Ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανυψώσετε την δόνησή σας

Ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανυψώσετε την δόνησή σας

⍆Όλοι βιώνουν τις νέες δονητικές συχνότητες. Κανείς δεν εξαιρείται....
Όλοι είναι μέρος της αλλαγής. Μερικοί το ξέρουν. Άλλοι όχι. Επηρεαζόμαστε σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά.
Αυτό είναι προφανές σε οτιδήποτε γύρω μας, καθώς μπορούμε να δούμε αυτές τις αλλαγές ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Το να ανυψώσετε την δόνηση σας και επομένως να καλυτερέψετε την ζωή σας, είναι κάτι που αρχίζει με την επιθυμία για αλλαγή. Με κάποια σχετική πειθαρχία και γεμίζοντας το μυαλό σας με θετικές σκέψεις και λέξεις, έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας. Οποιαδήποτε σκέψη που «κρατιέται» σταθερά στο υποσυνείδητό σας θα υλοποιηθεί στην πραγματικότητά σας.

Εκείνοι που θεωρούνται ότι έχουν μεγαλύτερη συχνότητα μπορεί να είναι πιο διαισθητικοί, πιο ευαίσθητοι και πιο προσαρμοσμένοι στην ψυχή τους παρά στο φυσικό τους σώμα. Μπορεί να υπάρχουν ημέρες όπου μπορεί να αισθάνονται ότι ζουν μόνο μέσα στο μυαλό τους, παρά στο σώμα τους, όμως υπάρχουν πολλά προνόμια να βρίσκεστε σε υψηλότερη συχνότητα.

Έχετε μεγαλύτερη αντίληψη των αισθήσεών σας. 
Όχι μόνο είστε πιο έξυπνοι, αλλά μπορείτε επίσης να είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε τις υψηλότερες αισθήσεις σας όπως την διόραση ή και την ικανότητα να εστιάζετε, να «ακούτε» κάτι που δεν ακούγεται, που κανείς άλλος δεν μπορεί να νιώσει.

Όταν ζείτε σε υψηλότερη συχνότητα, 
έχετε πρόσβαση στη σοφία και τις πληροφορίες που οι περισσότεροι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση, επειδή χρησιμοποιούν μόνο τις ορθολογικές πτυχές του μυαλού τους.

Έχετε μια γενική κατανόηση πολλών πραγμάτων, 
όπως τα διαισθητικά θέματα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Αυτό είναι ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό που μπορεί να έχετε χάρη στην υψηλότερη συχνότητα στην οποία βρίσκεστε.
Πολλοί φαίνεται να παρηγορούνται εύκολα από εσάς 
ενώ είναι φανερή η αλλαγή στη συμπεριφορά τους όταν βρίσκονται γύρω σας, σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι αρνητικοί άνθρωποι συνήθως ξεμπροστιάζονται με την παρουσία σας 
και γι’ αυτό φεύγουν και απομακρύνονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εμφάνισή σας, προκειμένου να μην εκτεθούν στους υπόλοιπους αλλά και επειδή δεν μπορούν να χειριστούν τη θετικότητα και την αγάπη που εκπέμπετε.
Είστε σε θέση να παρατηρήσετε μοτίβα 
και συγχρονικότητες που οι άλλοι δεν μπορούν.

Δεν έχει σημασία πόσο απογοητευμένοι ή λυπημένοι μπορεί να είστε. 
Μπορείτε να βάλετε ένα χαμόγελο και από ψεύτικο να καταφέρετε να το κάνετε αληθινό – ακόμα και να το μεταδώσετε.

Είστε ενθουσιώδης. Είστε μεταδοτικοί. 
Μπορείτε να «φορτίσετε» τους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας.
Οι άνθρωποι βρίσκουν πολύ πιο εύκολο να ανοίξουν τους εαυτούς τους και τις καρδιές τους σε σας και να μοιραστούν μαζί σας πράγματα που δεν θα έκαναν με κανέναν άλλο και με κανένα τρόπο.

Πώς να ευθυγραμμιστούμε με τις νέες συχνότητες αλλαγής 
Ο δημιουργικός οραματισμός και οι τεχνικές του όπως και η επαναληπτική χρήση θετικών σκέψεων είναι ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να ανυψώσετε την δόνησή σας. Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά θα πρέπει να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο. Η χρήση των θετικών σκέψεων για παράδειγμα δεν θα λειτουργήσει, εκτός και άν πρώτα δεν έχετε με επιτυχία βάλει τον σπόρο της όποιας επιθυμίας σας, μέσα στον υποσυνείδητο νού σας.

Για να ξεκινήσετε την διαδικασία της ανύψωσης της δόνησής σας και της έλκυσης θετικότερων ανθρώπων και γεγονότων στην ζωή σας, θα πρέπει να θέλετε να αλλάξετε. Μερικές φορές ο δρόμος της αλλαγής φαντάζει σαν ένα δύσκολο μονοπάτι. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πάρετε μία απόφαση και να επιμείνετε σε αυτήν. Η ζωή αλλάζει συνεχώς, και όπως ήδη ειπώθηκε προηγουμένως τα πάντα στο σύμπαν είναι φτιαγμένα από ενέργεια. Όλες οι μορφές της ενέργειας κινούνται συνεχώς. Τίποτα δεν μένει ακίνητο για πάντα. αυτή είναι η φύση του σύμπαντος και επομένως είναι άσκοπο να προσπαθήσει κάποιος να το αντιπαλέψει αυτό. Αγκαλιάστε το και προχωρήστε μπροστά έτσι όπως ξέρετε ότι σας αρέσει να κάνετε.

