================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μη φοβάσαι τον εαυτό σου: Μόνο αυτός θα σε κάνει να μετατρέψεις ένα αδιέξοδο σε δρόμο

⍆Στη διάρκεια της ζωής του καθενός έρχονται και φεύγουν ποικίλες στιγμές και καταστάσεις.... Πολλές από αυτές είναι όμορφες, γεμάτες χαμόγελα και ευχάριστα συναισθήματα. Άλλες πάλι χαρακτηρίζονται από δυσκολία, ένταση και από το αίσθημα του αδιέξοδου. Έτσι, γεννιούνται αρνητικά συναισθήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία μας και αφήνουμε να μας καταβάλουν.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο η ταμπέλα με το αδιέξοδο φωτίζεται και βαδίζουμε προς τα εκεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς πολλές φορές να γίνεται απόλυτα αντιληπτό. Μόλις βλέπουμε τον τοίχο μπροστά, συνειδητοποιούμε τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά πολλές φορές πιστεύουμε πως είναι ήδη αργά για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Προσοχή λοιπόν, στη λέξη «πιστεύουμε». Χρησιμοποιείται εσκεμμένα, διότι μόνο στο μυαλό μας είναι το αδιέξοδο. Τίποτα δεν παραμένει στάσιμο και ακατόρθωτο αν δεν το αφήσουμε εμείς να μείνει έτσι. Οι δύσκολες καταστάσεις είναι για να τις κοιτάς κατάματα και να τις αντιμετωπίζεις. Δεν θέλει φόβο, αλλά αποφασιστικότητα ότι θα τις ξεπεράσεις.

Η έναρξη ενός έτους, η μέρα των γενεθλίων μας ή οτιδήποτε μπορεί να φανεί σαν αφετηρία, είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Μη φοβάσαι να μηδενίζεις και να ξεκινάς από την αρχή. Ίσως είναι και το πιο μεγάλο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Μόλις νιώθεις πως πλησιάζει αυτό το αδιέξοδο και η απόγνωση σε χαιρετάει επίμονα, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και συζήτησε μαζί του. Μη φοβάσαι να τον βάλεις απέναντι και να τον αντιμετωπίσεις, γιατί μόνο αυτός μπορεί να σε κάνει να μετατρέψεις ένα αδιέξοδο σε δρόμο. Δες τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, σε πικραίνει και σου τρώει την ψυχή και πέταξέ το μακριά.

Προσπάθησε να θέσεις νέους στόχους που θα αποτελέσουν τα μεγαλύτερα κίνητρα για να πας μπροστά. Μη στενοχωρηθείς για όσα άσχημα ήρθαν. Αυτά αποτελούν τα πιο μεγάλα μαθήματα και μας κάνουν να αναθεωρούμε και να γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και όλα αυτά που θέλουμε από εμάς και τους γύρω μας. Να σκέφτεσαι πάντα ότι η ζωή είναι δική σου και έχεις τη δυνατότητα να μετακινήσεις το πιόνι σου, όπως θέλεις.

Ο μηδενισμός του κοντέρ σου είναι η πρώτη κίνηση για την αρχή ενός νέου ταξιδιού. Η λυτρωτική δύναμη που έχει είναι αδιανόητη. Ποτέ μην ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή και τις πιο σωστές συνθήκες για να το πραγματοποιήσεις. Η ζωή είναι εκεί στη γωνία και σε περιμένει να τη ζήσεις. Μάθε να αφήνεις πίσω σου αρρωστημένες καταστάσεις και προβληματισμούς και μην επιτρέψεις τα γεγονότα να σε κάνουν να ξεχάσεις τους δικούς σου στόχους.

Και αν κάτι δεν έρθει όπως το σχεδίασες, μην τα παρατάς, άλλαξε απλά πλάνο και αυτοσχεδίασε. Βάλε μια μεγάλη τελεία και άλλαξε σελίδα. Κοίτα την καλά, είναι λευκή και πεντακάθαρη και περιμένει να τη γεμίσεις με όνειρα, στόχους και χαμόγελα.

Σίγουρα δε γίνεται να είναι όλα ρόδινα. Θα βρεις λακκούβες, θα πέσεις μέσα, θα τραυματιστείς, αλλά μάθε να έχεις τη δύναμη να σηκωθείς ξανά, να καθαρίσεις τις πληγές που σου προκάλεσε και να προχωράς μπροστά. Η αφετηρία είναι εκεί και σε περιμένει. Μην κάθεσαι να τις μετράς, δεν είναι μόνο μία, είναι πολλές. Τις δικές σου αφετηρίες θα μάθεις να τις φτιάχνεις και να προσπαθείς κάθε φορά να είναι η αρχή ενός όμορφου ταξιδιού, κομμένο και ραμμένο στα δικά σου θέλω και στη δική σου προσωπικότητα.

Από το erevoktonos

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Μη φοβάσαι τον εαυτό σου: Μόνο αυτός θα σε κάνει να μετατρέψεις ένα αδιέξοδο σε δρόμο Reviewed by PLOUMISTOS on 11:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.