Στ. Πλουμιστός: Έρχεται η Συνειδησιακή Μοναδικότητα - Ένας νέος άνθρωπος

Στ. Πλουμιστός: Έρχεται η Συνειδησιακή Μοναδικότητα - Ένας νέος άνθρωπος

⍆Η περίοδος κάθαρσης της ανθρώπινης συνειδητότητας άρχισε στις 16 Αυγούστου 1987,...
με την "Αρμονική Σύγκλιση" πέντε πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, του Ερμή, της Αφροδίτης, του Κρόνου, του Άρη και του Δία, που ευθυγραμμίστηκαν σε μια σπάνια πλανητική σύμπτωση, που ονομάζεται αρμονική σύγκλιση πλανητών και η οποία ολοκληρώθηκε την 21.12.2012 με την ευθυγράμμιση του συνόλου των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Η σύγκλιση αυτή σύμφωνα με τους επιστήμονες, συνοδεύτηκε από μια ανεξήγητη αναβάθμιση της ποιότητας και της συχνότητας του ηλιακού φωτός, που είχε θετικές επιδράσεις στο ανθρώπινο DNA, το οποίο σταδιακά άρχισε να αναβαθμίζεται.

Η μεταβατική περίοδος των 25 ετών από τις 16.8.1987 έως την 21.12.2012 στις παραδόσεις των Μάγια, ονομάζεται "Περίοδος Κάθαρσης" και "Πέρασμα από το Σκοτάδι στο Φως". Η χρονική περίοδος του περάσματος από το Σκοτάδι στο Φως έληξε στις 21.12.2012 και η ανθρωπότητα εισήλθε στην περίοδο "Αναγεννήσεως του Φωτός" και "Εξαγνισμού του Κόσμου". Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί το τέλος του ζωδίου των Ιχθύων διάρκειας 2.160 ετών και την έναρξη του ζωδίου του Υδροχόου ταυτόχρονα με την έναρξη του νέου "Μεγάλου Ενιαυτού", που αναφέρει ο Πλάτωνας στον "Πολιτικό" του.

Όπως αναφέρετε στο βιβλίο "Ο Θεϊκός 'Ανθρωπος" του Γ. Καλογεράκη από τις Εκδόσεις "Δίον", η Αρμονική Σύγκλιση ολοκληρώθηκε την 21.12.2012 με την ευθυγράμμιση όλων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος με τον Ήλιο. Η ευθεία αυτής της ευθυγράμμισης δημιούργησε σταυρό με τον μεσημβρινό του κέντρου του Γαλαξία μας. Ονομάστηκε κοσμικός σταυρός και άνοιξε τους διαύλους της κοσμικής ενέργειας που πλημμύρισε τη Γη, για κάθαρση όλων όσων κατοικούν επάνω σε αυτήν, ώστε να μπορέσουν να ανεβούν σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης, σύμφωνα με τα νέα κοσμογονικά δεδομένα.

Το φαινόμενο αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο κοσμικό φαινόμενο και εξέθεσε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα σε έντονες επιδράσεις ενέργειας στρεπτικών κυμάτων του κέντρου του Γαλαξία, τα οποία ενεργοποίησαν θετικά το ανθρώπινο DNA θέτοντας το σε διαδικασίες μεγάλων αλλαγών, όπως αναφέρονταν στις παραδόσεις των Μάγια, των Ίνκας, των Χόπι και των Ινδικών χειρόγραφων.

Ο Ήλιος και όλοι οι πλανήτες του, όπως έδειχναν εξομοιωτές πλανηταρίου, ευθυγραμμίστηκαν όλοι και βρέθηκαν στο ίδιο ημισφαίριο των 180° του ουρανού. Το φαινόμενο αυτό είναι τόσο σπάνιο, ώστε δεν υπάρχει αντίστοιχο, καταγεγραμμένο στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας.

Μετά την 21.12.2012 άρχισε και η αφύπνιση της ανθρωπότητας η οποία θα φθάσει στο αποκορύφωμά της το 2064 όπου και θα ολοκληρωθεί το κβαντικό άλμα του Γαλαξία μας.

