Για πρώτη φορά, επικοινωνία πολλαπλών προσώπων από εγκέφαλο σε εγκέφαλο

Για πρώτη φορά, επικοινωνία πολλαπλών προσώπων από εγκέφαλο σε εγκέφαλο


⍆Μια ομάδα επιστημόνων από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον... δημοσίευσαν τα ευρήματά τους στο " arXiv pro-print server" που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Cornell , πράγμα που σημαίνει ότι έχει δημοσιευτεί μετά από μετριοπάθεια αλλά δεν έχει ακόμη εγκριθεί για επιστημονικό επιστημονικό περιοδικό.

Το ίδιο το πείραμα αφορούσε τρία θέματα: δύο "αποστολείς" και ένα "δέκτη". Οι αποστολείς φορούσαν ηλεκτρόδια που θα καταγράφουν τις ηλεκτρικές παλμώσεις των εγκεφάλων τους χρησιμοποιώντας τεχνολογία ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) (την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση, για παράδειγμα, της άπνοιας κατά τον ύπνο).

Ο δέκτης εξοπλίστηκε με τη δική του σειρά ηλεκτροδίων για να λάβει και να ερμηνεύσει αυτά τα ηλεκτρικά σήματα χρησιμοποιώντας τη διακρατική μαγνητική διέγερση (TMS), μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί μαγνήτες για να διεγείρει τις στοχευμένες περιοχές του εγκεφάλου. Χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της βλάβης του εγκεφάλου μετά από εγκεφαλικά επεισόδια και είναι μια αναπτυσσόμενη θεραπεία για την ανθεκτική στη θεραπεία κατάθλιψη .

Η ουσία του πειράματος επικεντρώνεται σε ένα παιχνίδι τύπου Tetris (γνωρίζουμε: οι επιστήμονες έχουν όλη τη διασκέδαση). Οι φθίνουσες μπλοκ παρουσιάστηκαν σε μια οθόνη, με στόχο να περιστρέψουν τα μπλοκ έτσι ώστε να προσγειωθούν με έναν τρόπο που θα δημιουργούσε μια συμπαγή γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης. 


Ο Σεμπαστιάν Ρεούλ της Γερμανίας ανταγωνίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα διασύνδεσης εγκεφάλου-ηλεκτρονικού υπολογιστή στις 8 Οκτωβρίου 2016 στο Kloten της Ζυρίχης στο πρωτάθλημα Cybathlon, την πρώτη έκδοση ενός διεθνούς διαγωνισμού που διοργάνωσε η ETH Zurich για αθλητές με σωματική δυσκολία που χρησιμοποιούν βιοντική βοηθητική τεχνολογία, όπως ρομποτικές προθέσεις, διασυνδέσεις εγκεφάλου-υπολογιστή και τροφοδοτούμενα εξωσκλημάτια.

Οι αποστολείς μπορούσαν να δουν τα πτώματα, αλλά δεν μπορούσαν να τα ελέγξουν. Αντίθετα, ο Δέκτης μπορούσε να ελέγξει τα μπλοκ που πέφτουν, αλλά δεν μπορούσε να τα δει. Για τους αποστολείς, δύο φώτα αναβοσβήνουν σε κάθε πλευρά των οθονών τους: μία για την απόφαση "περιστροφή" και μία για την απόφαση "μην περιστρέφεται".

Κοιτάζοντας το κατάλληλο φως που αναβοσβήνει, τα EEG των αποστολέων στάλθηκαν στον δέκτη. Στην απόφαση "περιστρέφεται", τα ηλεκτροεγκεφαλογράφημα ενεργοποίησαν τον εγκέφαλο του παραλήπτη για να δημιουργήσει μια φωσφορά - που είναι η ψευδαίσθηση του να βλέπεις ένα φλας που δεν υπάρχει. (Μπορείτε να δείτε τις δικές σας φωσφονές όταν τρίβετε τα μάτια σας ή σηκώνεστε πολύ γρήγορα.)

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά: καταγράφηκε μέση ακρίβεια 81,25% σε πέντε ξεχωριστές ομάδες θεμάτων. Ακόμη και όταν οι επιστήμονες αλλοίωσαν την αξιοπιστία ενός αποστολέα προσθέτοντας θόρυβο στο σήμα EEG, ο παραλήπτης κατάφερε να μάθει ποιος αποστολέας ήταν πιο αξιόπιστος και προσαρμόζοντάς την ανάλογα.

Το πείραμα είναι κλιμακωτό. Οι ερευνητές σχεδιάζουν να επαναλάβουν τη μελέτη με πρόσθετους συμμετέχοντες, καθώς και να επεκτείνουν το ποσό των δεδομένων που πρέπει να μοιραστούν χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από τις ηλεκτρικές παλμίες των εγκεφάλων τους.

Οι επιπτώσεις τείνουν πολύ πέρα ​​από τα τηλεπαθητικά κομματικά κόμματα και το Tetris.
Σύμφωνα με το Newsweek, οι συγγραφείς φτάνουν μέχρι και να υποθέσουν ότι «θα μπορούσαμε να φανταστούμε« κοινωνικά δίκτυα »συνδεδεμένων εγκεφάλων στο μέλλον, δημιουργώντας καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις στα πιο σημαντικά επιστημονικά και κοινωνικά προβλήματα της ανθρωπότητας, όλα μέσα σε ένα κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνο πλαίσιο».

Μπορούμε πολύ καλά να βρισκόμαστε στην άκρη του κόσμου, που είναι το ανθρώπινο πνεύμα μας.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1074,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,811,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Για πρώτη φορά, επικοινωνία πολλαπλών προσώπων από εγκέφαλο σε εγκέφαλο
Για πρώτη φορά, επικοινωνία πολλαπλών προσώπων από εγκέφαλο σε εγκέφαλο
Για πρώτη φορά, επικοινωνία πολλαπλών προσώπων από εγκέφαλο σε εγκέφαλο
http://terrapapers.com/wp-content/uploads/2015/08/terrapapers.com_robot-brain.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-9bBn9M_bLtg/W7fkYzsShVI/AAAAAAABU-Y/vLcJcgyKDv0WxiucKHfZLsk-AvjAoXnTwCLcBGAs/s72-c/brain.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/10/blog-post_47.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/10/blog-post_47.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content