================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Γιώργος Μπαμπινιώτης: Ο ΟΗΕ δεν αναγνώρισε καμία "μακεδονική γλώσσα" - Είναι Βουλγαροσερβική

⍆Ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη....
«Καλημέρα Ελλάδα» απάντησε στις κατηγορίες ότι και με δική του συμμετοχή το 1977 η ελληνική πλευρά αναγνώρισε την ύπαρξη “μακεδονικής γλώσσας”. Όπως αναφέρει ο καθηγητής, δεν βγήκα να διαψεύσω τον Νίκο Κοτζιά αλλά για να δώσω στους Έλληνες διπλωμάτες επιχειρήματα.

Ο Μπαμπινιώτης υποστήριξε ότι το 1977 στον ΟΗΕ δεν αναγνωρίστηκε καμία “μακεδονική γλώσσα”. Μάλιστα, οι ενέργειες που έγιναν προσθέτουν στα επιχειρήματα της ελληνικής πλευράς πως δεν υπάρχει τέτοιου είδους γλώσσα.Ο καθηγητής ανέφερε ότι η συζήτηση αφορούσε στο αλφάβητο και για την ακρίβεια στον τρόπο γραφής με λατινικούς χαρακτήρες των τοπωνυμίων και όπως λέει δεν συνιστά αναγνώριση “μακεδονικής γλώσσας”.

Ο Μπαμπινιώτης είπε για τον Νίκο Κοτζιά: Ο συνάδελφος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά που είναι ο κύριος Κοτζιάς ξέρει τις πολιτικές θεωρίες, όμως τώρα μπήκε στα αλφάβητα, σε θέματα που δεν ξέρει και τους έδωσε άλλη ερμηνεία. Δηλαδή πήρε το αλφάβητο και το ονόμασε γλώσσα. Λέγοντας ότι εμείς αναγνωρίσαμε το αλφάβητο ως γλώσσα μακεδονική».

Γιώργος Μπαμπινιώτης: Ο ΟΗΕ δεν αναγνώρισε καμία "μακεδονική γλώσσα" - Είναι Βουλγαροσερβική Reviewed by PLOUMISTOS on 10:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.