Σωματική επαφή: Οι πολλαπλές θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό

Σωματική επαφή: Οι πολλαπλές θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό

⍆Η αίσθηση της όρασης, του ήχου και της όσφρησης είναι αυτές που μας κατευθύνουν στη ζωή,... αλλά η αίσθηση της αφής είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί με λέξεις. Για την ακρίβεια, η λαχτάρα για σωματική επαφή θα μπορούσε μόνο να κατανοηθεί από κάποιον που την στερήθηκε.

Επειδή το άγγιγμα είναι το βασικό συστατικό της πραγματικής εγγύτητας. Είναι εκείνο το μέρος της σωματικής οικειότητας που δεν θα μπορούσαμε ποτέ και με κανέναν άλλο τρόπο να πετύχουμε. Η σωματική επαφή έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλαπλές θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό.

5 λόγοι που αποκαλύπτουν γιατί είναι τόσο σημαντική η καθημερινή σωματική επαφή

1. Η σωματική επαφή είναι απαραίτητο στοιχείο της επικοινωνίας
Είμαστε άνθρωποι που μεγαλώσαμε σε μια κοινωνία που είναι βασισμένη στην αμοιβαία κατανόηση και επικοινωνία. Η επικοινωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης μας. Είναι το μέσο μέσω του οποίου μοιραζόμαστε πληροφορίες. Και το άγγιγμα είναι συνήθως ένα βασικότατο σημείο της επικοινωνίας. Η σωματική επαφή χρησιμοποιείται συχνά όταν θέλουμε να δείξουμε συμπόνια ή θέλουμε να δώσουμε ένα άλλο μήνυμα από αυτό που μπορούν να μεταφέρουν οι λέξεις.

2. Η σωματική επαφή μας βοηθά να συνδεθούμε με άλλους ανθρώπους
Όλοι έχουμε νιώσει εκείνες τις πεταλούδες στο στομάχι, σωστά; Το άγχος και εκείνη η αίσθηση ηλεκτρισμού που διαπερνά το σώμα μας. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι ισχυρές αισθήσεις πυροδοτούνται από τη σωματική μας επαφή. Οι ερευνητές το επιβεβαιώνουν: ένα και μόνο άγγιγμα από κάποιον άλλο μπορεί να γεννήσει ισχυρές συναισθηματικές εμπειρίες, από το ανακουφιστικό άγγιγμα του συντρόφου μας μέχρι την εμπειρία του άγχους από το άγγιγμα ενός ξένου. Απλά σκεφτείτε το: Το σωματικό μας άγγιγμα έχει τη δύναμη να προκαλέσει πάθος, αγάπη, ευτυχία, σύγχυση, άγχος, ακόμα και φόβο.

3. Η σωματική επαφή είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προσφορά και τη λήψη θετικής ενέργειας
Όπως προαναφέραμε, το άγγιγμα είναι ένας δυναμικός τρόπος να συνδεθούμε άμεσα με έναν άλλο άνθρωπο. Ό,τι κι αν νιώθουμε ή κουβαλάμε στην καρδιά μας, μπορεί εύκολα να μεταδοθεί σε άλλα άτομα μέσω του αγγίγματος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να φωτίσετε τη μέρα κάποιου και να μοιραστείτε τη θετική σας δόνηση αγκαλιάζοντάς τον, αλλά μπορείτε επίσης και να την καταστρέψετε, απλά σφίγγοντας το χέρι του.

4. Η σωματική επαφή αποτελεί αποτελεσματικό εργαλείο για να κερδίσετε αυτό που χρειάζεστε
Έχετε ποτέ παρατηρήσει ότι ένα απαλό άγγιγμα στο χέρι κάποιου μπορεί να τον κάνει να σας προσέξει περισσότερο καθώς μιλάτε; Δεν χρειάζεται να το πιστέψετε, μπορείτε απλά να το δοκιμάσετε και να δείτε. Η σωματική επαφή αποτελεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για να πείσετε τους άλλους να κάνουν αυτό που χρειάζεστε. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που δημιουργεί η εγγύτητα μέσα μας. Ξαφνικά, έχουμε την προσοχή του άλλου και τα λεγόμενά μας εξετάζονται υπό άλλο πρίσμα.

5. Η σωματική επαφή μπορεί να επουλώσει τις πληγές σας
Και ας μη ξεχάσουμε τη θεραπευτική επίδραση του αγγίγματος. Η σωματική επαφή έχει ενσωματωθεί σε διάφορες θεραπευτικές μεθόδους για αιώνες. Μασάζ, χειροπρακτική, βελονισμός κλπ. Επιπλέον, πολλοί θεραπευτές και ψυχολόγοι χρησιμοποιούν το άγγιγμα για να βοηθήσουν όσους έχουν βιώσει κακοποίηση και για να ενισχύσουν το δέσιμο ανάμεσα στους θεραπευόμενους.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Μέντορας - Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης και ρύθμιση της ενέργειας του Σώματος με Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης και καθοδήγησης, ή διαισθητικής αρωγής, Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Σωματική επαφή: Οι πολλαπλές θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό
Σωματική επαφή: Οι πολλαπλές θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό
Σωματική επαφή: Οι πολλαπλές θετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό
https://www.thessalonikiartsandculture.gr/images/2015/05/f225425ad4e97f603b376b8125383fae.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/12/blog-post_2.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/12/blog-post_2.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content