνετε οράματα παρά όνειρα 
Τα όνειρα μπορούν να έχουν πολύ περισσότερη δύναμη από όση τους δίνουμε. Αν και οι περισσότεροι μερικές φορές έχουν όνειρα με κρυμμένα μηνύματα, εσείς έχετε πολύ συχνά. 

Είστε επίσης πολύ καλοί στο να αποκρυπτογραφείτε αυτά τα οράματα και να κατανοείτε την σημασία τους.

Ξέρετε τι θα γίνει πριν συμβεί
Μπορεί να είναι απλώς ένα αίσθημα ή μια σκέψη πως κάτι πρόκειται να συμβεί. Είτε είναι καλό ή κακό συχνά μπορείτε να προβλέψετε τα μελλοντικά γεγονότα. Καταλαβαίνετε τα σημάδια που στέλνει το σύμπαν για να σας δείξει τι θα συμβεί σύντομα. 

Ο προσωπικός χρόνος είναι σημαντικός 
Συνεχώς βομβαρδίζεστε από την ενέργεια των άλλων και του κόσμου γύρω σας. Μπορεί να είναι σωματικά και ψυχικά εξαντλητικό και γι αυτό έχετε την ανάγκη να επαναφορτίσετε. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι με τον εαυτό και τις σκέψεις σας.

Μπορείτε να διαβάσετε τις αύρες
Όταν κάποιος γύρω σας έχει φωτεινή αύρα, το ένστικτο σας λέει πως είναι κάποιος που αξίζει να περάσετε χρόνο μαζί του. Όταν η αύρα κάποιου είναι σκοτεινή από την άλλη, μπορείτε να αισθανθείτε την αρνητική ενέργεια. 

Έχετε λίγες κοντινές συνδέσεις 
Είστε αρκετά επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που έχετε στην ζωή σας. Αντί να περιβάλλεστε συνεχώς από πολλούς, επιλέγετε να κρατήσετε λίγους κοντινούς φίλους. Έχετε πολύ δυνατούς δεσμούς με αυτούς που προσκαλείτε στην ζωή σας. 

Η ικανότητα να αισθανόμαστε την ενέργεια γύρω μας είναι ένα χάρισμα που δεν πρέπει να παραμελείται. Χρησιμοποιήστε αυτή

Νιώθετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, ακόμη και όταν δεν είναι εκεί
Μπορείτε να «σηκώσετε» το ενεργειακό πεδίο άλλων και να «δείτε» κάτω από αυτό, ακόμη και όταν οι άλλοι δεν βρίσκονται γύρω σας. Μπορεί να είναι στην άλλη πλευρά της πόλης ή της χώρας, αλλά εξακολουθείτε να είστε σε θέση να λαμβάνετε τα συναισθήματά τους.

Μερικές φορές αναρωτιέστε: – «Είναι αυτά που αισθάνομαι, δικά μου συναισθήματα;»
Κάποιες φορές μπορεί να αισθάνεστε άσχημα εξαιτίας του ενεργειακού πεδίου κάποιου άλλου που είναι σε άσχημη ψυχολογία, αλλά δεν έχετε αντιληφθεί ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι πραγματικά δική σας.

Είστε ευαίσθητοι στο φως, τους ήχους, τις μυρωδιές και την αφή
Δεν σας πολυαρέσουν τα λαμπερά φώτα και η βαβούρα, ενώ έχετε μια έντονη αίσθηση γεύσης, αφής και όσφρησης. 

Το μυαλό και το σώμα σας συνδέονται και καθώς είστε πιο ευαίσθητοι σε όλες τις ενέργειες γενικά, είστε και στην ηλεκτρομαγνητική αλλά και σε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουν οι αισθήσεις σας.

Γνωρίζετε πράγματα από το πουθενάΑπλά «ξέρετε» για πράγματα, χωρίς να έχετε καμία λογική απόδειξη για αυτά. Με απλά λόγια, έχετε μια πολύ ισχυρή διαίσθηση και είστε σε θέση να ερμηνεύσετε καταστάσεις που σας δίνουν μια εικόνα για πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν.

Εάν είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια, μπορεί να είστε σε θέση να κοιτάξετε κάποιον και να δείτε αν είναι καλός ή κακός και αν πρέπει να τον αποφύγετε ή όχι.

Ένα προαίσθημα που σας βγήκε αληθινό, είναι μία μικρή απόδειξη των παραπάνω.
Οι άνθρωποι σας λένε ότι είστε πολύ ευαίσθητοι
Οι άνθρωποι γύρω σας διαπιστώνουν ότι είστε πολύ ευαίσθητοι, ότι αισθάνεστε πολλά περισσότερα, ότι σκέφτεστε περισσότερο από το συνηθισμένο και ότι αντιλαμβάνεστε σε βαθύτερο επίπεδο.

Ξέρετε πότε οι άνθρωποι «αλλάζουν»Είστε σε θέση να παρατηρήσετε την αλλαγή στο ενεργειακό τους πεδίο, όπως τον τόνο της φωνής τους. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά νιώθετε τις αλλαγές αυτές.

Σας είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε βία στην τηλεόρασηΑποφεύγετε κάθε είδους βία, είτε σε ταινίες είτε στα δελτία ειδήσεων, πόσο μάλλον στην πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί σας στενοχωρεί και συχνά μπαίνετε στην θέση του θύματος, ακόμα κι αν ξέρετε ότι σε μία ταινία δεν είναι πραγματικά όλα όσα συμβαίνουν.

Αποφεύγετε ενστικτωδώς τους ανθρώπους που κλέβουν την ενέργεια των άλλωνΑποφεύγετε τους ανθρώπους και τη σχέση σας με ανθρώπους που αποστραγγίζουν την ενέργεια από εσάς ή από άλλους. Δεδομένου ότι είχατε εμπειρίες με ενεργειακά βαμπίρ στο παρελθόν, ξέρετε πώς να τους προσδιορίσετε. Το ενεργειακό σας πεδίο αναπτύσσει ένα είδος ασπίδας και σας εμποδίζει ενστικτωδώς να συναντηθείτε μαζί τους.

Εν κατακλείδι, αν και μερικές φορές νιώθετε ότι κατέχετε τα κλειδιά της καρδιάς, της ενέργειας και των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων στα χέρια σας, δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να τους εξουσιάσετε, αφού γνωρίζετε τα μυστικά τους. Είστε περισσότερο σαν ένα σφουγγάρι ενέργειας, παρά ένας εκμεταλλευτής της.

Έχετε δύναμη, θέληση και επιλογή. Μην φοβάστε να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά για να πάρετε πίσω τον έλεγχο του ενεργειακού σας πεδίου, αλλά και να βοηθήσετε άλλους που αντιλαμβάνεστε ότι έχουν ανάγκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Τα σημάδια ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια Reviewed by PLOUMISTOS on 11:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.