Η Βίβλος των "ενεργειακών" ανθρώπων - Ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών

Η Βίβλος των "ενεργειακών" ανθρώπων - Ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών

⍆Το να είσαι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ άτομο σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να νιώθεις ολοκληρωτικά...

τα συναίσθημά σου και να αναγνωρίζεις την ενέργεια πέρα από λάθος - σωστό, πρέπει - δεν πρέπει, αντέχω - δεν αντέχω, μπορώ δεν μπορώ…

Οι άνθρωποι που εξελίσσονται σε "ενεργειακοί" ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους καθώς έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να μη τα διακρίνεις...

Ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών, καθώς έχουν μεγάλη ευγλωττία, μιλούν άνετα και συνεννοούνται, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να μοιραστούν ιστορίες για τις προηγούμενες ζωές τους.

Παρόλο που δεν το θυμάστε, όλοι γεννιόμαστε με ένα καθαρό πνευματικό κανάλι που σιγά-σιγά δυστυχώς "κλείνει" καθώς μεγαλώνουμε με ιδέες και πεποιθήσεις των περιβαλλόντων που μας περιστοιχίζουν.

Αποτέλεσμα είναι οι συμβατικοί άνθρωποι γύρω μας να "εμποδίζουν" την εξέλιξη της αφύπνισης και της σύνδεσης μας, "κρατώντας" μας προς κάτω... Βέβαια είναι πιθανό τα παιδιά που είναι σε αρμονία με την εν λόγω περισσότερη ενέργεια, το οικογενειακό περιβάλλον να αντιληφθεί εγκαίρως αυτό το προνόμιο και να "περιθάλψει" νωρίς το ενεργειακό παιδί, ώστε να έχει μια ευτυχισμένη ζωή.

Λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας ως ενεργειακό άτομο, έπειτα από μια ταλαιπωρία πολλών ετών μέχρι να το διαπιστώσω και κυρίως να το αποδεχτώ, μοιράζομαι μαζί σας τα σημάδια που δείχνουν τις ικανότητες ενός ενεργειακού ατόμου και πως να τα αναγνωρίζεται κι εσείς.

Μέσα από τα ταξίδια μου ανα την Ελλάδα, έχω διαπιστώσει και πλέον ευτυχίσει, να έχω γνωρίσει αρκετούς ενεργειακούς ανθρώπους που βοηθήθηκαν καθώς παρακολούθησαν τα σεμινάρια μου, που στόχο έχουν την αφύπνιση των ανθρώπων να μάθουν ότι "Όλα είναι στο μυαλό" και μέσα από την εκπαίδευση και καθοδήγηση τους να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι ενεργειακοί και σε πιο επίπεδο βρίσκονται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ένα άτομο που θα διαπιστώσει ότι δεν έχει κοινά σημεία με τους ενεργειακούς, ότι υστερεί, γιατί όπως τονίζω σε όλα τα σεμινάρια μου, όλοι γεννιόμαστε με το "δώρο". Το θέμα είναι ποιος θα κάνει σωστά την χρήση του. Επομένως οποίος έρχεται να παρακολουθήσει τα σεμινάρια μου, αντιλαμβάνεται πως θα μπορέσει να βελτιώσει πάρα πολύ την ζωή του σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας του, αρκεί να καταλάβει με πόσο σπουδαίο "δώρο" έχει προικιστεί από τον δημιουργό-θεό.

Η ΒΙΒΛΟΣ "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ" ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

1.Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Συνήθως συνδέουμε την αφύπνιση με την γνώση και την συνειδητότητα. Αν γνωρίζεις κάποια πράγματα θεωρείσαι ξύπνιος και αν έχεις επίγνωση κάποιων καταστάσεων είσαι αφυπνισμένος. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για την φύση μας και το πώς λειτουργεί ο κόσμος γύρω μας τόσο πιο ξύπνιοι είμαστε. Φυσικά, όλα έχουν να κάνουν με τη σημασία της γνώσης και την αλήθεια.

Όλοι μας είμαστε αφυπνισμένοι σε ένα επίπεδο. 
Όπως αναφέρετε πολύ στοχευμένα στο thesecretrealtruth, όλοι γνωρίζουμε πράγματα που άλλοι δεν γνωρίζουν και όλοι μας μαθαίνουμε πράγματα που κάποτε δεν γνωρίζαμε. Όπως η γνώση δεν τελειώνει ποτέ, έτσι και η αφύπνιση δεν σταματάει ποτέ.

Η ζωή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία διαρκής αφύπνιση, άσχετα αν ο τρόπος ζωής βυθίζει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα μαύρο σκοτάδι και μειώνει σχεδόν στο μηδέν τον ρυθμό αφύπνισης. Δεν παύουμε όμως όσο ζούμε να μαθαίνουμε νέα πράγματα και να αφυπνιζόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να χωριστούν σε θετικούς και αρνητικούς.
Όλοι μας είμαστε κάπου ανάμεσα στα δύο άκρα ανάλογα με την περίσταση και την συναισθηματική μας κατάσταση. Υπάρχουν όμως κάποιοι που τείνουν ξεκάθαρα προς κάποια πλευρά.

Οι αρνητικοί μοιάζουν να τους φταίνε τα πάντα ενώ οι θετικοί δείχνουν να μπορούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση βλέποντας την θετική πλευρά.
Οι θετικοί άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι. Ουσιαστικά, για μένα θετικός σημαίνει ευτυχισμένος γιατί δεν μπορεί κάποιος να είναι θετικός άνθρωπος και δυστυχισμένος, ούτε αρνητικός και ευτυχισμένος.

Η ευτυχία θα μπορούσε λοιπόν να οριστεί και ως συνώνυμο της αισιοδοξίας και της θετικής νοοτροπίας.

Πρέπει συνεχώς να αναζητούμε την αλήθεια και να βοηθάμε και άλλους να ξυπνήσουν. 
Όταν κάποιος είναι στον κόσμο του, δεν ξέρεις αν θέλει να «ξυπνήσει». Πολλοί άνθρωποι θα σας μισήσουν αρχικά αν τους ξυπνήσετε ή απλά δεν θα αποδεχθούν την αλήθεια και απλά θα ξανακοιμηθούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το ζω... έρχονται στα σεμινάρια και τις ομιλίες μου με επιφύλαξη και διασταγμό, έχοντας μέσα τους τον φόβο για το καινούργιο. Περνούν την κόκκινη γραμμή του πλαισίου που ήταν και τότε ανακαλύπτουν το λευκό.. το φως! Η αλήθεια είναι πως αν καταφέρει τελικά κάποιος να φτάσει στο επίπεδο της θετικής αφύπνισης έχοντας περάσει από τα άλλα στάδια, τελικά θα σε ευγνωμονεί για την αρχική βοήθεια που τότε δεν εκτίμησε.

