================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέο Βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Πως να βιώσεις την Πνευματική σου Αφύπνιση

⍆Πολλοί άνθρωποι σήμερα στον κόσμο υποστηρίζουν πως βιώνουν την αφύπνισή τους.....
Πως ξυπνούν μέσα σε μια έκλαμψη. Μια αυθεντική στιγμή φωτός. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται όλο και πιο κοντά στην αίσθηση της απουσίας του εαυτού, στην οικεία αίσθηση πως ο κόσμος μεταφέρεται σε μια πολύ πιο σπουδαία πραγματικότητα.

Σε μια πραγματικότητα που μέχρι τώρα δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν. Αυτές οι εμπειρίες διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Σε κάποιους παραμένουν αλώβητες στον χρόνο και σε κάποιους άλλους διαρκούν δευτερόλεπτα, λεπτά, εβδομάδες, ίσως και μήνες.

Αν και μπορεί ωστόσο να βιώσουν την έκλαμψη αυτή για μικρό χρονικό διάστημα αντιλαμβάνονται πως η αίσθηση του εαυτού εξαφανίζεται.

Ο τρόπος της παρατηρητικότητας τους αλλάζει και πια πορεύονται χωρίς καμία αίσθηση διαχωρισμού ανάμεσα σε αυτούς και τον υπόλοιπο κόσμο.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ PLOUMISTOS VIDEO 

Το πρόβλημα στο να ορίσεις την αφύπνιση είναι πως απο την στιγμή που θα προσπαθήσεις να την εξηγήσεις το μυαλό των ανθρώπων δημιουργεί μια εικόνα, μια ιδέα για το τι είναι ο όρος αφύπνιση. Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψεις την φύση της πραγματικότητας.

Το μόνο που μπορείς να πεις με ακρίβεια είναι πως δεν είναι αυτό που νομίζεις. Δεν είναι αυτό που διδάχτηκες.

Στην πραγματικότητα που μέχρι και πριν την εμπειρία γνωρίζαμε, δε μπορούμε να φανταστούμε τι είναι αυτό που πραγματικά είμαστε.

H φύση μας ρέει συνεχώς μετέχωντας σε όλες τις εμπειρίες, κάθε στιγμή. Στην αφύπνιση, αυτό που αποκαλύπτεται σε εμάς είναι πως δεν είμαστε ένα αντικείμενο, ούτε ένα άτομο, ούτε καν μια οντότητα. Αυτό που είμαστε είναι όλα τα πράγματα, όλες οι εμπειρίες, όλες οι προσωπικότητες.

Νέο Βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Πως να βιώσεις την Πνευματική σου Αφύπνιση Reviewed by PLOUMISTOS on 7:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.