================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το «1ο Ολιστικό Φεστιβάλ» πραγματοποιείται στον Βόλο

⍆Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE, το πρωτότυπο αυτό πολιτιστικό γεγονός,.... συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες!

Η “Ολιστική ζωή” αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, την μεσογειακή διατροφή και τη σωματική άσκηση. Πρόκειται για το «1ο Ολιστικό Φεστιβάλ» που πραγματοποιείται στον Βόλο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «με αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) και το Λιμενικό Σώμα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το κύριο χαρακτηριστικό των δράσεων συμπεριλαμβάνει δρώμενα στο νερό και στην παραλία του Βόλου.

Αγώνες δρόμου, ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, γευσιγνωσία/μεσογειακή διατροφή, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης (νέες τάσεις) με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση, επιδείξεις, αθλητικά show, ποδηλατάδα για όλους με ξύλινα ποδήλατα, πεζοπορία για όλους στην Μακρινίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι, καθώς φυσικά και το beach party της σεζόν!!!

Όλα μαζί συμπληρώνουν το πολυαναμενόμενο γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό, βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια.
Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

Πάνω από όλα, όμως είμαστε περήφανοι γιατί μέσα από τις δράσεις μας προάγουμε τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στηρίζουμε ένα καλό σκοπό, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και χρήματα για την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Με συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων στα events, αλλα και εκ μέρους της συντοπίτιτσσας μας πρωταθλήτριας Σοφίας Αμούντζια, η “ιδέα-ψυχή” του Holistic Festival που έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή με παρουσία από όλη την Ελλάδα και προβολή που θα αναδείξει την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο.

Επιδίωξή μας είναι να υλοποιήσουμε ένα φεστιβάλ, το οποίο θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά του τόπου μας, σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά, μέσα από δράσεις, που απευθύνονται σε όλους!» 

Περισσότερα στο http://holisticfestival.gr
Το «1ο Ολιστικό Φεστιβάλ» πραγματοποιείται στον Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 3:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.