Βίντεο δείχνει πώς η γη "αναπνέει" σαν ένας ζωντανός οργανισμός

Βίντεο δείχνει πώς η γη "αναπνέει" σαν ένας ζωντανός οργανισμός

⍆Η υπόθεση "Γαία" δηλώνει ότι όλοι οι οργανισμοί σε έναν πλανήτη ρυθμίζουν τη βιόσφαιρα...
για να προάγουν την κατοικησιμότητα, την επιβιωσιμότητα των ειδών και τη χρησιμότητα στην επιβίωση άλλων ειδών.

Αυτό σημαίνει ότι οι βράχοι κοντά στην επιφάνεια, το έδαφος και η ατμόσφαιρα, συμβάλλουν στο σύστημα αυτόνομης ρύθμισης της Μητέρας Γης.

Εν ολίγοις, η υπόθεση της Γαίας επισημαίνει τη γη ως μια ενιαία ζωντανή οντότητα. Ο James Hutton, ο πατέρας της γεωλογίας, περιέγραψε ακόμη και τη γη ως ένα είδος υπεροργανισμού.

Ο Lewis Thomas, ιατρός και εξειδικευμένος συγγραφέας περιέγραψε τη γη πιο όμορφα με τα εξής λόγια:

"Από την απόσταση του φεγγαριού, το εκπληκτικό πράγμα για τη γη, που πιάνει την αναπνοή, είναι ότι είναι ζωντανός. Οι φωτογραφίες δείχνουν την ξηρή, σφυρηλατημένη επιφάνεια του φεγγαριού στο προσκήνιο, ξηρή σαν παλιό οστό. Το Aloft, που επιπλέει ελεύθερα κάτω από την υγρή, αστραφτερή, μεμβράνη του φωτεινού γαλάζιου ουρανού, είναι η ανατολική γη, το μόνο φανταστικό πράγμα σε αυτό το μέρος του Κόσμου. Εάν θα μπορούσατε να κοιτάξετε αρκετά, θα δείτε το στροβιλισμό των μεγάλων παρασυρόμενων λευκών σύννεφων, καλύπτοντας και αποκαλύπτοντας τις μισές κρυμμένες μάζες της γης. Αν αναζητούσατε μια πολύ μακρά γεωλογική περίοδο, θα μπορούσατε να δείτε τις ίδιες τις ηπείρους σε κίνηση, παρασύροντάς τους στις πλάκες τους, που έμειναν στη δεξαμενή κάτω από την πυρκαγιά κάτω. Έχει την οργανωμένη, αυτοσυντηρούμενη εμφάνιση ενός ζωντανού πλάσματος, γεμάτου πληροφορίες, καταπληκτικά εξειδικευμένο στον χειρισμό του ήλιου ".

Βίντεο δείχνει πώς η γη "αναπνέει" σαν ένας ζωντανός οργανισμός


Αυτά τα λόγια του Lewis Thomas δεν είναι απλώς το αποτέλεσμα μιας δημιουργικής φαντασίας. Η NASA μοιράστηκε ένα βίντεο του πλανήτη μας που δείχνει πώς "αναπνέει" σαν ζωντανός οργανισμός.

Το κινούμενο σχέδιο δείχνει τις κινήσεις που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί προχωρούν αργά.

Μια προοπτική σαν ένα έτος είναι ένα λεπτό, μας δείχνει πώς η γη φτάνει και ρέει με τις εποχές.

Όλες αυτές οι απαρατήρητες κινήσεις, όταν είδαμε τη σωστή προοπτική, μας δίνουν μια καλύτερη κατανόηση της Υπόθεσης της Γαίας.

Το βίντεο, ωστόσο, δεν αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο έτος. Πρόκειται για μια συνδυασμένη δορυφορική πληροφορία που έχει ληφθεί για αρκετά χρόνια και είναι συμπαγής σε ένα κινούμενο σχέδιο.

Πώς βλάπτουμε τον πλανήτη μας:
Ακόμα κι αν η Γη λέγεται ότι ρυθμίζει τον εαυτό της για να διατηρήσει τη ζωή, οι ανθρώπινες δραστηριότητες εξακολουθούν να δημιουργούν αντίκτυπο στον τρόπο που η γη «αναπνέει» ή λειτουργεί.

Τα φυτά συμβάλλουν πολύ στη λειτουργία της γης. Καθώς μεγαλώνουν, απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και απελευθερώνουν μερικά από αυτά καθώς πεθαίνουν και αποσυντίθενται.

Αλλά δραστηριότητες όπως η αποψίλωση των δασών, ή μια πυρκαγιά, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον κύκλο ζωής των φυτών. Όταν υπάρχουν λιγότερα φυτά, στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν περισσότερα διοξείδια του άνθρακα.