Υπάρχουν πολλοί που ποτέ δεν θα αναγνωρίσουν ότι τους βοηθήσατε να ξυπνήσουν. Δεν πειράζει! Για μένα το σημαντικό δεν είναι η αναγνώριση αλλά το αποτέλεσμα. Την αναγνώριση μπορείς να την βρεις μέσα σου όταν νιώθεις ότι έκανες κάτι σημαντικό και χρήσιμο. Ειδικά οι άνθρωποι θετικός και δυστυχισμένος ή αρνητικός και ευτυχισμένος, δεν θα αναγνωρίσουν ότι τους βοήθησες να περάσουν στο επόμενο επίπεδο αφύπνισης και διαχείρισης. Επαναλαμβάνω πως αυτό δεν έχει σημασία… Αυτό που σε νοιάζει είναι το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η επιβράβευση.

Η αφύπνιση φέρνει την αποκάλυψη...
Είναι σημαντικό να ανακαλύψετε ότι πίσω από πολλές λέξεις που προφέρουμε κρύβεται μια δύναμη. Η δύναμη αυτή οφείλεται στην ερμηνεία της, στα φωνήεντα της και στους αριθμούς που αντιστοιχούν τα γράμματα από τα οποία αποτελείται.

Ένας ενεργειακός άνθρωπος ανάλογα το επίπεδο αφύπνισης του, διαπιστώνει πολλές φορές συγχρονισμό γεγονότων, εμφάνιση αριθμών και υποτιθέμενων "συμπτώσεων". Για του λόγου το αληθές, η λέξη ΑΦΥΠΝΙΣΗ εκπέμπει μεγάλο ποσοστό ενέργειας και δημιουργεί συγκεκριμένα συναισθήματα. Δείτε γιατί:

Τι δείχνει η αριθμολογική ανάλυση της λέξης Αφύπνιση

Η Σχολή του Πυθαγόρα θεωρείται το πρώτο Πανεπιστήμιο του κόσμου. Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία δεν έχει καμία σχέση με μαντεία ή πρόβλεψη. Είναι μία μέθοδος αυτογνωσίας. Αναλύει, με επιστημονικό τρόπο, το εσωτερικό νόημα των αριθμών που μας αφορούν και οδηγούμαστε στην αποκάλυψη του Σχεδίου της Ψυχής μας.

Αναγνωρίζουμε τις κρυφές πτυχές του Εαυτού μας και πως: «Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται» (= τα πάντα γίνονται σύμφωνα με αριθμούς)

Πίσω από κάθε γραμμα κρύβεται ένας αριθμός και μπορούμε:
• να αποκωδικοποιήσουμε συμπεριφορές, γεγονότα και καταστάσεις που μας απασχολούν, μας δυσκολεύουν ή μας ταλαιπωρούν στη ζωή μας,
• να διευκρινίσουμε τις καρμικές εμπλοκές μας, με αποτέλεσμα,
• να απαλλασσόμαστε από τους φόβους μας, τις ανησυχίες μας, τις ενοχές, τους ενδοιασμούς και τα στερεότυπα.

Οι πληροφορίες που παίρνουμε από την αριθμολογική ανάλυση μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συμβουλευτική διαδικασία.

Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία είναι μία τέχνη που μας απελευθερώνει από τα δεσμά του υποσυνείδητου νου και με απόλυτη γνώση της ουσιαστικής μας ύπαρξης, ακολουθούμε στην εξελικτική πορεία της Ψυχής μας. Η επιστήμη της Αριθμολογίας γίνεται αρωγός σ’αυτή την διαδικασία προσωπικής εξέλιξης.

Με την βοήθεια των αριθμών μαθαίνουμε να αντιλαμβανόμαστε τα αίτια των όσων συμβαίνουν γύρω μας και μας επηρεάζουν. Προχωράμε, με ήπιο, ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο σε βαθιά ενδοσκόπηση. Μπορούμε να γνωρίσουμε τον ανεξερεύνητο εσωτερικό μας κόσμο.
Ξεπερνώντας τις αντιστάσεις μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τις ελλείψεις μας και ζητάμε εργαλεία που μας βοηθάνε να φωτίσουμε την αθέατη πλευρά του εαυτού μας και να δώσουμε εξήγηση στα γεγονότα που συμβαίνουν.

Ο Πυθαγόρας είχε πει: Όλα λέγονται και γράφονται μέσα στον ορισμένο τρόπο, την ορισμένη ώρα, μέσα σε ορισμένη σειρά και μέσα σε ορισμένο αριθμό.

Η αντιστοιχία αριθμών στην λέξη ΑΦΥΠΝΙΣΗ

  Α   Φ     Υ    Π   Ν    Ι     Σ    Η
(1+500+400+80+50+10+200+8)=1239...
(12+39)=51... 
(5+1)=6...

Συμβολισμός: Τι σημαίνει ο αριθμός 12
Η εκδήλωση της Τριαδικότητας στις τέσσερις γωνίες του Σύμπαντος και η διακυβέρνηση του Κόσμου. Ο αριθμός 12 εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις στην ιστορία του ανθρώπινου γένους αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο μια σημασιολογική-σημειολογική ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στους αριθμούς.

Είναι αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του αριθμού 4 με το 3, όπου το 4 συμβολίζει το γήινο, υλικό επίπεδο, τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα που ορίζουν το χώρο ή τα τέσσερα στοιχεία (φωτιά, γη, αέρας και νερό) τα οποία ενεργοποιούνται και εκδηλώνονται μέσα από την πνοή του αριθμού 3. Ο αριθμός 3 καλεί την ουσία σε εκδήλωση και εφόσον τα τέσσερα στοιχεία είναι ήδη εκδηλωμένα στο υλικό επίπεδο η εκδήλωση μέσω του αριθμού 12 γίνεται σε ένα περισσότερο πνευματικό ή νοητικό επίπεδο.

Το 12 συμβολίζει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την επαναγέννηση σε έναν καινούργιο κύκλο, άλλης συχνότητας. Δείχνει τη μετάβαση από ένα επίπεδο συνειδητότητας σε ένα άλλο, μετά από την ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένο κύκλου εμπειριών και μέσα από την απόκτηση εσωτερικής γνώσης μέσω της εμπειρίας της ύλης και της ζωής. Είναι λοιπόν ένας πνευματικός αριθμός.

Συμβολισμός: Τι σημαίνει ο αριθμός 39
Ο αριθμός αυτός δηλώνει αβεβαιότητα και εξαπάτηση. Αυτό προμηνύει δοκιμές, θλίψη, και απροσδόκητους κινδύνους. Δίνει μια σοβαρή προειδοποίηση και άρα χρειάζεται προσοχή σε αυτό που θα επιλέξεις.

