================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου παρά μόνο εσύ

⍆Ποιο είναι το ζητούμενο της ζωής; Χωρίς δεύτερη σκέψη… η ευτυχία.... Μην συγκρίνεις την ζωή σου με την ζωή κάποιου άλλου. Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα χαμόγελο και μια «ευτυχισμένη» ζωή. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου παρά μόνο εσύ.

Οι συμβουλές για την επιτυχία και την ευτυχία στη ζωή σου:
 1. Εάν όλες οι πράξεις σου είναι καλά προγραμματισμένες, η ευτυχία θα ακολουθήσει φυσικά. Και οι ανώριμοι και οι ώριμοι άνθρωποι έχουν γνώση. Αλλά για τον ανώριμο, η εφαρμογή της δεν είναι εύκολη ενώ ο ώριμος άνθρωπος την αξιοποιεί και την μετατρέπει σε πράξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρώτος δεν μπορεί να κάνει πολλά πέρα από το να κριτικάρει όλους τους άλλους.
 2. Μην εγκλωβίζεσαι σε δόγματα, που σημαίνει να ζεις μια ζωή σύμφωνα με το τι σκέφτονται οι άλλοι. Μην αφήνεις τον θόρυβο από τις απόψεις των άλλων να πνίγει την εσωτερική φωνή σου. Και, το πιο σημαντικό όλων, έχε το θάρρος να ακολουθείς την καρδιά και τη διαίσθησή σου. Αυτές ξέρουν ήδη τι θες πραγματικά να γίνεις.
 3. Μάθε να ζεις για σένα. Διαφορετικά, πάντα θα προσπαθείς να αποδείξεις τον εαυτό σου στους άλλους και θα ζεις γι αυτούς. 
 4. Κανείς δεν απορρίπτει ανθρώπους. Απλώς δεν κινούνται όλοι με τον ίδιο ρυθμό και κάποιοι προχωρούν πιο γρήγορα.
 5. «Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος να ζεις, όχι εξαιτίας των ανθρώπων που είναι κακοί, αλλά για τους ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό». Αν κάτι σε απασχολεί λοιπόν, αντί να διαμαρτύρεσαι γι’ αυτό, ώρα να αναλάβεις δράση. Γίνε η αλλαγή που ονειρεύεσαι…
 6. Αν θες να ονειροπολείς, φαντάσου πράγματα ρεαλιστικά και στόχους που μπορούν να επιτευχθούν. Έτσι, δεν θα χάσεις το κίνητρο. Δεν μπορείς ποτέ να ευχαριστείς τον καθένα. Και αν δεν σταματήσεις να το προσπαθείς, τότε ετοιμάσου για μια τεράστια αποτυχία.
 7. Αντί να σπαταλάς τον χρόνο σου με ένα ρηχό άτομο για χάρη μιας παρέας, επένδυσε τον σε ένα βιβλίο. Θα είναι επίσης πιο διασκεδαστικό. Αυτός που δεν μπορεί να επαινέσει τον εαυτό του, αναγκαστικά θα κατακρίνει τους άλλους.
 8. Η ιδέα ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της αρσενικής και της γυναικείας λογικής είναι παράλογη από μόνη της. Είτε είσαι σοφός είτε δεν είσαι.
 9. Αν οι άνθρωποι προσπαθούν να σε κάνουν να αισθανθείς ένοχος ή ευγνώμων για την βοήθεια τους, είναι καλύτερο να τους ξεπληρώσεις και να τους αφήσεις να φύγουν. Κάποιος που είναι πραγματικά ευτυχισμένος εσωτερικά, δεν βρίσκει απαραίτητο το να σκέφτονται οι θετικά οι άλλοι γι αυτόν/η.
 10. Ο μεγαλύτερος εχθρός σου δεν είναι κάποιος που παραμονεύει στις σκιές περιμένοντας να γλιστρήσεις. Ο μεγαλύτερος εχθρός σου είναι ο εαυτός σου και η αντιμετώπιση αυτού του εχθρού μπορεί να είναι πολύ σκληρή.
 11. Αν πραγματικά έχεις μια ανεξέλεγκτη σφοδρή επιθυμία να εμβαθύνεις σε κάτι, εμβάθυνε στις λεπτομέρειες της επιστήμης ή της φιλοσοφίας, όχι της προσωπικής ζωής κάποιου άλλου.
