Έχεις έρθει για κάποιο λόγο σε αυτήν την ζωή. Είναι καιρός να μάθεις το γιατί.

Έχεις έρθει για κάποιο λόγο σε αυτήν την ζωή. Είναι καιρός να μάθεις το γιατί.

⍆Ζούμε σε μία κοινωνία που έχει τους δικούς της κανόνες....
Σε αυτήν, η αποτυχία θεωρείται κάτι κακό που πρέπει να αποφεύγεις με κάθε τρόπο για να μπορείς να συμβαδίζεις με τους κανόνες και να γίνεσαι αποδεκτός από τους γύρω σου. Αυτό σε αναγκάζει να συμβιβάζεσαι και να μην παίρνεις ρίσκα και πρωτοβουλίες για να μην αποτύχεις. Θα πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάθε αποτυχία σαν μία ευκαιρία. Ένα μάθημα που θα σε κάνει να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος στο μέλλον. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιτύχεις και να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Οι κανόνες όμως είναι για να σπάνε. Ξέχασε τα πρέπει της κοινωνίας, ακολούθησε το δικό σου μονοπάτι και ζήσε μία ζωή γεμάτη νόημα. Βρες τον σκοπό στη ζωή σου και κάνε την δουλειά που ονειρεύεσαι. Ζήσε την ζωή που επιθυμείς και δημιούργησε την οικογένεια που πάντα ήθελες.

Έχεις έρθει για κάποιο λόγο σε αυτήν την ζωή. Είναι καιρός να μάθεις το γιατί. Και πίστεψέ με, έχεις τουλάχιστον 5 λόγους για να το κάνεις.

1.Η ζωή σου επηρεάζει και τους γύρω σου
Η ζωή σου έχει αντίκτυπο όχι μόνο σε εσένα τον ίδιο, αλλά και στους γύρω σου. Σκέψου λίγο. Πόσοι άνθρωποι πριν από εσένα πήγαν κόντρα στα πρέπει και τα μη και έκαναν τον κόσμο μας καλύτερο με τις ανακαλύψεις τους; Ανακάλυψαν φάρμακα, εφευρέσεις, ακόμα και ηπείρους. Θεράπευσαν ασθένειες και ενέπνευσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη με τις ιδέες τους. Τι θα γινόταν αν αυτοί οι άνθρωποι δεν τολμούσαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους από φόβο μήπως αποτύχουν; Ακόμα όμως και όσοι απέτυχαν, άνοιξαν δρόμο για νέα γνώση. Δοκίμασε, ρίσκαρε, πειραματίσου. Και άλλαξε την ζωή σου και τη ζωή των γύρω σου.

2. Δεν θέλεις να μετανιώσεις για κάτι που δεν τόλμησες να κάνεις
Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι γεμάτος και πλήρης με όλα όσα έχεις. Είναι όμως αλήθεια ή προσπαθείς να κρύψεις την έλλειψη φιλοδοξίας και το αίσθημα του φόβου που σε διακατέχει; Σταμάτα να λες ψέματα στον ίδιο σου τον εαυτό και κάνε όλα αυτά που επιθυμείς, για να μην μετανιώσεις στο μέλλον. Προλαβαίνεις ακόμα να αλλάξεις την ζωή σου, όμως βιάσου γιατί ο χρόνος περνάει γρήγορα.

Καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, αλλά αν δεν καταφέρεις να γεμίσεις τη ζωή σου με νόημα, είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσεις αργότερα. Και τότε θα είναι πολύ αργά. Πάντα θα μετανιώνεις για πράγματα που έκανες ή δεν έκανες. Ποτέ όμως δεν θα μετανιώσεις επειδή κυνήγησες τα όνειρά σου.

3. Σου αξίζει να είσαι χαρούμενος
Σου αξίζει να είσαι δημιουργικός, παραγωγικός, ευτυχισμένος και παρών στην ζωή σου. Σου αξίζει να απολαμβάνεις το κάθε λεπτό της ζωής σου. Μόνο έτσι να μάθεις να δίνεις σημασία στα απλά και καθημερινά πράγματα και μόνο έτσι θα αποκτήσει νόημα η ζωή σου. Μόνο τότε θα μάθεις να εκτιμάς τη ζωή, τη δουλειά σου, τους φίλους και την οικογένειά σου και θα μπορέσεις να γίνεις καλύτερος σε όλα τα επίπεδα. Όταν η ζωή σου αποκτήσει νόημα και σκοπό, τότε θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένος.

4. Η δύναμη της επιτυχίας κρύβεται μέσα σου

Η δημιουργία είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Είναι η έμφυτη επιθυμία που έκανε άτομα που έζησαν πριν από εσένα να ανακαλύψουν εργαλεία, να εφεύρουν νέα τεχνολογία, να γράψουν βιβλία και να ανακαλύψουν τον κόσμο. Γι΄αυτό μάθε να μην την αγνοείς. Μην φοβάσαι να αλλάξεις την ζωή σου.

5. Η ζωή είναι μία
Η ζωή είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Και είναι πολύ μικρή για την σπαταλάς άσκοπα σε πράγματα που δεν σε γεμίζουν και πολύ όμορφη για να μην της δίνεις την σημασία που της αξίζει.

To διάβασα στο thriveglobal.gr

Στ. Πλουμιστός ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Έχεις έρθει για κάποιο λόγο σε αυτήν την ζωή. Είναι καιρός να μάθεις το γιατί.
Έχεις έρθει για κάποιο λόγο σε αυτήν την ζωή. Είναι καιρός να μάθεις το γιατί.
Έχεις έρθει για κάποιο λόγο σε αυτήν την ζωή. Είναι καιρός να μάθεις το γιατί.
https://4.bp.blogspot.com/-FasMtG735QQ/VHdCBIrRENI/AAAAAAAAArY/radxSxvBc6Q/s1600/Picture%20007.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-FasMtG735QQ/VHdCBIrRENI/AAAAAAAAArY/radxSxvBc6Q/s72-c/Picture%20007.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/08/blog-post_97.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/08/blog-post_97.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content