Συμβολισμός: Τι σημαίνει ο αριθμός 51
Ο αριθμός αυτός έχει μια πολύ ισχυρή δύναμη. Αντιπροσωπεύει τη φύση του πολεμιστή. Υπόσχεται ξαφνική πρόοδο. Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για ανθρώπους που θέλουν να αναβαθμιστούν ψυχικά και για τους ανθρώπους που θα θέλουν να γίνουν ηγέτες. Την ίδια στιγμή απειλεί τους εχθρούς, τους κινδύνους και την πιθανότητα ακύρωσης ενός προσωπικού σχεδίου.

Συμβολισμός: Τι σημαίνει ο αριθμός 6
Το 6 (έξι) εκφράζει την έννοια της ανθρώπινης έλλειψης, του ανθρώπινου κατασκευάσματος που υπολείπεται του Θεϊκού. Τα έργα των ανθρώπων που θέλουν να υποκαταστήσουν, να περιφρονήσουν και να πολεμήσουν το έργο του Θεού. Φωτογραφίζει τον ασεβή άνθρωπο που φθείρει και φθείρεται και αυταπατάται στην πλάνη του. Παρατηρώντας την εξέλιξη του 6 φθάνουμε στο περίφημο (χξς ) η άλλως 666 που τόσο θόρυβο και ανησυχία έχει προκαλέσει στον κόσμο."Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς' " Αποκάλυψη κεφ.13:18

Δεν είναι ο αριθμός κακός μην τον φοβόμαστε, αυτό που πρέπει να φοβόμαστε είναι η αστοχία και ο αποπροσανατολισμός από την προσωπική σου αφύπνιση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι, να ζητήσουμε να μάθουμε την αλήθεια του Θεού και να τον ακολουθήσουμε, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την σύνδεση μας μαζί του. Οποιαδήποτε παρέμβαση, πρόσθεση η αφαίρεση, θελήσουμε να κάνουμε από το σχέδιο του Δημιουργού - Θεού, θα την πληρώσουμε με αποτυχία, αφού επιμένουμε να μην κατανοούμε το Δώρο του που είναι η νόηση - αφύπνιση της προσωπικής μας εξέλιξης.

Συμπέρασμα 
Η λέξη αφύπνιση απελευθερώνει την αναζήτηση για την συνείδηση στο βάθος της ουσίας μας. Είναι το θεϊκό που θέλουμε μέσα μας. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βρουμε την ενέργεια με πολύ μεγάλη παλμική συχνότητα, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

Εάν από μικροί

  • λέγατε φανταστικές ιστορίες ή για προηγούμενες ζωές,
  • αν στο διάβα των χρόνων αισθανθήκατε ισχυρή ψυχική ένωση έστω με δυο ανθρώπους, 
  • αν το ένστικτο σας επιβεβαιώθηκε σε σοβαρά γεγονότα έστω τρεις φορές,
  • εάν από μικροί ξεχωρίζατε από την υπερκινητικότητα, ή κάνατε πολλά πράγματα μαζί,
  • αν αναγκαστήκατε πολύ νωρίς να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας λέγοντας μικρά ψέμματα,
  • αν αποκτήσατε ελαφρά, η μεγάλου επιπέδου δυσλεξία,
  • αν βλέπατε συχνά όνειρα με φως, αγγελούδια, η ότι σας άρπαζαν,
  • εάν κατανοούσατε από πολύ μικροί τις προθέσεις των άλλων, ή σεξουαλικούς υπαινιγμούς, ή νιώθατε ότι αγαπημένα σας πρόσωπα σας λένε μικρά ή μεγάλα ψέμματα,
  • εάν έχετε παθολογική αγάπη σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογενείας, η αισθανόσασταν ανεξήγητη μεγάλη χαρά όταν το βλέπατε,
  • εάν κατορθώσατε με την σκέψη σας να προκαλέσετε "τυχαία" γεγονότα,
  • εάν απογοητευτήκατε από την δυσκολία συγκράτησης των γνώσεων του σχολείου από την ηλικία των επτά ετών έως και δώδεκα ετών,
  • αν ξεχνούσατε συχνά τις υποχρεώσεις σας στην ηλικία των οχτώ έως δώδεκα ετών,
  • ή εάν ενώ ήσασταν καλοί μαθητές αλλά ξαφνικά αυτό άλλαξε πριν τα δεκαοχτώ σας.

Αν με την αυτοβελτίωση που έχετε ξεκινήσει και την αφύπνιση, νιώσετε ότι είχατε έστω κι ένα από τα παρακάτω σημάδια, τότε θα πρέπει να ψάξετε βαθύτερα μέσα σας για να θυμηθείτε και να επαναφέρετε την αρχική ενέργεια που σας χάρισε ο δημιουργός-θεός στο σωστό επίπεδο, ώστε να σταματήσετε να δυσχεραίνετε την ζωή σας άλλο και να βρείτε τον κατάλληλο καθοδηγητή που θα σας οδηγήσει υπεύθυνα στην καθημερινότητα της ζωής σας, ώστε να συνδεθείτε απόλυτα με τον εσωτερικό εαυτό σας και την πραγματική του ενέργεια.

Στις ομιλίες και στα σεμινάρια ενδυνάμωσης και αφύπνισης που πραγματοποιώ, αναφέρομαι στον σπουδαίο ρόλο στην κατανόησή του E.Q (συναισθηματική νοημοσύνη), καθώς οι ψυχολόγοι, ερευνητές και εκπαιδευτικοί σήμερα πια έχουν πειστεί ότι το IQ συνεισφέρει μόνο κατά 20% στη μελλοντική επιτυχία και ισορροπία του ατόμου, ενώ το 80% βασίζεται στην ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (EQ).

Αναφέρομαι στην έρευνα της «Πολλαπλής Νοημοσύνης» του καθηγητή του HARVARD, Dr. Howard Gardner, ο οποίος με το βιβλίο του «Frames of Mind» απέδειξε ότι υπάρχουν επτά (7) Διαφορετικές Νοημοσύνες, όλες εξίσου σημαντικές.

Αυτές είναι:

1. Λεκτική Νοημοσύνη (Linguistic Ιntelligence) Ικανότητα Αποτελεσματικού χειρισμού της Γλώσσας.

2. Λογικομαθηματική (Logical/ Mathematical Intelligence) Ικανότητα Αναλυτικής Σκέψης.

3. Χωροταξική (Spatial Intelligence) Ικανότητα καλής Αντίληψης, Αίσθησης και Αισθητικής του χώρου.

4. Κιναισθητική (Body- Kinesthetic Intelligence) Ικανότητα εκτέλεσης, εκτίμησης και συντονισμού των σωματικών κινήσεων.

5. Μουσική (Musical Intelligence) Ικανότητα κατανόησης, εκτίμησης και παραγωγής μουσικής.

6. Δια-προσωπική (Inter-personal Intelligence) Ικανότητα να κατανοεί τους άλλους ανθρώπους, να συνεργάζεται καλά μαζί τους, να συμπάσχει, να τους κινητοποιεί.

