Η κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Δείτε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Δείτε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας

⍆Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει ολόκληρη τη χώρα....
Με χιονοπτώσεις, βροχές, ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και σφοδρούς ανέμους αναμένεται να συνεχιστεί για δύο ακόμη ημέρες η κακοκαιρία «Ωκεανίς».

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, τις επόμενες ώρες η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λίγο ακόμη στην Αττική και θα πέσουν κάποια χιόνια, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι χιονοπτώσεις θα απασχολήσουν κυρίως τα κεντρικά και νότια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:
Όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και ημέρες, η κακοκαιρία με τους σφοδρούς ανέμους, τις χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της χώρας αλλά και την ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας μας επηρεάζει από τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, εξαιτίας της σφοδρότητας των ανέμων, η αίσθηση της παγωνιάς στο ανθρώπινο σώμα γίνεται ακόμη πιο έντονη και αυτό ασφαλώς το έχετε καταλάβει όλοι.

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ
Η θερμοκρασία μέσα στη νύχτα θα υποχωρήσει λίγο ακόμη στην Αττική με αποτέλεσμα οι τοπικές χιονοπτώσεις να απασχολούν περιοχές περίπου από τα 250 μέτρα και υψηλότερα, δηλαδή κυρίως τις βορειότερες περιοχές των προαστίων του λεκανοπεδίου. Αυτός ο καιρός θα διατηρηθεί και αύριο με τα φαινόμενα κατά βάση να επηρεάζουν κυρίως τις ανατολικές και βόρειες περιοχές του νομού, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι σε τοπικό επίπεδο δεν θα επηρεαστούν και κεντρικά τμήματα. Τα υψόμετρα των τοπικών χιονοπτώσεων αύριο στην Αττική θα είναι περίπου από τα 300 μέτρα και υψηλότερα ενώ στις περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου θα εκδηλώνεται κατά διαστήματα χιονόνερο ή τοπικές βροχές στα παραθαλάσσια.

ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ
Στον χάρτη που σας επισυνάπτω, φαίνονται ξεκάθαρα οι περιοχές που θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Όπως χαρακτηριστικά βλέπετε, θα επηρεάζονται τμήματα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα έως και την Πελοπόννησο περίπου από τα 350-400 μέτρα και υψηλότερα. Μάλιστα, στη Θεσσαλία αλλά και στην κεντρική Στερεά τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα είναι ακόμη πιο χαμηλά. Περίπου στις ίδιες περιοχές (αλλά και από τα ίδια υψόμετρα) θα διατηρηθούν οι χιονοπτώσεις και τη Δευτέρα με τη μόνη διαφορά ότι θα χιονίσει πρόσκαιρα στη Μακεδονία και τη Θράκη ακόμη και τμήματα πολύ χαμηλού υψομέτρου. Βέβαια τα φαινόμενα της Δευτέρας θα είναι πιο εξασθενημένα.

ΣΦΟΔΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ
Οι θυελλώδεις βοριάδες που θα πνέουν με ένταση 9-10 μποφόρ θα διατηρηθούν έως και το πρωινό της Τρίτης ειδικά στο Αιγαίο. Φαίνεται λοιπόν ότι θα συνεχιστούν σε πολλές περιοχές τα προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αλλά ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις στις εναέριες.

ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ
Ο παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι αρκετά ισχυρός τις επόμενες δύο ημέρες διότι θα σημειωθούν θερμοκρασίες (κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά) που θα αγγίξουν τους -9 με -10 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Πολύ ισχυρές καταιγίδες αναμένονται το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας στα κεντρικά και ιδιαιτέρως νότια νησιωτικά τμήματα. Εκεί, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πλημμυρικά φαινόμενα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που θα εκδηλωθούν.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Γενικευμένη βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη για όλη τη χώρα. Τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι πολύ μεγάλα και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά.
Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας

kairiko01
kairiko02
kairiko03
kairiko04
kairiko05
kairiko06

Οδηγίες προστασίας από θυελλώδεις ανέμους 


polis
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Η κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Δείτε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας
Η κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Δείτε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας
Η κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Δείτε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας
https://i1.prth.gr/images/w880/files/2019-02-23/xioni-stomio3.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_28.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_28.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content