================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο άγριος καβγάς του δημοτικού συμβουλίου Βόλου... (βίντεο)

⍆Άγριος καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ειδική συνεδρίαση...
του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με μοναδικό θέμα την εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ.

Διαμαρτυρόμενοι πολίτες επιχείρησαν να πάρουν το λόγο, με τον πρόεδρο του οργάνου να μην τους το επιτρέπει. Τότε ξεκίνησε η συμπλοκή και πολίτες που βρίσκονταν στην αίθουσα πιάστηκαν στα χέρια. Από την πλευρά των μελών της "Κίνησης Πολιτών για το νερό” καταγγέλεται ότι στην αίθουσα υπήρχαν προστάτες, μπράβοι και τσιγγάνοι με "πεταλούδες” στα χέρια.

Λίγο νωρίτερα η συνεδρίαση είχε διακοπεί όταν οι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για την μη εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο τέλος της συνεδρίασης τόνισε ότι "θα το πιούμε αυτό το ποτήρι μέχρι τέλους μαζί” και οτι τα στοιχεία των όσων ενεπλάκησαν είναι στη διάθεση των αρχών και θα πρέπει ο εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα.

Έξω και μέσα στο δημαρχείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Β. Μαρκογιαννάκη.

Δείτε από το 1:41:19

Ο άγριος καβγάς του δημοτικού συμβουλίου Βόλου... (βίντεο) Reviewed by PLOUMISTOS on 8:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.