Η παράκρουση προ των πυλών: Θα δούμε τους χειρότερους εφιάλτες μας να γίνονται πραγματικότητα

Η παράκρουση προ των πυλών: Θα δούμε τους χειρότερους εφιάλτες μας να γίνονται πραγματικότητα

⍆Πολυπολιτισμικές κοινωνίες για να μην είναι συνεκτικές και να ελέγχονται εύκολα από τις ελίτ,... ψηφιακά χρήματα χωρίς μετρητά για να μπορούν οι ελίτ να βλέπουν όλες τις κινήσεις των ανθρώπων φορολογώντας τους όσο θέλουν, αθεϊσμός και τώρα εμφυτευμένα μικροτσίπ εθελοντικά ή κρυφά στους ανθρώπους που καθιστούν εφικτή την ολοκληρωτική παρακολούθηση τους!

Η Σουηδία είναι μία χώρα που χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο για πάρα πολλά θέματα που έχουν σχέση με τη νέα τάξη πραγμάτων: για το μεταναστευτικό, για την κατάργηση των μετρητών χρημάτων, για την απομάκρυνση από τις θρησκείες και τώρα για την εμφύτευση τσιπ σε ανθρώπους που επιτρέπουν τον έλεγχο τους από οποιονδήποτε. Παραδόξως βέβαια η κεντρική της τράπεζα που στήριξε από την αρχή την πρωτοβουλία, τέθηκε πρόσφατα εναντίον της απαγόρευσης των μετρητών, όταν φάνηκαν όμως τα αρνητικά επακόλουθα της (πηγή).

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο θέμα της μετανάστευσης, όταν αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εγκληματικές ενέργειες, οι βιασμοί, οι δολοφονίες και οι απαγορευμένες ζώνες, ενώ δημιουργήθηκε χάος στην κοινωνία της. Όσον αφορά τον αθεϊσμό, οι επιτυχίες του προσηλυτισμού στο φανατικό Ισλάμ είναι χαρακτηριστικές στη χώρα («Ξεκινώντας από το ότι δεν διδάσκεται στα σχολεία κανένα μάθημα θρησκευτικών, από δεκαετίες πριν, πολλοί Σουηδοί αναζήτησαν μόνοι τους μία πνευματική διάσταση της ζωής τους. Είχε δημιουργηθεί ένα κενό στη σύγχρονη κοινωνία τους, το οποίο δεν μπορούσε να γεμίσει ούτε η επιστήμη, ούτε το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο. Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει το Ισλάμ» – άρθρο). Λογικά λοιπόν υποθέτω πως θα αλλάξουν άποψη οι Σουηδοί και στην περίπτωση των τσιπ, όταν όμως θα είναι ξανά πολύ αργά.

Η εταιρία τώρα που εξειδικεύεται στα εγχειρήματα αυτού του είδους σε εταιρικό επίπεδο, η σουηδική BIOHAX, είπε πρόσφατα πως το εμφύτευμα τσιπ που διαρκεί μόλις δύο δευτερόλεπτα και συνήθως γίνεται στο χέρι, μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα με τη χρήση σύριγγας, είναι ένας σίγουρος τρόπος διασφάλισης πως η ψηφιακή ταυτότητα ενός ατόμου συνδέεται με τη φυσική του ταυτότητα (πηγή). Επίσης πως είναι ιδανικά για επιχειρήσεις που απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους (πηγή – προφανώς για να τους ελέγχουν ηλεκτρονικά), ενώ στη Σουηδία έχουν ήδη δεχτεί εμφυτεύματα σχεδόν 4.000 άτομα!

Μεταξύ άλλων τοποθετούνται σε μωρά, για να μπορούν να τα επιβλέπουν οι γονείς τους, σημειώνοντας πως έχει τη δυνατότητα κανείς μέσω αυτών των τσιπ να πληρώνει τους λογαριασμούς του, όπως με μία πιστωτική κάρτα, απλά τοποθετώντας το χέρι του σε ένα POS. Τα μικροτσίπ δε λειτουργούν μέσω της τεχνολογίας «near field communication» που είναι παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιείται από τις τραπεζικές κάρτες χωρίς επαφή.

