================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στις 19 Σεπτεμβρίου το Συνταγματικό Δικαστήριο στα Σκόπια εξετάζει εάν το δημοψήφισμα είναι αντισυνταγματικό

⍆Το Συνταγματικό Δικαστήριο στα Σκόπια στις 19 Σεπτεμβρίου θα εξετάσει τις προσφυγές...
του «Παγκόσμιου “Μακεδονικού” Κογκρέσου» και είκοσι περίπου δημοσίων προσώπων – ιστορικών, πρώην διπλωματών, διανοούμενων κ.λπ – που αμφισβητούν την συνταγματικότητα και την νομιμότητα της απόφασης του κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ να προκηρύξει δημοψήφισμα για τις 30 Σεπτεμβρίου με το ερώτημα:

«Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ με αποδοχή της Συμφωνίας ανάμεσα στην “Δημοκρατία της Μακεδονίας” και την Ελληνική Δημοκρατία;».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «AKADEMIK», μία από τις προσφυγές που θα εξετάσει το Συνταγματικό Δικαστήριο στις 19 Σεπτεμβρίου θα είναι, επίσης, εκείνη που κατέθεσε το πολιτικό κόμμα Levica (Αριστερά).
Στις 19 Σεπτεμβρίου το Συνταγματικό Δικαστήριο στα Σκόπια εξετάζει εάν το δημοψήφισμα είναι αντισυνταγματικό Reviewed by PLOUMISTOS on 10:46 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.