================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε πώς η σχέση με τους φόβους μας διαμορφώνει την πορεία μας

⍆Οι φόβοι μας δεν είναι τυχαίοι ή χωρίς νόημα, αν και βέβαια έτσι τους αντιλαμβανόμαστε... όταν νιώθουμε απογοήτευση. Αντί αυτού, μπορεί να μας αποκαλύψουν σημαντικές αλήθειες. Και όταν δουλεύουμε θεραπευτικά τους φόβους και τις αλήθειες που κρύβουν μέσα τους, αισθανόμαστε καλύτερα και μπορούμε να απολαμβάνουμε μία πιο υγιή και ικανοποιητική ζωή.
Ο Oriel Berkovits, απόφοιτος σχολής καλών τεχνών, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το εκπληκτικό φιλμ μικρού μήκους με την υπέροχη μουσική επένδυση, για να δείξει τις προκλήσεις και τα εμπόδια που μας φέρνει η ζωή, αλλά και το πώς η σχέση με τους φόβους μας διαμορφώνει την πορεία μας προς την επίτευξη ή μη των προσωπικών μας στόχων.

Ο πρωταγωνιστής χαμένος μέσα σε έναν ωκεανό συνταξιδεύει με τους σκοτεινότερους φόβους του. Όταν μπροστά του εμφανίζεται το φωτεινό δέντρο της λύτρωσης, ξεκινά ο αγώνας του. Όμως, μαζί με εκείνον, ξυπνούν και οι φόβοι του.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

Δείτε πώς η σχέση με τους φόβους μας διαμορφώνει την πορεία μας Reviewed by PLOUMISTOS on 10:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.