================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα τέσσερα επίπεδα της πνευματικής και ψυχικής σύνδεσης των ανθρώπων

⍆Υπάρχουν επίπεδα πνευματικών δεσμών μεταξύ δύο ανθρώπων και πολλά γνωρίσματα,...
ώστε να αισθάνονται πότε έχουν μια πνευματική σχέση μεταξύ τους, που σημαίνει ότι νιώθουν ότι βρίσκονται στο ίδιο πνευματικό μονοπάτι.

Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να βγάλετε προς τα έξω την αύρα της οικειότητας και του θετικού ψυχικού δεσίματος.

Η ψυχική σύνδεση μεταξύ δυο ανθρώπων έχει να κάνει με την οικειότητα και την ποιότητα. 
Το πιο εμφανές χαρακτηριστικό είναι το επίπεδο της ποιότητας της σχέσης στην ασφάλεια του ψυχικού δεσίματος, όπως γίνεται και με τη σωματική ένωση. Το να δίνετε τον χρόνο σας και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ψυχική σχέση είναι κάτι που σίγουρα αξίζει. Όταν η σχέση είναι δυνατότερη τότε η αίσθηση της οικειότητας μεγαλώνει.

Τα πρώτα σημάδια μιας πνευματικής σύνδεσης:
  • Θα νιώθετε ότι έλκεστε από το άλλο άτομο και δεν ξέρετε γιατί.
  • Είχατε τυχαίες σκέψεις ο ένας για τον άλλον όταν το άτομο αυτό δεν ήταν σταθερά στην ζωή σας.
  • Η διάθεσή σας αλλάζει όλη την ημέρα. Την μια στιγμή είστε χαρούμενοι και την επόμενη μέρα είστε λυπημένοι. Η διάθεσή σας αλλάζει επειδή έχετε μια σύνδεση μεταξύ σας μέσα στην ήμερα.
  • Αισθάνεστε άνετα με το άλλο άτομο και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο και έχετε την αίσθηση ότι το γνωρίζετε από παλιά ενώ μόλις πρόσφατα το γνωρίσατε.
  • Μερικές φορές έχετε ένα απερίγραπτο συναίσθημα όταν συναντάτε ένα άτομο. δεν μπορείτε να πείτε εάν είναι αληθινό ή ψευδές.
Εντάξει, αυτά είναι μόνο τα πρώτα σημάδια μιας πνευματικής σύνδεσης.
Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα από αυτά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς για να φτάσετε στην ψυχική σύνδεση με ένα άτομο θα πρέπει η επαφή σας να περάσει από τέσσερα επίπεδα που είναι τα εξής:
  1. Το πρώτο επίπεδο είναι η φυσική σύνδεση, η οποία καθορίζει την έλξη, τη γενετική ποιότητα και την σεξουαλικότητα.
  2. Το δεύτερο είναι η συναισθηματική σχέση που περιέχει την ερωτική φροντίδα, τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον.
  3. Το τρίτο είναι ο ψυχολογικός δεσμός που τα άτομα αποδέχονται την προσωπικότητα μέσα από την αποτίμηση των χαρακτηριστικών της νοημοσύνης και της κοινωνικής κατάστασης τους.
  4. και το τέταρτο επίπεδο είναι η πνευματική και ψυχική σύνδεση που εξηγούμε σε αυτό το άρθρο.
Αυτές οι συνδέσεις είναι σαν τις στρώσεις ενός κρεμμυδιού. Μπορεί να έχετε μια συναισθηματική σύνδεση με κάποιον που μπορεί να περιλαμβάνει και φυσική σύνδεση, αλλά δεν υπάρχει άλλη εσωτερική στρώση.... Θα μπορούσατε να θαυμάσετε την αξία και την προσωπικότητα κάποιου, αλλά να μην ερωτευτείτε μαζί του. Συνήθως στην μοντελοποίηση προσωπικοτήτων, στην μέθοδο καθοδήγησης που εφαρμόζω, το 60% των γυναικών συνήθως αρχικά επιλέγουν έναν καλό εραστή για ερωτική και πιθανή συντροφική σχέση. Δηλαδή από το πρώτο επίπεδο φτάνουν απευθείας στο τέταρτο επίπεδο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην επαφή τους μελοντικά.

Θα μπορούσατε να είστε ερωτευμένοι με κάποιον που έχει χαμηλή κοινωνική θέση. Αυτά τα επίπεδα συνδέσεων  ισχύουν και για μη ρομαντικές επαφές. Για να συνδεθεί πνευματικά, πρέπει να υπάρξει σύνδεση με το τέταρτο επίπεδο. Δυστυχώς, λίγοι άνθρωποι όμως είναι σε συγχρονισμό με το πνευματικό επίπεδο.

Το τέταρτο επίπεδο που υπάρχει, απαιτεί ένα μεγάλο πνευματικό έργο και μια μεγάλη πειθαρχία για να φτάσει κάποιος σε αυτό. Κοσμικά και πνευματικά, το συγκεκριμένο επίπεδο είναι πάντα παρών υπό όρους... Μερικοί αισθάνονται όλη τη δύναμη του, δηλαδή την ψυχική σύνδεση μέσω της πνευματικής αφύπνισης.

Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που θα ξυπνήσει αυτό το επίπεδο και θα σας κάνει να το αισθανθείτε σαν να είναι τόσο φυσικό που θα επικοινωνείτε εξαιρετικά εύκολα. Θα νιώσετε άνετα μαζί του. Όταν συναντιούνται δύο μυαλά, είναι ωραίο να συνδέεστε με το ίδιο πνευματικό μονοπάτι και την ίδια ζωή μαζί.

Οι σχέσεις διαρκούν όταν υπάρχει πνευματική και ψυχική σύνδεση και αν το καταλάβουμε αυτό τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε τον τέλειο σύντροφο ψυχής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα τέσσερα επίπεδα της πνευματικής και ψυχικής σύνδεσης των ανθρώπων Reviewed by PLOUMISTOS on 1:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.