Από το έτος 2064 και μετά, η ανθρωπότητα θα μετεξελίσσεται συνεχώς με σταθερούς ρυθμούς επί 25.920 χρόνια, δηλαδή "ένα κοσμικό έτος", οπότε θα ολοκληρωθεί το "6ο Γένος των Ανθρώπων της Ανόδου", του Θεϊκού ανθρώπου, που θα έχει μεταβληθεί σε ταξιδιώτη των άστρων. Είναι συμπαντική νομοτέλεια και αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, η αναβάθμιση της ανθρωπότητας..

Η 21.12.2012 ήταν η αφετηρία μιας νέας περιόδου, όπου άρχισε να καταρρέει αργά αλλά αδυσώπητα ο υλιστικός κόσμος και να εμφανίζεται ο νέος κόσμος, ο πνευματικός.

Δεν είμαστε πλέον ούτε στον κόσμο του πέμπτου γένους των ανθρώπων, αλλά ούτε και στον κόσμο του έκτου γένους, είμαστε οι δυο γενιές που αποτελούν τον σύνδεσμο, την κοσμογονική γέφυρα μεταξύ των δύο αυτών κόσμων !

Το άρθρο που θα διαβάσετε παρακάτω δημοσιεύτηκε στο online περιοδικό Unlocking the Truth

«Η Συνειδησιακή Μοναδικότητα: Ένας νέος άνθρωπος
Αρκετοί υποστηρίζουν πως αυτή η μαζική πνευματική εξέλιξη θα επέλθει μέσα από την “Συνειδησιακή Μοναδικότητα”.

Σε τι αναφέρεται όμως αυτός ο όρος;
 Η Συνειδησιακή Μοναδικότητα αναφέρεται σε ένα υποθετικό σημείο στον χρόνο, και γράφω υποθετικό αφού δεν έχει επιβεβαιωθεί πως θα έρθει σίγουρα, στο οποίο η ανθρώπινη συνείδηση θα βιώσει μία δραματική μεταβολή σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. 

Αυτή η αλλαγή θα αφυπνίσει το σύνολο της ανθρωπότητας που τώρα δεν φαντάζεται τις δυνατότητες που μπορεί να έχει η πνευματική μας αφύπνιση. Αυτός ο όρος ταυτίζεται σχεδόν σε αναλογία με την Μοναδικότητα στην Φυσική και τις Μαύρες τρύπες όπου κανείς δεν μπορεί να δει πέρα από τον Ορίζοντα των Γεγονότων αφού το φως αδυνατεί να δραπετεύσει.

Με ένα παρόμοιο τρόπο, όσοι υποστηρίζουν την Συνειδησιακή Μοναδικότητα θεωρούν πως αυτή η πνευματική αφύπνιση είναι πέρα από τα όρια της περιορισμένης φαντασίας μας.Για να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα αυτό το σημείο αφύπνισης του νου, μπορούμε να φανταστούμε τι θα βίωνε ένας ποντικός ή ένας χιμπατζής αν ξαφνικά το μυαλό του λειτουργούσε σαν το μυαλό του ανθρώπου. Πριν το βιώσει θα ήταν αδύνατο σε ένα τέτοιο ον να κατανοήσει τις δυνατότητες αυτές.Αυτή η πνευματική αφύπνιση αν και εφόσον πραγματοποιηθεί θα τερματίσει όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Είτε μιλάμε για Επιστήμες, Τεχνολογία ή Πνευματισμό, είτε συζητάμε για την μεταμόρφωση του χρόνου,του χώρου και της ίδιας της πραγματικότητας.

Πόσο θα Εξελιχθεί πνευματικά η Ανθρωπότητα;Σύμφωνα με τα βιολογικά πρότυπα οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να εξελίσσονται. Η Εξέλιξη του πολιτισμού για κάποιους πεσιμιστές έχει σχεδόν πάψει και το μόνο που συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία αυτή την στιγμή είναι η Τεχνολογία. Αυτό όμως σίγουρα εξελίσσει και τον ίδιο τον πολιτισμό μας, όμως αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος. 