7. Ενδο-προσωπική, (Intra-personal Intelligence) Ικανότητα να κατανοεί και να αναλύει τα εσωτερικά συναισθήματα και σκέψεις. Η αυτογνωσία και η αυτοπεποίθηση είναι κλειδιά για την αυτή την ευφυΐα.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό, έχει μοναδικές ικανότητες ανάπτυξης, γνώσης, αντίληψης και εξέλιξης. Επομένως δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλους να γίνουν το ίδιο, να έχουν την ίδια νοημοσύνη και να καλλιεργούν τις ίδιες ικανότητες. Όμως τα ενεργειακά άτομα ξεχωρίζουν:
Πως θα αναγνωρίσεις αν είσαι ενεργειακό άτομο:

  • Νιώθεις μεγάλη εν συναίσθηση για τους άλλους ανθρώπους και καταλαβαίνεις πότε ο άλλος πονάει πραγματικά
  • Πολλοί σου λένε πως έχεις κάτι γαλήνιο και κατευναστικό πάνω σου.
  • Τα άτομα που συναναστρέφεσαι δεν αρρωσταίνουν συχνά.
  • Είχες κάποια στιγμή της ζωής σου ή και έχεις κρίσεις πανικού
  • Είσαι αρκετά κυκλοθυμικός
  • Σκέφτεσαι λύσεις στα προβλήματα των άλλων
  • Έχεις μία ισχυρή θέληση να βοηθάς τους άλλους πολλές φορές παραμελώντας τον ίδιο σου τον εαυτό.
  • Μάλλον σχετίζεσαι με τον πνευματικό τομέα, η το σωματικό μασάζ, την ψυχολογία, η τις εναλλακτικές πρακτικές γιόγκα, ρεφεξολογία, βελονισμό, ρέικι, πνευματική καθοδήγηση, κτλ.
  • Πιθανόν το οικογενειακό σου περιβάλλον έχει να κάνει με τον τομέα της θεραπείας.
  • Δεν αντέχεις πολύ τα μέρη με πάρα πολύ κόσμο
  • Όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο καταλαβαίνεις πριν καλά καλά μπεις αν έχει προηγηθεί ένας καυγάς ή κάποια ένταση γενικά
  • Στις δύσκολες στιγμές είσαι το άτομο που καθησυχάζει και που πάντα βρίσκει τη λύση
  • Νιώθεις πολλές φορές πως οι άλλοι σου φορτώνουν τα προβλήματα τους γιατί ξέρουν πως είσαι ικανός να τους βοηθήσεις
  • Νιώθεις εξουθενωμένος στο τέλος της ημέρας ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με πολύ κοινωνική συναναστροφή μέσα στη μέρα αυτή.
  • Έχεις μία ιδιαίτερη σχέση με όλα τα ζώα
  • Τα μικρά παιδιά συνήθως έλκονται από εσένα ακόμα και τα πιο ντροπαλά
  • Είσαι πολύ καλός στο να κάνεις μασάζ και για αυτό πολλές φορές στο ζητάνε οι άλλοι να τους κάνεις..
  • Θες οι άλλοι να νιώθουν εντελώς άνετα όταν επισκέπτονται τον χώρο σου
  • Πολλές φορές εντελώς ξένοι άνθρωποι που μόλις γνώρισες μπορεί να σου εξομολογηθούν τα πάντα για τη ζωή τους
  • Νιώθεις καταβεβλημένος πολλές φορές καθώς έχει συμφωνήσει να βοηθήσεις τόσους πολλούς ανθρώπους
  • Βιώνεις συχνά πόνο στους ώμους και στο λαιμό
  • Προτιμάς τις εξωτερικές δραστηριότητες παρά αυτές σε κλειστό χώρο
  • Οι άλλοι σέβονται τη συμβουλή σου και αναζητούν τη γνώμη σου σε διάφορα θέματα
  • Τα χέρια σου και οι παλάμες σου δονούνται ελαφρώς
  • Σου αρέσουν οι ενεργειακοί λίθοι ή κρύσταλλοι και η ιδιαίτερη ομορφιά τους
  • Η ομοιοπαθητική ή ενεργειακές θεραπείες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον σου 
  • Βιώνεις συχνά πονοκεφάλους και δυσπεψία μετά το φαγητό
  • Διαβάζεις αυτό το άρθρο μου αυτή τη στιγμή

Γιατί ονομάζω τα άτομα με υψηλή "Συναισθηματική Νοημοσύνη" ως "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΤΟΜΑ"

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό, έχει μοναδικές ικανότητες ανάπτυξης, γνώσης, αντίληψης και εξέλιξης. Επομένως δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλους να γίνουν το ίδιο, να έχουν την ίδια νοημοσύνη και να καλλιεργούν τις ίδιες ικανότητες.

Για παράδειγμα, μπορεί ένα άτομο να έχει υψηλή διαπροσωπική και λεκτική νοημοσύνη αλλά χαμηλή σωματική/κινητική και μαθηματική. Αυτό το στοιχείο δεν κάνει το άτομο «καλό» ή «κακό», «εξυπνότερο» ή πιο «επιτυχημένο», απλά διαφορετικό και μοναδικό.

Παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του E.Q.

α. Προσωπική Προδιάθεση -το "ΔΩΡΟ" (περίπου 45%)
β. Οικογενειακή Επιρροή (περίπου 35%)
γ. Κοινωνικές / Οικονομικές συνθήκες (Σχολική μόρφωση , Εκπαιδευτική επιρροή, Κοινωνικές Συνθήκες κτλ) (περίπου 20%)

Περισσότερα από 500 γονίδια που συνδέονται με την ανθρώπινη νοημοσύνη, ανακαλύφθηκαν στο πλαίσιο μιας νέας βρετανο-αμερικανικής γενετικής έρευνας, της μεγαλύτερης του είδους της μέχρι σήμερα.

Oι ερευνητές από τα πανεπιστήμια Εδιμβούργου, Σαουθάμπτον και Χάρβαρντ, με επικεφαλής τον επιδημιολόγο δρα Ντέηβιντ Χιλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογικής ψυχιατρικής "Molecular Psychiatry", σύμφωνα με το "New Scientist" και τη βρετανική «Τέλεγκραφ», ανέλυσαν στοιχεία και συνέκριναν το DNA άνω των 240.000 ανθρώπων.

Εντόπισαν έτσι 538 γονίδια και 187 περιοχές του γονιδιώματος που σχετίζονται με τη διανοητική ικανότητα. Μερικά από αυτά τα γονίδια έχουν ήδη βρεθεί να συνδέονται και με άλλα πράγματα, όπως η μακροζωία.

