================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το οργισμένο μήνυμα της Κάκιας Ιγερινού για το «μαύρο» στο MEGA: Έμαθες Θανάση Βέγγο τα νέα;

⍆Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter σχολίασε η σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού...
το επικείμενο «μαύρο» στο MEGA μετά την οριστική έκδοση των τηλεοπτικών αδειών από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Απευθυνόμενη στο Θανάση Βέγγο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Περί Ανέμων και Υδάτων», η Κάκια Ιγερινού παρατηρεί ότι «οι απλήρωτοι του MEGA περιμένουν να πέσει "μαύρο" σε λίγο».

«Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που γυρίζαμε στα λιοπύρια και στα χιόνια.Τώρα οι δουλειά σου και όλων που φτιάξαν βιβλιοθήκη με μεράκι,στο Mega,στα σκουπίδια.Θανάση» προσθέτει απευθυνόμενη στον μεγάλο ηθοποιό που δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Habemus οργή!» κλείνει την ανάρτησή της η Κάκια Ιγερινού.Θανάση τάμαθες τα νέα:Habemus άδειες ανακοινώθηκε.Οι απλήρωτοι του Mega περιμένουν να πέσει μαύρο σε λίγο.Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που γυρίζαμε στα λιοπύρια και στα χιόνια.Τώρα οι δουλειά σου& όλων που φτιάξαν βιβλιοθήκη με μεράκι,στο Mega,στα σκουπίδια.Θανάση,habemus οργή!
Το διάβασα στο protothema.gr
Το οργισμένο μήνυμα της Κάκιας Ιγερινού για το «μαύρο» στο MEGA: Έμαθες Θανάση Βέγγο τα νέα; Reviewed by PLOUMISTOS on 9:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.