Δείτε LIVE: Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα: Πολιτική χολέρα ο Ψινάκης

Δείτε LIVE: Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα: Πολιτική χολέρα ο Ψινάκης

⍆Δριμύ κατηγορώ εναντίον του δημάρχου Μαραθώνα - Νέας Μάκρης Ηλία Ψινάκη....
έχουν εξαπολύσει οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν λάβει έως τώρα το λόγο στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης με αντικείμενο την έκδοση ψηφίσματος με το οποίο θα ζητείται η παραίτηση Ψινάκη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι στηλίτευσαν τη στάση του Ηλία Ψινάκη, επισήμαναν ότι η παραίτηση δεν ζητείται για να ξεπλυθούν οι ευθύνες, ενώ καταγγέλθηκε και η ακύρωση της παράστασης της Αντιγόνης.

«Μετά από 4 χρόνια διοίκησης του ανίκανου δημάρχου, το συμβούλιο καλείται να αποφασίσει να φύγει η πολιτική χολέρα Ψινάκης και το συμβούλιο πρέπει να τον αποπέμψει», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηγιαννάκης. Ο ίδιος συνέχισε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας ότι «αυτός ο κύριος δεν ήρθε για να φτιάξει, ήρθε γιατί ήταν τελειωμένος από παντού και νόμιζε ότι θα βρει βλάχους να κάνει ό,τι θέλει. γελοιποιεί τον ιστορικό τόπο. Απέδειξε ότι όχι ως δήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος δεν αξίζει. Επιδίωξε δια του δήμου να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Όπου ακούν Ψινάκη πρέπει να φεύγουν», είπε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει απόντος του Ηλία Ψινάκη. Αλλοι δημοτικοί σύμβουλοι επισήμαναν ότι ο δήμαρχος ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά του, αλλά «ψυχές δεν χρεώνουμε στους ανθρώπους», ενώ τονίσθηκε ότι ο δήμος πρέπει να μείνει δίπλα στους ανθρώπους που τον χρειάζονται αφού «ο δήμος έχει καταρρεύσει», με ολέθριες συνέπειες. Όπως ειπώθηκε υπάλληλοι παραιτούνται, υπηρεσίες πλέον είναι ακέφαλες λόγω των παραιτήσεων, που «βοηθούν μόνο το πολιτικό μέλλον αυτών που παραιτούνται». Δημοτικός σύμβουλος αναρωτήθηκε τί θα γίνει αν ο Ψινάκης δεν παραιτηθεί; Θα καταρρεύσουν όλα;, αναρωτήθηκε.

Παίρνοντας το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Σόμογλου, είπε μεταξύ άλλων για τον δήμαρχο Μαραθώνα: «Ακόμη και σήμερα σκηνοθετεί τον εαυτό του Αυτό το ανδρείκελο είχε το θράσος να αναρτά προσωπική του δήλωση στα σοσιαλ μίντια και ν κάνει λόγο για συμπαραστάση. Μπορώ να του χρεώσω την παντελη έλλειψη σεβασμού σστους ανθρώπους που χάθηκαν ».

Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεωργάτος είπε πως «η απαίτηση είναι αύριο το πρωί κιόλας να τον στείλουν στο καμένο του σπίτι μια ώρα αρχύτερα» και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν περίμενα ότι αυτός ο Δήμος θα έφτανε σε αυτή τη κατάντια. Λειτουργεί μόνο με τη προσπάθεια των δημοτικών υπαλλήλων. Υπέγραψα και εγώ για την παραίτηση του δημάρχου γιατί αυτός ο δήμαρχος δεν πόνεσε ποτέ αυτόν τον τόπο».

Η δημοτική σύμβουλος κ.Ρίζου περιέγραψε τον Ηλία Ψινάκη ως εκβιαστικό, απειλητικό και απόλυτο, ενώ εξέφρασε την αμφιβολία της ότι θα παραιτηθεί, σημειώνοντας ότι η επόμενη μέρα στο δήμο απαιτεί συναίνεση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η συνεργασία της μαζί του ήταν ανύπαρκτη, ενώ πρόσθεσε: «Μας διέλυσε εξαρχής ασχολούμενος μόνο με την ίντριγκα που ήταν η δεύτερη φύση του».

Περίπου στις 7 το απόγευμα, εκατό και πλέον πολίτες του Μαραθώνα μπήκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ζητούν επιτακτικά την παραίτηση σύσσωμου του συμβουλίου.

Ψινάκης: Δεν παραιτούμαι- Στόχος ο διχασμός

Με δήλωσή του ο Ηλίας Ψινάκης καθιστά σαφές ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί και αποδίδει το αίτημα σε προσπάθεια να διχασθεί το συμβούλιο.




Το διάβασα στο protothema.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Δείτε LIVE: Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα: Πολιτική χολέρα ο Ψινάκης
Δείτε LIVE: Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα: Πολιτική χολέρα ο Ψινάκης
Δείτε LIVE: Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα: Πολιτική χολέρα ο Ψινάκης
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018-08-03/marath01.jpg
https://i.ytimg.com/vi/j9mlh9whQfo/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/08/live.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/08/live.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content