Tα «γονίδια της εξυπνάδας» -ορισμένα τουλάχιστον από αυτά- φαίνεται να βελτιώνουν την μετάδοση των σημάτων μεταξύ των νευρώνων σε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου και, παράληλλα, να προστατεύουν από την άνοια και τον πρόωρο θάνατο.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το 50% έως 80% των διαφορών της γενικής νοημοσύνης μεταξύ των ανθρώπων έχει γενετική βάση, ενώ το υπόλοιπο σχετίζεται με την ανατροφή, την εκπαίδευση και γενικότερα με το περιβάλλον.

Τα "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΤΟΜΑ" λόγω υψηλής "Συναισθηματικής Νοημοσύνης":

Γνωρίζουν ποιοι είναι

Οι άνθρωποι με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη μπορούν να καταλάβουν τι τους κάνει να αισθάνονται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Μπορούν να αναγνωρίσουν σωστά την προέλευση και την πηγή των συναισθημάτων τους και αυτό τους κάνει ικανότερους στην αντιμετώπιση της σύγκρουσης ή των δύσκολων στιγμών.

Αυτό δεν είναι εύκολο, επειδή η συναισθηματική μας ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Το να γνωρίζουμε τι πυροδοτεί πολύ δυνατά συναισθήματα όπως ο θυμός, ο φόβος και η χαρά μπορεί να είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο.

Είναι αποφασιστικοί
Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να φοβούνται μερικές φορές, ωστόσο δεν λαμβάνουν παρορμητικές αποφάσεις. Αντί αυτού είναι ικανοί να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής.

Η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης σας θα σας βοηθήσει να αναγνωρίζετε και να αποδέχεστε την ευθύνη σας για το μέλλον σας, έτσι θα είναι ευκολότερο να κάνετε σχέδια προκειμένου να πάρετε αυτά που θέλετε από τη ζωή.

Διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους
Για τον Daniel Goleman και άλλους μελετητές του συγκεκριμένου θέματος, η αυτεπίγνωση είναι ένας από τους θεμέλιους λίθους της συναισθηματικής νοημοσύνης. Η ικανότητα αυτή σας βοηθάει επίσης να αναγνωρίζετε τις διαθέσεις και τα συναισθήματά σας.

Επιπλέον το να έχετε αυτεπίγνωση σημαίνει ότι γνωρίζετε ότι οι διαθέσεις σας μπορούν να επηρεάσουν τους άλλους. Το να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας αποτελεί ένα στοιχείο-κλειδί της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Η ικανότητα ρύθμισης των συναισθημάτων σας είναι συνώνυμη με τη δημιουργία και τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης με τους άλλους και με τον εαυτό σας. Όταν έχετε επίγνωση του πώς αισθάνεστε, εσείς είστε αυτοί που κυβερνάτε τα συναισθήματά σας και όχι εκείνα εσάς.

Έχουν ενσυναίσθηση
«Τα συναισθήματα μπορούν να είναι μεταδοτικά. Όλοι το γνωρίζουν αυτό από προσωπική εμπειρία. Όταν πιείτε έναν ευχάριστο καφέ με κάποιον παλιό φίλο, αισθάνεστε καλύτερα. Όταν κάποιος πωλητής σας φερθεί με αγένεια σε κάποιο κατάστημα, αισθάνεστε άσχημα.»

Η ενσυναίσθηση ή η ικανότητά μας να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση κάποιου άλλου, αποτελεί ακόμα ένα θεμέλιο της συναισθηματικής νοημοσύνης. Το να γνωρίζετε πώς αισθάνονται οι άλλοι διευκολύνει τη σχέση σας μαζί τους και σας βοηθάει να διαχειριστείτε όποιες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν ανάμεσά σας.

Ίσως μπορείτε να μουδιάσετε τις αισθήσεις σας, όμως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα συναισθήματά σας ή από τα συναισθήματα κάποιου άλλου. Μάλιστα οι άνθρωποι που συνηθίζουν να διαχειρίζονται καλά τα συναισθήματά τους είναι ικανότεροι να ελέγχουν αυτή τη διάσταση.

Ανοίγουν την καρδιά τους
Η ανοιχτή καρδιά και η εμπιστοσύνη σε μια σχέση αποτελούν ουσιαστικό σημάδι ότι έχετε να κάνετε με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγοντας τον εαυτό σας και αφήνοντας στην άκρη τις επιφυλάξεις σας προάγετε τη δημιουργία μιας υγιούς σχέσης.

Ταυτόχρονα η υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη σάς επιτρέπει όχι μόνο να βιώνετε και να διαχειρίζεστε κατάλληλα τα συναισθήματά σας αλλά και να τα εκφράζετε ξεκάθαρα.

Αισθάνονται μεγάλη κινητοποίηση να πετύχουν τους στόχους τους
Αν και ορισμένες αλλαγές στη ζωή τους τούς προκαλούν ανησυχία, γνωρίζουν ότι η διαχείριση του φόβου αποτελεί κλειδί της επιτυχίας.

Είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα άλμα πίστης για να φέρουν τις συγκεκριμένες αλλαγές, επειδή ξέρουν ότι έτσι θα βελτιωθεί η ζωή τους, ερχόμενοι ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Επιπλέον, επειδή είναι τόσο ικανοί στη διαχείριση των συναισθημάτων τους, μπορούν να ανεχτούν τα υψηλά επίπεδα ματαίωσης και καθυστέρησης της ευχαρίστησης, καθώς περιμένουν την ικανοποίηση από μακροπρόθεσμους στόχους.

Αναλαμβάνουν την ευθύνη της ζωής τους
Η αποδοχή του εαυτού σας και η αυτοπεποίθηση μπορεί να σας κάνουν να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της δέσμευσής σας απέναντι σε πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη για τις χαρές και τις αποτυχίες σας, παίρνοντας στους ώμους σας το βάρος της επίλυσης των προβλημάτων σας.

Είναι περίεργοι να γνωρίσουν ανθρώπους που δε ξέρουν
Αυτό δείχνει ότι το άτομο έχει έναν ορισμένο βαθμό ενσυναίσθησης, ένα από τα κύρια συστατικά της συναισθηματικής νοημοσύνης. Τα άτομα με Υψηλή Ενσυναίσθηση (HEPS) - εκείνοι που είναι εξαιρετικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων, και να ενεργούν με τρόπο που να είναι ευαίσθητη στις ανάγκες αυτές - έχουν ένα σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό: Είναι πολύ περίεργος για τους ξένους και πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τους άλλους.

Είναι γεννημένοι ηγέτες
Οι εξαιρετικοί ηγέτες συχνά έχουν ένα πράγμα από κοινού. Εκτός από τις παραδοσιακές απαιτήσεις για την επιτυχία, διαθέτουν μοναδικό ταλέντο, ισχυρή ηθική εργασίας και φιλοδοξία, στοιχεία που σηματοδοτούν υψηλό βαθμό συναισθηματικής νοημοσύνης.