Αυτό θα οδηγήσει στη θέρμανση του πλανήτη. Αυτή η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να μεταβάλει το μοτίβο αυτορύθμισης της γης.

Τι θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες:
Σύμφωνα με την υπόθεση, εάν ο πλανήτης είναι στην πραγματικότητα ένας ζωντανός οργανισμός που καθιερώνει κατοικησιμότητα και επιβίωση για τα είδη του, οι περισσότερες από τις ενέργειές μας είναι άμεσα εναντίον αυτού του συστήματος.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο μεγαλύτερος οργανισμός που είναι ο πλανήτης μας μπορεί να στραφεί εναντίον μας, γιατί θα είμαστε οι περίεργοι, η ανωμαλία που βλάπτει τα παιδιά του.

Ακριβώς όπως το σώμα μας έχει ένα ανοσοποιητικό σύστημα και λευκά αιμοσφαίρια, είναι πολύ πιθανό ότι ο πλανήτης μας έχει ένα ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ποιος ξέρει, ίσως φυσικές καταστροφές, ιούς και ξηρασίες είναι μερικοί τρόποι που ο πλανήτης προσπαθεί να προστατεύσει το είδος του από μας.

Αλλά είμαστε και τα παιδιά της. Ίσως να είμαστε χαλασμένοι μικρές ρατσάλες, αλλά μια μητέρα αγαπά τα παιδιά της, όλα αυτά. Και θα μας δώσει την ευκαιρία να είμαστε καλύτεροι, να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Ίσως ζούμε μέσα σε αυτήν την περίοδο, μια περίοδος λύτρωσης που μας δίνει ο πλανήτης μας, ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε τις βλαβερές πράξεις μας και να αλλάξουμε τους τρόπους μας. 
Ποιος ξέρει σίγουρα.

Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Λοιπόν, δύο πράγματα στην πραγματικότητα. Το πρώτο είναι ότι κάνουμε επιβλαβείς ενέργειες που επηρεάζουν άλλα είδη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό.

Το δεύτερο είναι ότι αυτός ο πλανήτης, επί του παρόντος, είναι το μόνο αληθινό σπίτι μας. Και αν βάλουμε τα πράγματα, είμαστε εμείς που θα εξαφανιστούμε.

Ο πλανήτης θα είναι εντάξει. Μπορεί να επηρεαστεί, αλλά θα επικρατήσει. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να θεραπευτεί, αλλά θα θεραπευτεί, θα επιβιώσει και θα γεννηθούν και άλλα είδη. 

Η ανθρωπότητα δεν θα το κάνει.
Έτσι βίντεο όπως αυτό θα πρέπει να υπενθυμίζουν ότι δεν είναι όλα για μας. Είμαστε μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου.

Δεν είναι πολύ αργά για να κάνεις τελικά κάτι:
Μοιραζόμαστε ένα σπίτι με πολλά άλλα είδη σε ένα μεγαλύτερο οργανισμό που ονομάζουμε πλανήτη. Και όλα συνδέονται με οτιδήποτε άλλο. Όλα εξαρτώνται από οτιδήποτε άλλο.

Η ενότητα, όχι ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι η πρωταρχική μας πρόθεση. Ακραία, όχι επιβίωση. Δεν είναι αργά για να αλλάξουμε τις ενέργειές μας και δεν χρειάζεται να το κάνουμε.

Αν ο καθένας από εμάς γίνει πιο ευαισθητοποιημένος, κάναμε ήδη το πρώτο βήμα. Έχουμε μια ισχυρή ευκαιρία.

Αν καθένας από εμάς σπαταλά λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα, καταναλώνει λιγότερο κρέας ή καταναλώνει λιγότερα ύδατα, θα κάνουμε μια δραστική θετική αλλαγή. Μόνο από αυτές τις απλές συνειδητές αλλαγές στις πράξεις μας.

Η Γη θα συνεχίσει να «αναπνέει» όπως συμβαίνει, με τρόπο που μας κρατά σταθερό και ζωντανό. Και πρέπει να το τιμήσουμε αυτό, κάνοντάς το καλύτερο για όλους, όχι μόνο για εμάς.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Βίντεο δείχνει πώς η γη "αναπνέει" σαν ένας ζωντανός οργανισμός
Βίντεο δείχνει πώς η γη "αναπνέει" σαν ένας ζωντανός οργανισμός
Βίντεο δείχνει πώς η γη "αναπνέει" σαν ένας ζωντανός οργανισμός
https://i.ytimg.com/vi/klAE-L8xTp0/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/klAE-L8xTp0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/09/blog-post_733.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/09/blog-post_733.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content