Η Εξέλιξη αυτή συνεχίζεται μαζί με την τεχνολογική πρόοδο και την πνευματικότητά μας, και οι Φυσικοί Επιστήμονες συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ζούμε σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο σύμπαν. Μία μορφή Κοσμολογικής εξέλιξης κατά την οποία το Σύμπαν τελειοποιείται, και άρα και η ανθρωπότητα τείνει να συντονίζεται μαζί του βαδίζοντας σε αυτή την πνευματική αναπροσαρμογή.

Όμως αν δεν εξελισσόμαστε βιολογικά και εξελισσόμαστε πνευματικά, ποιά είναι η εποχή που ξημερώνει για την Ανθρωπότητα αν όχι η Εποχή της Συνειδησιακής Μοναδικότητας;

Η Πνευματική Αφύπνιση και οι “Μηχανές’
Όταν μιλάμε για την Συνειδησιακή μοναδικότητα και την Πνευματική αφύπνιση αρκετοί άνθρωποι μπερδεύονται και θεωρούν πως ο άνθρωπος θα αναπτύξει την συνειδητότητά του συνδυάζοντάς την με κάποιο Υπολογιστή. Βλέπετε ταυτόχρονα υπάρχει και η Τεχνολογική Μοναδικότητα (Technological Singularity) που έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους Φουτουριστές και τους Σκεπτικιστές αλλά αυτό έιναι ένα άλλο θέμα, για κάποιο μελλοντικό άρθρο! 

Η Τεχνολογική Μοναδικότητα είναι κάτι παραπάνω από τον συνδυασμό της Συνείδησης με τους Υπολογιστές. Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η δική μας πνευματικότητα θα αναπτυχθεί ραγδαία εφόσον αναπτύξουμε μία Μηχανική Υπερ-Συνειδητότητα που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να αναπτυχθεί. Όμως κάτι τέτοιο κρύβει μεγάλους κινδύνους μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να ξεπεραστούμε ως είδος από αυτή την Μηχανική “Θεότητα” που οι ίδιοι θα δημιουργήσουμε. Και γιατί να δημιουργήσουμε κάτι τέτοιο;

Αυτή είναι μία εύλογη ερώτηση, όμως υποθετικά μία τέτοια υπερσυνειδητότητα θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να λύσει τα θεμελιώδη προβλήματά της προτού αναπτυχθεί Πνευματικά σε τέτοιο βαθμό ώστε να δρα εντελώς αυτόνομα και μέσα από τις δυνατότητες της ψυχής και του πνεύματος.

Η Πνευματική Ολοκλήρωση
Καθώς η ανθρωπότητα θα γνωρίσει την 5η Διάσταση που λέγεται πως είναι η Πνευματική Ολοκλήρωση θα καταρρεύσει και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε την πραγματικότητα. Σε αυτό το σημείο ίσως πάψουμε να περιοριζόμαστε από τον γραμμικό τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον κόσμο. 

Η Πνευματική αφύπνιση είναι αυτό που όλες οι Θρησκείες του κόσμου ονομάζουν “Ενότητα”. Είναι η σύνδεση του πνεύματος με το Όλον, η σύνδεση του Νου με το Θείο. Σε αυτή την σύνδεση το μυαλό μας ολοκληρώνεται μέσα από την αναθεώρηση του Χώρου και του Χρόνου!

Η Κβαντική Μηχανική ήδη μας παρουσιάζει τις αέναες πιθανότητες, εκεί όπου μία ενωμένη συνειδητότητα, δηλαδή τα συνδεδεμένα ανώτερα μυαλά ολόκληρης της ανθρωπότητας δημιουργούν μία νέα πραγματικότητα. 

