================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ποιο στοιχείο είναι το πνεύμα σας; Αέρας Νερό Γη Φωτιά;

⍆Όλοι είμαστε φυσικά όντα με ανθρώπινες μορφές. Το πνεύμα συνδέεται με ολόκληρο το σύμπαν,... αλλά έχει επίσης την δική του ξεχωριστή μορφή. Όπως πιστεύεται σε πολλούς πολιτισμούς του κόσμου, είμαστε φτιαγμένοι από πέντε βασικά στοιχεία-Αέρα, Νερό, Γη, Φωτιά και Αιθέρα (υπολειπόμενο στοιχείο).

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε άτομο, και με βάση αυτά μπορούμε να βρούμε την κυρίαρχη φύση της ψυχής μας.

Αναγνωρίζοντας το στοιχείο σας
#Στοιχείο της Φωτιάς
Τα πνεύματα της φωτιάς βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο για να μεταφέρουν ένα μήνυμα. Είναι άνθρωποι με δυνατή θέληση και αποφασιστικότητα. Όταν δεν βρίσκονται σε ισορροπία γίνονται πολύ επιθετικοί. Μπορούν να εξολοθρεύσουν οποιονδήποτε εμποδίζει τον δρόμο τους. Αλλά όταν βρίσκονται υπό έλεγχο, χρησιμοποιούν αυτή την ενέργεια για εποικοδομητικά έργα που συνήθως είναι επιτυχημένα.

#Στοιχείο της Γης
Τα πνεύματα της γης είναι φυσικοί θεραπευτές. Θεραπεύουν τον εαυτό τους, τους άλλους και τον κόσμο. Ο μοναδικός τους στόχος είναι κάνουν αυτόν τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος. Όταν έχουν αυτή τη βαθιά επιθυμία να θεραπεύσουν, το πνεύμα τους αφυπνίζεται. Δεν τους πειράζει να αναλάβουν μεγάλες ευθύνες και είναι φυσικοί ηγέτες. Όταν δεν βρίσκονται σε ισορροπία, γίνονται πολύ ψυχροί και ξεχνούν τον στόχο τους. Αγαπούν να βρίσκονται στην φύση για να μένουν ισορροπημένοι.

#Στοιχείο του Αέρα
Τα πνεύματα του αέρα είναι φυσικοί ομιλητές και ο κύριος στόχος τους είναι να φέρουν καινοτομίες στον κόσμο. Είναι σπουδαίοι οραματιστές και φέρνουν μακροχρόνιες αλλαγές με τις επαναστατικές τους ιδέες. Όταν δεν βρίσκονται σε ισορροπία, απομονώνουν τον εαυτό τους σε μια κατάσταση και δεν θέλουν να την αντιμετωπίσουν. Χάνουν τις συνδέσεις τους και τις ικανότητες τους να σκέφτονται «έξω από το κουτί».

#Στοιχείο του Νερού
Τα πνεύματα του νερού αποτελούνται από τέχνη, μουσική και δημιουργικότητα. Έχουν πολύ καλή διαίσθηση και εξερευνούν διάφορα πράγματα με το ανοιχτό μυαλό τους. Είναι πολύ ευαίσθητοι με τους άλλους και μπορούν να δουν τις ενέργειες των γύρω τους. Μπορούν να αφυπνιστούν απλώς με το να γνωρίζουν ποιοι είναι. Όταν δεν βρίσκονται σε ισορροπία, νιώθουν αποστραγγιγμένοι και καταπιεσμένοι και έχουν πολύ ευαίσθητα συναισθήματα.

Οπότε, αυτές είναι οι φύσεις του πνεύματος. Ποια κυριαρχεί σε εσάς;

Το διάβασα στο awakengr.com

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Ποιο στοιχείο είναι το πνεύμα σας; Αέρας Νερό Γη Φωτιά; Reviewed by PLOUMISTOS on 11:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.