Τα 10 καλύτερα βραδινά ποτά για την απώλεια βάρους, τη μείωση του άγχους και τον καλύτερο ύπνο

Τα 10 καλύτερα βραδινά ποτά για την απώλεια βάρους, τη μείωση του άγχους και τον καλύτερο ύπνο

⍆Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν βρει τρόπους να ανακουφιστούν από το άγχος... που έχουν συσσωρεύσει προκειμένου να κοιμηθούν καλύτερα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να αποφεύγετε να τρώτε και να πίνετε πριν από το κρεβάτι, και ναι, αυτό είναι σωστό σε κάποιο βαθμό.

Ωστόσο, υπάρχουν ποτά που πραγματικά μπορούν να σας κάνουν πιο υγιείς. Πίνοντας αυτά πριν από τον ύπνο μπορεί να μειώσει το στρες, το άγχος, την κατάθλιψη και στην πραγματικότητα να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Μερικά από αυτά τα ποτά έχετε ακούσει, μερικά δεν έχετε. Κάποιοι, δεν σκεφτήκατε να προσθέσετε μαζί σε ένα ποτό. Αλλά η επιλογή ενός από αυτά για να προσθέσετε στη συνήθεια σας πριν από τον ύπνο μπορεί πραγματικά να αυξήσει την ποιότητα της ζωής σας.

Τα 10 καλύτερα βραδινά ποτά:

1. Χυμός σταφυλιού
Ένα ποτήρι καθαρού χυμού σταφυλιών περιέχει αντιοξειδωτικά, τα οποία μετατρέπουν τις θερμίδες που αποθηκεύουν το άσπρο λίπος σε θερμίδες που αποθηκεύουν καφέ λίπη και προκαλούν τη διαδικασία απώλειας βάρους. 

2. Ζεστό κακάοΗ κατανάλωση ακατέργαστου κακάου είναι καλό για τον εγκέφαλο και το νευρικό σας σύστημα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Αλλά κάνοντας ζεστό κακάο και το πίνετε πριν κοιμηθείτε, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να χαλαρώσετε από το καθημερινό άγχος σας.

3. Κεφίρ
Το κεφίρ παρασκευάζεται από γάλα που έχει υποστεί ζύμωση και περιέχει διοξείδιο του άνθρακα. Με τα υψηλά επίπεδα προβιοτικών έχει θετική επίδραση στην υγεία του εντέρου σας και ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας.

4. Ξύδι μηλίτηΔεν χρειάζεται να πίνετε πολύ ξίδι μηλίτη μήλου για την απώλεια βάρους. Απλά αναμίξτε 2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι μηλίτη μήλου σε ένα φλιτζάνι νερό και πιείτε το μείγμα. Αυτό το ποτό αποτελεί μυστική συνήθεια του Tim Ferriss.

5. Τσάι χαμομηλιούΑυτό το τσάι είναι ευεργετικό για τη μείωση του βάρους, τη θεραπεία ασθενειών και τη βελτίωση της συνολικής υγείας. Έχει φυσικές ιδιότητες αποτοξίνωσης που βοηθούν στην έκπλυση των τοξινών και μειώνουν το σωματικό βάρος και ανακουφίζουν από το φούσκωμα. Το τσάι του χαμομηλιού είναι επίσης χρήσιμο για τον περιορισμό της όρεξης.

6. Ζεστό νερό με λεμόνια
Αυτό το ποτό είναι ένα από τα πιο γευστικά που μπορείτε να πιείτε πριν από τον ύπνο. Είναι πολύ χαλαρωτικό. Το λεμόνι στο νερό επίσης διεγείρει το μεταβολισμό σας για να λειτουργήσει καλύτερα.

7. Πράσινο ΤσάιΤο πράσινο τσάι είναι γνωστό για τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία του. Υπάρχουν περισσότερα από 700 ενώσεις που έχουν ταυτοποιηθεί σε αυτό, αλλά τα οφέλη για την υγεία πιστεύεται ότι οφείλονται στην L theanine, μια ουσία που βοηθά στην μείωση του στρες.

8. Γάλα σόγιαςΗ καλύτερη εναλλακτική λύση για το γάλα είναι πιθανώς γάλα σόγιας. Εκτός αυτού, η κατανάλωση γάλακτος σόγιας κατά την κατάκλιση μειώνει την πείνα και προκαλεί τον μεταβολικό ρυθμό του σώματος. Σε αυτή τη διαδικασία, το υπερβολικό λίπος που αποθηκεύεται στο σώμα καίγεται, και ένα άτομο μπορεί να έχει μέσα σε λίγους μήνες το σώμα που επιθυμεί.

9. ValerianΑυτό το φαρμακευτικό βότανο, που βρίσκεται συχνά σε μείγματα τσαγιού για ύπνο, έχει διαπιστωθεί ότι μειώνει την νευρικότητα, άγχος και την αϋπνία. Μπορείτε να το ετοιμάσετε ως ένα τσάι με βραστό νερό και αφήνοντάς το να παραμείνει μέσα για λίγα λεπτά πριν το πιείτε.

10. ΣαφράνΣύμφωνα με την παραδοσιακή ιατρική πρακτική, τα βότανα όπως το σαφράν μπορούν να κάνουν θαύματα για το άγχος, την κατάθλιψη και την αϋπνία. Προσθέστε μερικά σκέλη στο πρωινό γάλα σας και αισθανθείτε σαν ένα εντελώς νέο πρόσωπο το πρωί.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα 10 καλύτερα βραδινά ποτά για την απώλεια βάρους, τη μείωση του άγχους και τον καλύτερο ύπνο
Τα 10 καλύτερα βραδινά ποτά για την απώλεια βάρους, τη μείωση του άγχους και τον καλύτερο ύπνο
Τα 10 καλύτερα βραδινά ποτά για την απώλεια βάρους, τη μείωση του άγχους και τον καλύτερο ύπνο
https://www.lifecoachcode.com/wp-content/uploads/2018/08/The-10-Best-Bedtime-Drinks-For-Weight-Loss-Reducing-Anxiety-And-Better-Sleep.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/08/10_25.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/08/10_25.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content