Γνωρίζουν τις ικανότητες αλλά και τις αδυναμίες τους
Ένα ενεργειακό άτομο με υψηλό EQ, μαθαίνει να εντοπίζει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του και να αναλύει πώς αυτές λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε αυτό το πλαίσιο. Αυτή η συνειδητοποίηση γεννά την ισχυρή αυτοπεποίθηση, που είναι ένας βασικός παράγοντας της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Ξέρουν και επιλέγουν πότε θα προσέξουν κάτι
Η ικανότητα να αποφεύγουν τους περισπασμούς και να επικεντρώνονται στο έργο τους είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Όταν συγχύζονται ξέρουν ακριβώς το λόγο
Όλοι βιώνουν μια σειρά από συναισθηματικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και συχνά δεν χρειάζεται καν καταλάβουμε τι προκαλεί ένα κύμα οργής ή θλίψης. Αλλά μια σημαντική πτυχή της αυτογνωσίας και του υψηλού EQ είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουμε από που πηγάζουν τα συναισθήματα σας προέρχεται από και να ξέρουμε ακριβώς γιατί αισθανόμαστε έτσι.

Τα πάνε καλά με τον περισσότερο κόσμο
Το να έχεις ειλικρινείς, εκπληρωμένες και αποτελεσματικές σχέσεις είναι σημάδι υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης.

Τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα να είναι καλοί και ηθικοί

Μια πτυχή της συναισθηματικής νοημοσύνης είναι η «ηθική ταυτότητα», η οποία έχει να κάνει με το βαθμό στον οποίο θέλουμε να δούμε τους εαυτούς μας ως ηθικά άτομα. Εάν είστε κάποιος που νοιάζεται για την δημιουργία αυτής της πλευράς του εαυτού σας ανεξάρτητα από το πώς έχετε ενεργήσει κατά στο παρελθόν σε ηθικές καταστάσεις, έχετε ένα υψηλό EQ.

Νοιάζονται και βοηθούν τους άλλους
Αν καθυστερείτε τις δραστηριότητες σας προκειμένου να δώσετε προσοχή σε άλλους ή να τους βοηθήσετε και ξεστρατίζετε για να πείτε γεια σε κάποιον ή να βοηθήσετε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο μετρό, έχετε υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.

Είναι καλοί στο να διαβάζουν εκφράσεις του προσώπου
Η ικανότητα να καταλαβαίνει κανείς τα συναισθήματα του άλλου απλώς κοιτάζοντας το πρόσωπο του είναι δείγμα υψηλού EQ.

Είναι καλοί στο να κρίνουν χαρακτήρες

Το υψηλό ένστικτο σας για κάποιο άτομο σπάνια πέφτει έξω τότε αυτό είναι δείγμα υψηλού EQ.

Εμπιστεύονται το ένστικτο τους
Ένας συναισθηματικά έξυπνος άνθρωπος είναι κάποιος που αισθάνεται άνετα να ακολουθεί το ένστικτο του. Εάν είστε σε θέση να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας, τότε διαθέτετε υψηλό EQ.

Μπορούν και αυτενεργούν συχνά
Είστε πάντα φιλόδοξοι και εργατικοί, ακόμα και όταν δεν ανταμείβεστε για αυτό; Αν έχετε προσωπικό κίνητρο και μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή και την ενέργειά σας για την επιδίωξη των στόχων σας τότε έχετε ένα υψηλό EQ.

Ξέρουν πότε να πούνε «όχι»
Η αυτοσυγκράτηση, ένα από τα βασικά συστατικά της συναισθηματικής νοημοσύνης και σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας και να αποφύγετε ανθυγιεινές συνήθειες. Οι ενεργειακοί είναι ευφυείς άνθρωποι γενικά μπορούν να διαχειριστούν σωστά το άγχος και να ελέγχουν τις παρορμήσεις τους.

Κάνουν "ενεργειακό SEX"
Όταν το σεξ γίνεται άψυχα, αδιάφορα, μόνο με σκοπό την σεξουαλική εκτόνωση η σεξουαλική ενέργεια κυκλοφορεί εκεί κοντά στο πρώτο τσάκρα. Aν αγαπιούνται πολύ και αμοιβαία και κάνουν έρωτα επειδή το νιώθουν και το θέλουν την ίδια στιγμή τότε πάει στο 4 τσάκρα (στην καρδιά) και βιώνουν μεγάλες σεξουαλικές εντάσεις, πολύ πιο διαφορετικές από την έντονη διέγερση των γενετικών οργάνων.

Σε ακόμα πιο προχωρημένο επίπεδο, τα ενεργειακά άτομα, όταν φτάνει την ηδονή τους μέχρι τον εγκέφαλο, τότε βιώνουν μια σεξουαλική έκσταση καμία σχέση με τις προηγούμενες, γενικά η σεξουαλική ενέργεια όσο πιο ψηλά φτάνει τόσο πιο πολύ εξελίσσεται πνευματικά ο άνθρωπος.

Οι ενεργειακοί άνθρωποι και το SEX

Η διαφορετικότητα του άντρα και της γυναίκας μπορεί να οδηγήσει στην πληρότητα, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Είναι οι αντίθετοι πόλοι της ίδιας ενέργειας που αν έρθουν σε επαφή μπορούν να γίνουν ένας ενεργειακός κύκλος που ρέει αβίαστα και ελεύθερα.

Ειδικότερα, ο θετικός πόλος αυτής της ενέργειας είναι ο άντρας και ο αρνητικός πόλος είναι η γυναίκα. Όμως οι αντίθετοι αυτοί πόλοι υπάρχουν και στο κάθε σώμα ξεχωριστά.

Στο θηλυκό σώμα, ο κόλπος (η Πύλη) είναι ο αρνητικός πόλος και το στήθος είναι ο θετικός πόλος.

Στο αντρικό σώμα, το στήθος είναι ο αρνητικός πόλος και το πέος (Ενεργειακό κλειδί) είναι ο θετικός πόλος.

Όταν έρχονται σε επαφή το αντρικό και το γυναικείο στήθος συναντιέται ο αρνητικός με τον θετικό πόλο και συμβαίνει ουσιαστικά μια συναισθηματική ένωση.

Όταν συναντιούνται στην ερωτική πράξη (τα σεξουαλικά κέντρα), ανοίγει το "Ενεργειακό κλειδί" την "Πύλη" και συμβαίνει αρχικά μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ένωση. Δηλαδή μια ένωση που υποστηρίζει ουσιαστικά την "χημική" υποστήριξη που χρειάζεται το σώμα. Αναβλύζουν όλες οι ορμόνες που χρειάζεται η γυναίκα και ο άντρας.

Ενεργειακό SEX
Δημιουργείστε ένα είδος ιεροτελεστίας για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας.

Η βασική φιλοσοφία του ενεργειακού sex προσδιορίζεται χρονικά και έγκειται στην παράταση της διέγερσης. Η πρόοδος προς την κορύφωση γίνεται σταδιακή με τρόπο που να παραμένετε σε έκσταση όσο περισσότερο γίνεται. Μια κλιμακωτή ανάπτυξη της έντασης σας βοηθά να καθυστερήσετε τον οργασμό σας και διεγείρετε το άτομο που επιλέγετε περισσότερο.