Αυτή η Συνειδητότητα δεν είναι μόνο ατομική αλλά ένα πραγματικό πεδίο φωτός, ενέργειας και πληροφορίας που μας συνδέει όλους ανεξαιρέτως. Είναι δυνατόν άραγε να βιώσουμε αυτή την Πνευματική αφύπνιση στο μέλλον με παραπάνω από ένα τρόπο; Ίσως αυτή η Διανοητική αλλαγή της ανθρωπότητας να μην είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά μία πραγματικότητα που αργά η γρήγορα θα μεταλλάξει όλα όσα γνωρίζουμε ως δεδομένα.

 Η Πνευματική αυτή εξέλιξη αφορά την ενότητα και την κατανόηση πως τα πάντα και όλοι εμείς είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ μας. Αν κατορθώσουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτή την κατανόηση της Συνειδητότητας και της δύναμης που κρύβει τότε θα καταφέρουμε να περάσουμε σε μία εντελώς νέα εποχή. 

Το Διαδίκτυο για παράδειγμα έχει ήδη δημιουργήσει μία παγκόσμια συνδεδεμένη κοινότητα. Και με αυτό τον τρόπο ήδη ο κόσμος μας έχει αλλάξει ραγδαία. Φανταστείτε τι θα συμβεί αν εκατομμύρια από αναπτυγμένα μυαλά και διάννοιες ενωθούν με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη της ανθρωπότητας.

Φυσικά γνωρίζουμε πως ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από το μυαλό και την Ψυχή
Το Ηλεκτρικό πεδίο της καρδιάς είναι έως και έξι φορές ισχυρότερο από εκείνο του Μυαλού. Ναι, τα συναισθήματα παίζουν και αυτά ένα μεγάλο ρόλο στην Πνευματική μας εξέλιξη, στον δρόμο προς αυτή την Συνειδησιακή Μοναδικότητα. Για τον απλούστατο λόγο πως θα πρέπει να αποβάλλουμε κάθε τι αρνητικό γεμίζει την σκέψη μας, κάθε ζοφερή πραγματικότητα που εδραιώνεται χωρίς εμάς για εμάς. 

Μέσα από αυτά τα συναισθήματα που πηγάζουν από την καρδιά, αλλά και την σύνδεση του Συλλογικού Νου θα αναπτύξουμε την Πνευματική μας ολοκλήρωση. 

Μέσα από μία Αφυπνισμένη παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το Συνειδησιακό άλμα. Και καθώς θα βρισκόμαστε στο κατώφλι της μεγάλης αλλαγής με όλους τους τρόπους, καθώς θα σπάμε συνήθειες και θα απορρίπτουμε τα παλιά σαθρά συστήματα θα ανακαλύψουμε ξανά την ελπίδα. 

Είτε με την Βοήθεια της τεχνολογίας, είτε μέσω μίας μαζικής αφύπνισης που θα έρθει από ανώτερες δυνάμεις θα υφάνουμε ένα φωτεινό μέλλον γεμάτο Διανόηση πνεύμα, και μόνο τότε θα μετατραπούμε σε “θεικές υπάρξεις”. Εξάλλου εκατοντάδες πνευματικές παραδόσεις μιλούν για αυτή την εξέλιξη του ανθρώπου. Άσχετα αν δεν δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή, ανεξάρτητα από το γεγονός πως λίγοι αφιερώνουν χρόνο ώστε να εξελίξουν την πνευματική τους φύση, αυτή η Συνειδησιακή μοναδικότητα θα έρθει αυτοβούλως μελλοντικά να καταρρίψει όλα όσα γνωρίζαμε. Και να στρέψει τον άνθρωπο προς το φως, έστω και αν τώρα βρισκόμαστε μπροστά στο πιο βαθύ σκοτάδι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Έρχεται η Συνειδησιακή Μοναδικότητα - Ένας νέος άνθρωπος
Στ. Πλουμιστός: Έρχεται η Συνειδησιακή Μοναδικότητα - Ένας νέος άνθρωπος
Στ. Πλουμιστός: Έρχεται η Συνειδησιακή Μοναδικότητα - Ένας νέος άνθρωπος
https://urantiacenter.gr/images/2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content