================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Παγκόσμια κατακραυγή και «οργισμένες» υπογραφές για κατάργηση των Λατινικών

⍆Με 4.839 υπογραφές από Ελλάδα και εξωτερικό σε ένα οξύ κείμενο διαμαρτυρίας απαντούν... οι φιλόλογοι στον υπουργό Παιδείας και στην πρότασή του για κατάργηση των Λατινικών από τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα. Αλλες 500 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί από εκπαιδευτικούς φιλολόγους της χώρας.

Ο αριθμός αυτός συγκεντρώθηκε μέσα σε δύο ημέρες από εκπροσώπους της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, σύμφωνα με ρεπορτάζ απο την εφημερίδα τα «Νέα», ενώ άλλες περίπου 500 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί από εκπαιδευτικούς φιλολόγους της χώρας.

«Θα ήθελα να μας πει ο Κώστας Γαβρόγλου ποιο είναι τελικά το ουσιαστικότερο επιχείρημά του για τη διαγραφή των Λατινικών», λέει ο καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Παπαγγελής.

Και καταλήγει: «Όσοι νοιάζονται πραγματικά για Παιδεία και κατανοούν τι τελικά και πραγματικά ελλοχεύει στο βάθος της παιδαγωγικής σκέψης του υπουργού, μπορούν τώρα να αρχίσουν να πανικοβάλλονται».
Παγκόσμια κατακραυγή και «οργισμένες» υπογραφές για κατάργηση των Λατινικών Reviewed by PLOUMISTOS on 8:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.