================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τι πρέπει να κάνετε αν νιώθετε ψυχικά και συναισθηματικά εξουθενωμένοι

⍆Η ζωή μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ κουραστική διότι η κυκλοθυμικότητα της.... είναι απίστευτη καθώς την μία στιγμή είστε ψηλά και το επόμενο δευτερόλεπτο είστε πάλι κάτω από εκεί που ξεκινήσατε. Όλη αυτή η τρέλα και τα απρόοπτα μπορούν να χαλάσουν την σωματική καθώς και την ψυχική ευεξία κάποιου.

Και παρά το γεγονός πως μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να πούμε ότι είστε σωματικά εξαντλημένοι ή απλώς έχετε χάσει τις ελπίδες σας για το μέλλον, μπορούμε να πούμε πως αυτό που χρειάζεται ένα άτομο σε αυτή την κατάσταση είναι καλή ξεκούραση.

Όποτε η ζωή μας στέλνει πολλά εμπόδια, είναι σημαντικό να χαλαρώσουμε για λίγο. Το να ηρεμήσετε για λίγο δεν σημαίνει ότι τα παρατάτε, αλλά ότι βρίσκετε χρόνο για θεραπεία και για να αγαπήσετε τον εαυτό σας.

Αν βιώνετε αυτά τα σημάδια, είναι πιθανό πως είστε ψυχικά και συναισθηματικά εξουθενωμένοι

Εκνευρίζεστε εύκολα
Καθώς οι μέρες περνούν, νιώθετε απελπισμένοι. Η έλλειψη δύναμης σας κάνει να νιώθετε όλο και περισσότερο εκνευρισμένοι. Θα πρέπει να βγείτε έξω και να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, κι όμως νιώθετε πιο ασφαλείς με το να αποφεύγετε κάθε πιθανή επαφή με τον έξω κόσμο.

Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Το ξέρω, είναι χάλια. Αλλά, αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας, αξιοποιείστε αυτόν τον χρόνο για να βελτιωθείτε.

Νιώθετε πως δεν έχετε κίνητρο
Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε μια δουλειά. Παλεύετε να βρείτε το κίνητρο που χρειάζεστε. Οι στόχοι που κάποτε σας παρακινούσαν πλέον δεν είναι αρκετοί.

Αν βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση, χρειάζεται να ξεκουραστείτε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας πολύ. Η έμπνευση βρίσκεται παντού γύρω μας και θα σας έρθει όταν δεν το περιμένετε.

Αγχώνεστε περισσότερο από το κανονικό
Ως αποτέλεσμα της εξάντλησης σας νιώθετε περισσότερο αγχωμένοι απ΄ ότι συνήθως. Το άγχος γίνεται καθημερινή ρουτίνα.

Μην φοβάστε. Προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο για να συγκεντρωθείτε ώστε να θεραπεύσετε τις πληγές σας. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι για να ανακαλύψετε τι χρειάζεστε στη ζωή.

Έχετε προβλήματα στον ύπνο
Συχνά νιώθετε διαταραγμένοι. Αυτό το αφόρητο συναίσθημα της εξάντλησης κάνει πιο δύσκολο το να ηρεμήσετε τις σκέψεις σας και να κοιμηθείτε. Και η αϋπνία γίνεται ακόμα ένα πράγμα στην λίστα.

Ασήμαντα πράγματα σας στεναχωρούνΛόγω της αυξημένης ευαισθησίας σας, νιώθετε τα πάντα πιο έντονα από το κανονικό. Στεναχωριέστε για ασήμαντα πράγματα και τα έντονα συναισθήματα σας κάνουν να κλαίτε.

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να υποφέρει. Ξεκουραστείτε για λίγες μέρες και ξανά-χτίστε τον κόσμο σας. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι. Το υπόσχομαι αξίζει τον κόπο.

Νιώθετε ότι ζαλίζεστε και θέλετε να κάνετε εμετό
Ένα από τα πιο προειδοποιητικά σημάδια που έχω παρατηρήσει στους εξαντλημένους ανθρώπους είναι μια συνεχή ζάλη και τάση προς εμετό. Όταν κάποιος καταρρέει ψυχικά, αυτό εμφανίζεται και σωματικά.

Ωστόσο, θα πρέπει να το αποτρέψετε πριν να είναι πολύ αργά. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Αν δεν το κάνετε εσείς, δεν θα το κάνει κανείς.

Κλαίτε χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος
Όταν είστε σε μια άσχημη κατάσταση στη ζωή, φαίνεται ότι όλος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον σας. Οι αισθήσεις σας αυξάνονται και ξαφνικά βρίσκεστε σε μια κατάσταση υπέρ-ευαισθησίας όπου ακόμα και το πιο μικρό αστείο μπορεί να σας κάνει να κλάψετε.

Όταν είμαστε εξουθενωμένοι και σωματικά και ψυχικά, χάνουμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις και το καθημερινό στρες εντείνεται. Ο μοναδικός μηχανισμός που χρησιμοποιεί το σώμα και η ψυχή για να καθαριστεί είναι το κλάμα.

Νιώθετε αποσυνδεδεμένοιΜετά από λίγο καιρό, καταλήγετε να είστε «άνετα μουδιασμένοι». Δεν νιώθετε άσχημα ούτε καλά. Δεν νιώθετε τίποτα. Είναι το στάδιο όπου χάνετε κάθε ελπίδα, οπότε σας παρακαλώ μην φτάσετε σε αυτό το σημείο.

Όποτε νιώθετε και την παραμικρή αρνητική αλλαγή στην ευεξία σας, σταματήστε και χαλαρώστε. Ξεκουραστείτε, αναπνεύστε και αρχίστε να θεραπεύετε τις πληγές σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα. Απλώς πρώτα χρειάζεται να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Η λύση
Σταματήστε... αναπνεύστε και αποφορτιστείτε. Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τι πρέπει να κάνετε αν νιώθετε ψυχικά και συναισθηματικά εξουθενωμένοι Reviewed by PLOUMISTOS on 12:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.