Συνεχίζοντας, ήδη μία αμερικανική εταιρία τοποθέτησε μικροτσίπ της σουηδικής BIOHAX στους εργαζομένους της, ενώ σχεδιάζεται κάτι ανάλογο στη Μ. Βρετανία, όπου η BIOHAX άνοιξε γραφεία (πηγή). Η τιμή πώλησης τους είναι 150 στερλίνες και έχουν ενθουσιάσει τους εργοδότες, αφού έτσι θα μπορούν να ελέγχουν πολύ αποτελεσματικότερα τους εργαζομένους τους, όπως τους διαβεβαίωσαν οι Σουηδοί. Φυσικά η τοποθέτηση θα είναι εθελοντική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι ιδιοφυής κανείς για να καταλάβει πως όποιος εργαζόμενος αρνείται είτε θα απολύεται, είτε δεν θα προσλαμβάνεται.

Ανεξάρτητα τώρα από την υποψία μου, σύμφωνα με την οποία δεν είναι αδύνατο να έχει εμφυτευτεί ένα τέτοιο μικροτσίπ στον Έλληνα πρωθυπουργό από τους Αμερικανούς που συνήθως είναι πρωτοπόροι σε τέτοιες τεχνολογίες, κρίνοντας από τη ριζική αλλαγή της στάσης του μετά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ, ας προσπαθήσουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Πολυπολιτισμικές, αθεϊστικές κοινωνίες για να μην είναι συνεκτικές και να ελέγχονται εύκολα από τις ελίτ, ψηφιακά χρήματα χωρίς μετρητά για να μπορούν οι ελίτ να βλέπουν όλες τις κινήσεις των ανθρώπων και να τους φορολογούν όσο θέλουν, ηλεκτρονικές πληρωμές πλήρως ελεγχόμενες, εμφυτευμένα μικροτσίπ εθελοντικά ή κρυφά στους ανθρώπους που καθιστούν εφικτή την ολοκληρωτική παρακολούθηση τους κοκ.

Ο Μεγάλος Αδελφός δηλαδή σε όλο του το μεγαλείο, χωρίς να ξεχνάμε την Κίνα και τα συστήματα επιβράβευσης ή τιμωρίας των πολιτών της που έχει επιβάλλει, όπου εάν η συμπεριφορά τους είναι αρνητική, απαγορεύεται ακόμη και να ταξιδέψουν! Στα πλαίσια αυτά, το μυθιστόρημα του Orwell, το «1984», δεν φαίνεται πια καθόλου ουτοπικό. Το ολοκληρωτικό καθεστώς δηλαδή που παρακολουθεί συνεχώς τους πάντες και τα πάντα, μέσα από αμέτρητες διαδραστικές τηλεοθόνες, ασκώντας τον απόλυτο έλεγχο στις πράξεις και στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Που ελέγχει τα πάντα, ακόμη και το παρελθόν, όπου όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει και το μέλλον, ενώ όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει και το παρελθόν (βλέπε Μακεδονία).

Δυστυχώς, κρίνοντας από τους Σουηδούς που θεωρούν ανόητα πως η συμμετοχή τους στις τεχνολογικές εξελίξεις είναι το παν, όπως νόμιζαν για τη μαζική μετανάστευση και για την κατάργηση των μετρητών, η νέα αυτή τάση θα επικρατήσει στον πλανήτη. Έτσι, αργά ή γρήγορα, θα δούμε τους χειρότερους εφιάλτες μας να γίνονται πραγματικότητα, από εκείνους που θα καταφέρουν να ελέγξουν τις ανθρώπινες κοινωνίες απολυταρχικά, όπως στα φιλμ επιστημονικής φαντασίας που βλέπουμε ή διαβάζουμε.

Της Σερένας Νομικού
από το analyst.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η παράκρουση προ των πυλών: Θα δούμε τους χειρότερους εφιάλτες μας να γίνονται πραγματικότητα
Η παράκρουση προ των πυλών: Θα δούμε τους χειρότερους εφιάλτες μας να γίνονται πραγματικότητα
Η παράκρουση προ των πυλών: Θα δούμε τους χειρότερους εφιάλτες μας να γίνονται πραγματικότητα
https://www.dkconsultants.gr/wp-content/uploads/2018/07/shutterstock_235694254-1-e1519835392513.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/11/blog-post_38.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/11/blog-post_38.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content