================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Παρουσίαση του «ΜέΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη

⍆Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.... στις 19:00 στον πολυχώρο πολιτισμού «Διέλευσις» (Λέσβου 15, Κυψέλη), θα παρουσιαστεί το εκλογικό πρόγραμμα σε μέλη και φίλους του κόμματος ΜέΡΑ25.

Εκεί ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος θα αναλύσουν όλες τις πτυχές του Εκλογικού Προγράμματος, ενώ «θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια ενός ειλικρινούς και εποικοδομητικού διαλόγου», όπως αναφέρεται.

«Το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25, που έφτασε στα χέρια των 100.000 μελών του μητρικού κινήματος DiEM25 και υπερψηφίστηκε πανευρωπαϊκά στις 17 Σεπτεμβρίου, είναι ο καρπός πολύμηνων διαβουλεύσεων μεταξύ όλων των μελών του κόμματος, δίνοντας απαντήσεις και καινοτόμες λύσεις στα ζητήματα της οικονομίας, της παιδείας, της υγείας, της εξωτερικής πολιτικής, της δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πράσινης μετάβασης, της λειτουργίας των θεσμών, της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπάρχει εναλλακτική στις μη εναλλακτικές τους!» καταλήγει η ανακοίνωση.
Παρουσίαση του «ΜέΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη Reviewed by PLOUMISTOS on 1:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.