Η ερωτική πράξη στο ενεργειακό sex γίνεται με τρόπο απολύτως αισθησιακό και με πλήρη σεβασμό, κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανέναν, κανείς δεν βιάζεται, επιμηκύνεις συνειδητά τη διάρκεια, κορυφώνεις σταδιακά την ένταση, δεν στοχεύεις αποκλειστικά στη δική σου απόλαυση, παίρνεις και προσφέρεις ηδονή, βιώνετε μαζί τα υψηλότερα επίπεδα αρμονίας, σύνδεσης και επαφής, απελευθερώνεστε…

Για να συμβεί ενεργειακό SEX υπάρχουν δυο τρόποι.

1. Η ερωτική πράξη κυκλώνεται από ένταση συναισθημάτων έλξης
Όταν ο άντρας και η γυναίκα είναι θετικοί ο ένας για τον άλλον, γεμίζουν τις ενεργειακές κλεψύθρες τους απόλυτα. Όταν το "Ενεργειακό κλειδί" ξεκλειδώσει την "Πύλη" με αγάπη, τότε ουσιαστικά αυτά τα δυο άτομα αισθάνονται ικανοποίηση σε μεγάλο βάθος. Η ενέργεια κατακλύζει όλο το σώμα γιατί συμβαίνει η ένωση των πόλων του στήθους. Η λεγόμενη "συναισθηματική ένωση". Η ένωση αυτή είναι εφικτή μόνο αν το στήθος της γυναίκας ενώνεται με αυτό του άντρα, ενώ παράλληλα εκείνος ξεκλειδώνει την "Πύλη". Όση περισσότερη διάρκεια έχει αυτή η ένωση σε αυτή την στάση, τόση περισσότερη θετική ενέργεια κατακλύζει το ζευγάρι. Η αλλαγή των ερωτικών στάσεων που δεν περιέχουν επαναληπτικά την στάση "συναισθηματικής ένωσης", μετατρέπει το sex αυτόματα σε βιολογικό χάνοντας την ενεργειακή αξία του, για αυτό και υπάρχει η αίσθηση του αδειάσματος. Τα δυο αυτά άτομα θα νιώθουν εξουθενωμένοι, θα θέλουν να κοιμηθούν, η να φύγουν ο ένας από τον άλλον σχεδόν άμεσα...

2. Όταν τα δυο σώματα είναι έτοιμα να δεχτούν ενεργειακή απελευθέρωση
Στην κάθε σεξουαλική επαφή, ανεξάρτητα αν υπάρχει έλξη ή όχι, η ενέργεια του ενός ατόμου αναμιγνύετε με την ενέργεια του άλλου. Τα σώματα θα "εμπλακούν" ενεργειακά και θα πρέπει να πάρουν την θέση που τους αρμόζει.

Όταν στην συνεύρεση το "Ενεργειακό κλειδί" θα εισέλθει για ξεκλειδώσει την "Πύλη", (κι έτσι για να μετατραπεί σε ενεργειακή αυτή η σύνδεση), θα πρέπει τα άτομα να μεταλλαχτούν σε "ενεργειακούς δότες" των πόλων τους. Στο θηλυκό σώμα, ο κόλπος (η Πύλη) είναι ο αρνητικός πόλος και στο αντρικό σώμα, το πέος (Ενεργειακό κλειδί) είναι ο θετικός πόλος.

Είναι σημαντικό ο άντρας να νιώσει μέσα του, ότι έχει το "κλειδί" που θα ανοίξει την "Πύλη" μέσα από την οποία θα αναβλύσει τρομακτική ενέργεια και η οποία θα εισέλθει στο σώμα του.

Τα αρσενικά που δεν καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει ο χρόνος ξεκλειδώματος της "Πύλης" να είναι σε επίπεδα, δεν μπορούν να μετατρέψουν το βιολογικό sex σε ενεργειακό.

Τα χρονικά επίπεδα του ξεκλειδώματος είναι τα εξής:

Το "Ενεργειακό κλειδί" δεν εισέρχεται απευθείας. Πιέζει αρχικά ελαφρά την "Πύλη" προετοιμάζοντας την ότι σε λίγο θα εισέλθει. Όσο πιέζει για να μπορέσουν τα "θεμέλια" της να χαλαρώσουν, το "κλειδί" θα ανεβαίνει και θα κατεβαίνει πιέζοντας σε όλο το ύψος της. Αυτή η διαδικασία κρατάει περίπου τέσσερα με επτά λεπτά και "ατσαλώνει" το "κλειδί".

Το "Ενεργειακό κλειδί" πλέον εισέρχεται σιγά - σιγά για να ανοίξει την "Πύλη" κατευθυνόμενο στο κέντρο της. Όταν αυτό συμβεί τότε πρέπει να αρχίσει να δονείται σιγά - σιγά στα πρώτα δευτερόλεπτα και κατόπιν να ανεβάσει πιο έντονα τον ρυθμό. Σε αυτό το σημείο η δόνηση πρέπει να είναι προς όλες τις κατευθύνσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η δόνηση, τόση περισσότερη ενέργεια θα κατακλύσει και τους δυο. Φροντίστε οι πλάγιες δονήσεις να είναι λίγο πιο έντονες στην αρχή, ενώ αργότερα κυριολεκτικά θα πρέπει οι δονήσεις να είναι πολύ πιο δυνατές προς όλες τις κατευθύνσεις. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον πέντε με δέκα λεπτά.

Στα πρώτα πέντε, η δέκα λεπτά ανάλογα τον δότη, θα πρέπει να γίνει η πρώτη στάση. Το "κλειδί" πρέπει να παραμένει μέσα στην "Πύλη" χωρίς δόνηση, απλά πιέζει ελαφρά τουλάχιστον για μισό λεπτό. Αν το αρσενικό νιώσει "ενεργειακά τινάγματα" προς ελευθέρωση, τότε έχει χάσει την ενεργειακή σύνδεση του. Πρέπει να μείνει χωρίς ελευθέρωση σε αυτό το σημείο. Η διαδικασία με τις στάσεις του "Κλειδιού" μέσα στην "Πύλη" επαναλαμβάνετε ανάλογα την δύναμη που έχει το αρσενικό.