Αλλάζουμε μοτίβα σκέψεων

Ο εσωτερικός μας κόσμος αντανακλάται εξωτερικά. Τα μοτίβα σκέψεών μας, οι ιδέες μας, οι πεποιθήσεις μας, γίνονται η πραγματικότητά μας. Είναι η πηγή των περισσότερων εμπειριών μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αντανάκλαση στον εξωτερικό μας κόσμο ώστε να καταλάβουμε τι βιώνουμε εσωτερικά. Ορίζουμε τις εμπειρίες μας, επομένως το να κοιτάμε μια εμπειρία μπορεί να μας κάνει να κατανοήσουμε καλύτερα το γιατί την βιώσαμε.

Ένα απλό παράδειγμα είναι να ρίξετε μια ματιά στο είδος των σχέσεων που είχατε στη ζωή σας. Υπάρχουν ομοιότητες; Υπάρχουν μοτίβα; Έπειτα κοιτάξτε το μοτίβο και δείτε αν το συναντάτε και σε άλλους τομείς της ζωής. Μπορεί να είναι αρκετά απροσδόκητο.

Προσαρμογή: Θα αρχίσουμε να παρατηρούμε ότι οτιδήποτε απωθούμε ή απορρίπτουμε και από το οποίο προσπαθούμε να ξεφύγουμε, διαρκώς αντανακλάται στη ζωή μας. Είναι σαν να ρίχνει ένας φακός το φως του σε μια συγκεκριμένη πλευρά του εαυτού μας ώστε να αναγνωριστεί και να γίνει αποδεκτή.

Σταματάμε να ενεργούμε ως θύματα.
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει υπεύθυνος για όλες τις εμπειρίες σας και να δείτε πώς οι επιλογές σας επηρεάζουν την πραγματικότητά σας.

Δεν ενεργούμε ως θύματα και δεν κατηγορούμε τους άλλους. Αρχίζουμε να κατανοούμε την εμπειρία μας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αυτό ξεκινάει τη διαδικασία της εσωτερικής γαλήνης και αρχίζετε να βλέπετε μια μεγαλύτερη προοπτική στις εμπειρίες της ζωής σας, που μειώνει σε μεγάλο βαθμό το στρες.

Προσαρμογή: Αρχίζουμε και αποκτούμε επίγνωση των λαθών στη ζωή μας και βρισκόμαστε στη διαδικασία της αποστασιοποίησης. Αρχίζουμε να κατανοούμε το δικό μας κομμάτι που αφορά τις εμπειρίες μας και έπειτα μας είναι πιο εύκολο να αφήσουμε το δράμα να φύγει, παρά να εμπλακούμε σε αυτό.

Παρόμοιες επιλογές δημιουργούν παρόμοιες εμπειρίες. 
Δεν υπάρχει τίποτε λάθος σχετικά με αυτό, καθώς όλοι έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε.

Αν έχουμε εμπειρίες που επιθυμούμε να αλλάξουμε, τότε ας αλλάξουμε τις επιλογές μας που δημιούργησαν αυτές τις εμπειρίες.

Προσαρμογή: Όταν κάνουμε μια επιλογή που ικανοποιεί ένα επίπεδο της ψυχής μας, εμπλουτίζει το πνεύμα μας και επαναφέρει την όρεξη για ζωή, αρχίζουμε να αναλογιζόμαστε τις υπάρχουσες επιλογές και την αξία που μας φέρνουν.

Κρίση
Είμαστε κυρίως επικριτικοί με τον εαυτό μας και στην ουσία είμαστε οι χειρότεροι κριτές μας.
Όλες οι εμπειρίες στις οποίες νιώθουμε ότι κρινόμαστε έχουν μια πολύ αντανακλαστική ενέργεια απουσίας της αγάπης προς τον εαυτό μας.

Όσο πιο πολύ πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην αξία μας, τόσο λιγότερη κριτική παίρνουμε από τον έξω κόσμο.

Προσαρμογή: Χρησιμοποιήστε κάθε εργαλείο (αλλαγή σκέψεων) το οποίο έχει απήχηση σε εσάς, για να καταλάβετε τι βλέπετε, τι πρέπει να κοιτάζετε, τι απορρίπτεται και ξεκινήστε μια διαδικασία αποδοχής.

Οι υποδείξεις θα σας βοηθήσουν να νιώσετε τα κύματα της αλλαγής. 
Είναι ένα μεγάλο βοήθημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της πνευματικής αφύπνισης και υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε, κατανοήσουμε ή αφήσουμε όποιες ανισορροπίες. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό μόνοι μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές με φωτισμένους ανθρώπους, ομάδες, άρθρα, μαθήματα, σεμινάρια, κλπ που μπορούν να μας βοηθήσουν. Φέρνουν μια καινούργια φρέσκια αντίληψη στη ζωή μας.



Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανυψώσετε την δόνησή σας
Ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανυψώσετε την δόνησή σας
Ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανυψώσετε την δόνησή σας
https://i.pinimg.com/originals/84/c8/09/84c809ef031b680f1c4b589542d6cb6f.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/08/blog-post_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/08/blog-post_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content