================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσατε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα

⍆Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδεόμαστε μέσω της καρδιάς και της ψυχής μας είναι μέλη...
της ίδιας «ψυχικής οικογένειας» ή «ψυχικής ομάδας». Η ψυχή μας ενεργητικά βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο συνεχώς, οπότε οι συνδέσεις της ψυχής είναι αυτές που διαπερνούν το χωροχρόνο.

Οι άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια συχνότητα δόνησης έχουν ένα μοναδικό δέσιμο μαζί μας και αυτό είναι σημαντικότερο από τα κοινά χαρακτηριστικά, χόμπι και οπτικές. Πρόκειται για μια έντονη μαγνητική και πνευματική σύνδεση που δεν μπορεί να αρθρωθεί καθαρά στο λόγο (είτε γραπτό, είτε προφορικό).

Αν και οι συμπαντικές αυτές συνδέσεις περιέχουν τρομερή ενέργεια, δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι ερωτικές: μπορεί να είναι φίλοι, οι δίδυμες φλόγες δεν αναφέρονται μόνο σε ζευγάρια. Ο φιλόσοφος Jean-Paul Sartre κάποτε έγραψε ότι «η κόλαση είναι οι άλλοι άνθρωποι», που είναι σημαντικό να το θυμόμαστε, επειδή η γνωριμία με μία συμπαντική σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε αρνητική εμπειρία, αν η άλλη πλευρά περνά μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Η συγχρονικότητα είναι αυτή που δημιουργεί αυτή τη γνωριμία, είναι αυτή που ενώνει, αλλά και πάλι χρειάζεται να εστιάσουμε στην επίγνωση και στη διαίσθηση για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χάσουμε κάποια ευκαιρία. Στραφείτε και προς την καρδιά σας επίσης και επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να σας αποκαλύψει νέους ανθρώπους και ευκαιρίες.

12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσατε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα

1. Βλέμματα που μαγνητίζουν

Η οπτική επαφή θα είναι φυσική και ακαταμάχητη. Ποτέ δεν θα είναι άβολη, αλλά αντιθέτως θα είναι οικεία και ανακουφιστική.

2. Ψυχοκεντρική και όχι εγωκεντρική
Η φήμη, το στάτους, τα χρήματα και η δόξα δεν θα είναι θέματα με τα οποία θα ασχολείται αυτή η σχέση. Αντιθέτως, ο διαλογισμός, η ενσυνείδητη ζωή, η υγιεινή διατροφή και το υγιές περιβάλλον είναι στοιχεία που προσελκύουν τέτοιες γνωριμίες.

3. Συνεχή προσοχή
Οι ψυχικές συνδέσεις μένουν ανεπηρέαστες από περισπασμούς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραδοθείτε σε αυτή την έλξη και τότε θα δημιουργήσετε το πρόσφορο έδαφος για κάτι όμορφο.

4. Συγχρονισμένος νους
Θα μπορείτε να κοιτάτε ο ένας το πρόσωπο του άλλου και θα γνωρίζετε τι σκέφτεται ακριβώς και ότι σκέφτεστε το ίδιο πράγμα. Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα αρχίζετε να μιλάτε την ίδια στιγμή για τα ίδια πράγματα.

5. Έμφυτη οικειότηταΑυτή είναι η αίσθηση που γεννάται όταν έχουμε μόλις γνωρίσει κάποιον και φαίνεται σαν να τον γνωρίζουμε μια ολόκληρη ζωή. Όμως, αυτός ο λόγος από μόνους του δεν είναι αρκετός για να κάνουμε κάποιον μέλος της ίδιας ψυχικής οικογένειας.

6. Έκρηξη ενέργειαςΔύο μέλη της ίδια ψυχικής ομάδας προσφέρουν ο ένας στον άλλο ενέργεια όταν βρίσκονται κοντά και συνδέονται. Αυτό μπορεί να πηγαίνει κόντρα στους νόμους της φυσικής, αλλά εδώ μιλάμε για ψυχές.

7. Συναντήσεις της μοίραςΟρισμένες φορές θα παρατηρήσετε ότι γνωρίζετε ένα μέλος της ίδιας ψυχικής ομάδας ακριβώς όταν το χρειάζεστε – ή σας χρειάζεται.

8. Ο χρόνος κυλά γρήγοραΟ χρόνος θα φαίνεται ότι κυλά γρήγορα, αλλά θα αξίζει κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους.

9. Ψυχικοί καθρέφτεςΔύο μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας θα μπορούν να δουν και να καταλάβουν τον εαυτό τους καλύτερα, παρατηρώντας και αλληλεπιδρώντας με το άλλο άτομο.

10. Ζωές σε αντανάκλασηΔύο μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας θα ζουν και παρόμοιες ζωές σε πολλές πλευρές και αυτό θα επιτρέπει σε κάθε άτομο να μαθαίνει από τον άλλο, να εξελίσσεται μέσα από εκείνον και να ζει πιο αρμονικά.

11. Ψυχική θρέψηΗ αφιέρωση χρόνου και ενέργειας για την αλληλεπίδραση με ένα μέλος της ίδιας ψυχικής ομάδας θα είναι το ίδιο ευεργετική όσο και η υγιεινή διατροφή και ζωή.

12. ΑυθεντικότηταΤα μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας μπορούν και χρειάζεται να είναι 100% ο εαυτός τους όταν βρίσκονται μαζί. Συνήθως αυτό βγαίνει φυσικά και από τους δύο.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσατε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα Reviewed by PLOUMISTOS on 10:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.