================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε την πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για την αναίρεση της πίστεως των Χριστιανών

⍆Δυστυχώς οι εξελίξεις προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα και η θρησκευτική αποστασία...
απελαύνει ακάθεκτη....

Δείτε την πρόβλεψη που ειπώθηκε απο το MEGA στις 30 Απριλίου 2016


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε με την ανακοίνωση το άρθρο 3 του συντάγματος αντικαθίσταται ως εξής: «Η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία βρίσκεται αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και με κάθε άλλη Ορθόδοξη Εκκλησία και τηρεί απαρασάλευτα τους Κανόνες των Αποστόλων και των Οικουμενικών Συνόδων και την εκκλησιαστική παράδοση. 

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας είναι αυτοκέφαλη και διοικείται σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Καταστατικός Χάρτης της, ο Πατριαρχικός Τόμος του 1850 και η Συνοδική Πράξη του 1928. Το εκκλησιαστικό καθεστώς της Κρήτης και των Δωδεκανήσων δεν αντίκειται στις παραπάνω διατάξεις».

Στο τέλος του άρθρου 3 προστίθεται ερμηνευτική δήλωση ως εξής:
«Ερμηνευτική δήλωση. Ο όρος επικρατούσα θρησκεία δεν αποτελεί αναγνώριση επίσημης κρατικής θρησκείας και δεν επιφέρει καμία δυσμενή συνέπεια σε βάρος άλλων θρησκευμάτων και γενικότερα στην απόλαυση του δικαιώματος της θρησκευτικής ελευθερίας».

Τι σημαίνουν αυτά; Δείτε ποιες είναι οι ουσιαστικές μεταβολές:
• Η απάλειψη της φράσης ότι «η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος γνωρίζει ως κεφαλή της τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό». Συνεπώς δεν αναγνωρίζεται πουθενά ο ρόλος του Ιησού Χριστού.

• Η απάλειψη της αναφοράς ότι «η αυτοκέφαλη Εκκλησία διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο». Υποβαθμίζεται εντελώς ο ρόλος της Συνόδου.

Διαβάστε περισσότερα και πιο αναλυτικά το άρθρο επιβεβαίωσης από το choratouaxoritou.gr ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ 
Δείτε την πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για την αναίρεση της πίστεως των Χριστιανών Reviewed by PLOUMISTOS on 12:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.