================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η καλύτερη διατροφή για το 2019 σύμφωνα με τους ειδικούς

⍆Όλοι έχουμε έναν διαφορετικό οργανισμό και αυτό που είναι καλό για κάποιον μπορεί.... να μην λειτουργήσει καν για κάποιον άλλο. Γι 'αυτό υπάρχουν τόσες πολλές παρερμηνείες και παρανοήσεις σχετικά με τις συμβουλές υγείας, τις δίαιτες, τα προγράμματα απώλειας βάρους κ.λπ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν ορισμένες δίαιτες που θεωρούνται καλύτερες από τις καλύτερες.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι δεν υπάρχει ενιαία δίαιτα που θα ήταν καλύτερο για όλους, ωστόσο, κάθε υγιεινή διατροφή έχει ορισμένα οφέλη για όλους.

Η κατάταξή τους έχει ως στόχο να προωθήσει τις καλύτερες μορφές διατροφής που είναι πιθανότερο να βελτιώσουν την υγεία και να οδηγήσουν τους ανθρώπους μακριά από την κακή διατροφή.

Η καλύτερη διατροφή για το 2019 που κερδίζει το δεύτερο έτος σε σειρά:Η μεσογειακή διατροφή κέρδισε τον τίτλο "Η καλύτερη διατροφή της χρονιάς" για δεύτερη φορά στη σειρά και ονομάστηκε η καλύτερη διατροφή στην Αμερική από την US News & World Report.

Η διατροφή περιλαμβάνει την κατανάλωση πολλών υγιεινών λιπών όπως το ελαιόλαδο, τις άπαχες πρωτεΐνες, τα φυτά και τους ολικούς κόκκους.

Περιλαμβάνει επίσης την αποκοπή όλων των επεξεργασμένων τροφίμων, των εκλεπτυσμένων σακχάρων και του κόκκινου κρέατος.

Η δίαιτα συνδέεται εδώ και καιρό με πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλότερων κινδύνων από καρκίνο και καρδιακές παθήσεις, καλύτερη υγεία των νεφρών και υγιέστερο έντερο.

Υπάρχουν 3 ακόμα τίτλοι που απέκτησε αυτή η δίαιτα όπως "Η καλύτερη διατροφή για υγιεινή διατροφή, διαβήτη και καρδιακή υγεία", "Η ευκολότερη δίαιτα που ακολουθείται" και "Η καλύτερη φυτική βάση δίαιτας".

Οι 3 καλύτερες δίαιτες σύμφωνα με τους ειδικούς:
1. Όπως είπαμε ότι η # 1 ήταν η μεσογειακή διατροφή , συνίσταται κυρίως στην κατανάλωση πολλών υγιεινών λιπών, άπαχων πρωτεϊνών, φυτών, δημητριακών ολικής αλέσεως, εξαιρουμένων των επεξεργασμένων τροφών, των εξευγενισμένων σακχάρων και του κόκκινου κρέατος. Αυτή η δίαιτα θεωρείται η καλύτερη διατροφή στον κόσμο, μειώνει τους κινδύνους από καρκίνο και καρδιακές παθήσεις, αυξάνει την υγεία των νεφρών και προάγει ένα πιο υγιές έντερο. Πολλές χώρες της Blue Zone ακολουθούν ακριβώς αυτό το σχέδιο διατροφής.

2. Δεύτερη θέση είναι η δίαιτα DASH που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Στόχος του είναι να μειώσει την πρόσληψη νατρίου ενώ φορτώνετε πάνω σε ορυκτά όπως το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Οι άνθρωποι που ακολουθούν αυτή τη δίαιτα σε πολλά λαχανικά και φρούτα, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά ολικής αλέσεως και μέτριες ποσότητες άπαχου πρωτεΐνης. Αποφεύγουν τα λίπη, το κόκκινο κρέας και τα διαφορετικά είδη γλυκών. Αυτός ο συνδυασμός φαγητού δεν είναι μόνο υγιής, αλλά μειώνει την αρτηριακή πίεση.

3. Η τρίτη θέση ανήκει στο The Flexitarian Diet . Αυτή είναι μια δίαιτα για τους λεγόμενους ευέλικτους χορτοφάγους και είναι εξαιρετική για την απώλεια βάρους, μειώνει τον κίνδυνο χρόνιων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη τύπου 2 και του καρκίνου, σύμφωνα με έρευνες. Συνίσταται κυρίως από την κατανάλωση κυρίως φυτικών τροφών, μειώνοντας σημαντικά την πρόσληψη κρέατος χωρίς να το κόψει εντελώς, εξ ου και το όνομά της. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να αρχίσουν να τρώνε χορτοφάγους.

Πηγές
- http://time.com/5486616/best-diet-mediterranean-diet/ ;
- https://www.usnews.com/info/blogs/press-room/articles/2019-01-02/us-news-reveals-best-diets-rankings-for-2019 .
Η καλύτερη διατροφή για το 2019 σύμφωνα με τους ειδικούς Reviewed by PLOUMISTOS on 12:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.