 12. Μην δίνεις σημασία στις προσβολές και την κριτική. Την μέρα που τελικά θα πετύχεις τους στόχους σας, τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία.
 13. Αν πραγματικά επιθυμείς κάτι στην ζωή, μην περιμένεις και σίγουρα μην ζητήσεις άδεια για να το αποκτήσεις. Καλύτερα προσπάθησε να γίνεις αυτός που θα μπορέσει να το ελέγξει.
 14. Η ευτυχία δεν είναι κάτι που κυνηγάς. Δεν θα βρεθεί κρυμμένη κάπου εξωτερικά, σε κάποια γωνία ή σε κάποια χαραμάδα. Προέρχεται από βαθιά μέσα σου και μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν μάθεις την ικανοποίηση.
 15. Η συζήτηση με φίλους είναι σίγουρα κάτι καλό. Αλλά όταν μιλάς με τους εχθρούς σου μαθαίνεις τόσα πολλά καινούργια πράγματα. Τα ελαττώματα σου είναι μόνο μερικά από αυτά. Είναι καλύτερο να ακούς τους εχθρούς, παρά τους φίλους.
 16. Η κατάθλιψη είναι κακή, τρομακτική και δύσκολη. Αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να ανακαλύψεις ποια πράγματα σε οδηγούν μπροστά και ποια σε πάνε πίσω.
 17. «Ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθεις σε έναν ανελεύθερο κόσμο είναι να γίνεις τόσο απόλυτα ελεύθερος που η ίδια η ύπαρξή σου να αποτελεί πράξη επανάστασης»! Γίνε λοιπόν η επανάσταση που ευαγγελίζεσαι αν θες να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι…
 18. Αν έχεις μια σχέση, είτε πρόκειται για ρομαντικό δεσμό είτε για επιχειρηματική συνεργασία, δεν πρέπει να την τελειώνεις, εκτός αν αισθάνεσαι πως η ανάπτυξη σου περιορίζεται και δεν μπορεί εξελιχθεί λόγω αυτής.
 19. Όταν προσπαθείς να μιλήσεις με κάποιον, μην φοβάσαι μπορεί να σκέφτεται θετικά για σένα.
 20. Αν είσαι μόνος, ειδικά αν αντιμετωπίζεις την μοναξιά μετά την αγάπη, σημαίνει ότι είσαι ώριμος και έχεις αναπτυχθεί πνευματικά. Επίσης, το να είσαι μόνος με κάποιον τρόπο ενισχύει την παραγωγικότητα.
 21. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά ελευθερία, γιατί η ελευθερία περιλαμβάνει την ευθύνη, και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την ευθύνη». Αν είσαι λοιπόν ευθυνόφοβος, καμία τύχη σε όρους επιτυχίας...
 22. Ποτέ μην είσαι υπερβολικά εγωιστής με την ευτυχία σου. Όταν την μοιράζεσαι με τους φίλους σου, την ενισχύεις κάνοντας και αυτούς χαρούμενους. Όταν την λες στους ανταγωνιστές σου απλώς τους κάνεις να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι είσαι καλύτερος τους.
 23. «Η ζωή μας εκφράζει το αποτέλεσμα των κυρίαρχων σκέψεών μας», έλεγε ο φιλόσοφος, επιβεβαιώνοντας την τρέχουσα δοξασία του «είσαι αυτό που σκέφτεσαι». Το ξέρουμε λοιπόν διαισθητικά, η αισιοδοξία και η θετική στάση ζωής είναι ο βασιλικός δρόμος για την επιτυχία. Γιατί, διαφορετικά, αν φοβάσαι συνεχώς την αποτυχία, μάντεψε τι θα γίνει στο τέλος…
 24. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε και θα καταλήξετε να έχετε ακόμα περισσότερα. Εάν επικεντρώνεστε σε αυτά που δεν έχετε, δεν θα έχετε ποτέ αρκετά.
 25. Αν είσαι τόσο απασχολημένος που δε βρίσκεις χρόνο να χαμογελάσεις, απλά είσαι απασχολημένος να παραμένεις δυστυχής. Άλλαξέ το όσο είναι νωρίς. Η ζωή είναι ωραία όταν χαμογελάς. Ποιό συναίσθημα θα "φορέσεις" σήμερα; Χαρά κι ευτυχία...
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης, ρύθμιση των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου παρά μόνο εσύ Reviewed by PLOUMISTOS on 9:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.