Μετά από αυτό το χρονικό επίπεδο το "Ενεργειακό κλειδί" θα ξεκινήσει την διαδικασία του ξεκλειδώματος της "Πύλης" για την ενεργειακή απελευθέρωση. Οι δονήσεις είναι πιο ευθύγραμμες πλέον και πιο έντονες. Σε κάθε κάθοδο η τελική δόνηση πρέπει να είναι δυνατή ώστε να προκαλέσει πιο μεγάλη διέγερση στην "Πύλη". Είναι σημαντικό μετά από κάθε σειρά δονήσεων να σταματάει για λίγο το "κλειδί" ώστε το αρσενικό να κάνει τα "ενεργειακά τινάγματα" και να τα νιώσει το θηλυκό στην "Πύλη" της. Έπειτα από αυτή την σύνδεση πλέον και τα δυο σώματα είναι έτοιμα να δεχτούν την ενεργειακή ελευθέρωση που θα τους κατακλύσει στην κυριολεξία.

Το λάθος που μετατρέπει το ενεργειακό sex σε βιολογικό

Στο ενεργειακό SEX πρέπει να υπάρχει συνεχόμενη σύνδεση του "Κλειδιού" και επαναληπτικές στάσεις μέσα στην "Πύλη", διαφορετικά κόβεται η σύνδεση και αυτόματα το sex μετατρέπεται σε βιολογικό.

Επίσης είναι σημαντικό ο ρόλος του "Κλειδιού" όταν είναι να εισέλθει στην "Πύλη". Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση το "Κλειδί" να προσφέρει διέγερση ξαφνικά σε άλλο σημείο του σώματος. Η μεταφορά του "Κλειδιού" την ώρα του ενεργειακού sex από την "Πύλη" σε άλλο σημείο του σώματος, αυτόματα διακόπτει την σύνδεση και την μετατρέπει σε διαδικασία βιολογικού sex.

Σε κάθε περίπτωση ο αντρισμός του αρσενικού πρέπει να κατανοηθεί ότι μετατρέπεται σε "Ενεργειακό κλειδί" στις "Πύλες" του θηλυκού, η στην "αντρική Πύλη" ενός αρσενικού. Να σημειωθεί φυσικά ότι "Αντρική Πύλη" έχουν και τα θηλυκά. Αν το ζεύγος επιλέξει η διαδικασία του ενεργειακού sex να είναι μόνο από την "αντρική Πύλη", θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με τα παραπάνω υπό τον όρο ότι δεν θα αλλάξουν "Πύλη" κατά την διάρκεια της συνεύρεσης.

Η διαφορές του ενεργειακού sex στην "αντρική Πύλη"είναι δυο:

α) Οι δονήσεις πρέπει είναι πολύ πιο ισχυρές προς μια καθοδική κατεύθυνση σαν να θέλει το αρσενικό να καρφώσει το "Κλειδί", δια παντός, στη γη της "αντρικής Πύλης" και επίσης η διάρκεια του sex πρέπει να είναι μεγαλύτερης διάρκειας.

β) Επειδή η διόγκωση του "Κλειδιού", όταν είναι μέσα στην "αντρική Πύλη", είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη, θα πρέπει οι χρονικές στάσεις να είναι πιο συχνές και μικρότερης χρονικής διάρκειας.

Το Ενεργειακό SEX με ένταση συναισθημάτων έλξης αυξάνει κατά είκοσι φορές περισσότερο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της/του συντρόφου τους, που οδηγεί στον κοσμικό οργασμό. Όταν η ενέργεια του ενός με την ενέργεια του άλλου φτάνει στο σημείο ενεργειακής ταύτισης, τότε η παραγόμενη βιοενέργεια περνάει από το ένα σώμα στο άλλο και επιτυγχάνεται η απόλυτη ένωση.

Οι οπαδοί του ενεργειακού sex, δεν ξεφεύγουν από την θρησκευτική τους αρχή, δηλαδή τον δημιουργό - θεό τους και επιδιώκουν να εξαγνιστούν, να δαμάσουν και να εξισορροπήσουν το σώμα με το πνεύμα τους για την αύξηση των επιπέδων σεξουαλικής ενέργειας και την μεγιστοποίηση της απόλαυσης.

Οι άνθρωποι που κάνουν ενεργειακό sex αυξάνουν κατά πολύ την πνευματικότητα τους, επειδή διοχετεύουν την ενέργεια τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Μάθετε τους τρόπους υποστήριξης του ενεργειακού ατόμου

  1. Μην τους κρίνετε και να είστε ανοιχτοί στην αντίληψή τους.
  2. Προσπαθήστε να ακούσετε τι πρόκειται να πουν και να μην επηρεάσετε τα λόγια τους.
  3. Αν είσαι επίσης ένας ενεργειακός, βοηθήστε τους να διαχειριστούν την αγχωτική πλευρά του να πάρουν τα συναισθήματα των άλλων. Δώστε τους μόνο χρόνο και μάλιστα να τους διδάξετε πώς να ηρεμούν, ή να πραγματοποιούν διαλογιστική ηρεμία.
  4. Βοηθήστε τους να διακρίνουν τα συναισθήματά τους από αυτά των άλλων και να τους υπενθυμίσετε να μην αισθάνονται υπεύθυνοι για το πώς αισθάνονται οι άλλοι.
  5. Βοηθήστε τους να αγκαλιάσουν το αλάθητο ένστικτο τους και πώς να είναι άνετοι με αυτό.
  6. Να τους ενθαρρύνετε να αναπτύξουν πλήρως τις διαισθητικές δεξιότητές τους όπως και τα άλλα ταλέντα τους, τα οποία σίγουρα είναι παραπάνω από δυο.

Πως θα προστατέψει ένα ενεργειακό άτομο τον εαυτό του από την αρνητική ενέργεια

Η αρνητική ενέργεια είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν,... ειδικά στο σπίτι τους, ένα μέρος στο οποίο θα μπορούν να ξεκουραστούν σε ένα περιβάλλον γαλήνιο και ελεύθερο από αρνητική αύρα.

Ωστόσο, η αρνητική ενέργεια μπορεί να διατηρείται σε διάφορους χώρους που κινήστε, και η εμφάνισή της μπορεί να επηρεάσει την ημέρα σας και να εμποδίσει τα πράγματα τα κυλήσουν όπως θα έπρεπε. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσετε την αρνητική ενέργεια ώστε να πάψει να ταράζει τα συναισθήματά σας.

Τι είναι η αρνητική ενέργεια;


Είναι η ενέργεια που σας επηρεάζει συναισθηματικά, πνευματικά, σωματικά ή ψυχικά διαταράσσοντας την ηρεμία σας και προκαλώντας συναισθήματα άγχους, αγωνίας, κατάθλιψης, έλλειψη συγκέντρωσης και εν τέλει αρνητικής δόνησης, ώστε το άτομο να μην επιτυγχάνει τους στόχους του.

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο, αυτοί που είναι πολύ ευαίσθητοι στις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας και αυτοί που είναι απαθείς σε τέτοιες αισθήσεις.

Υπάρχουν διαφορετικές συχνότητες που μπορεί να συναντήσουμε: υψηλές, μεσαίου και χαμηλού επιπέδου ενέργειες. Τα άτομα που είναι "ενεργειακά" δηλαδή ευαίσθητα στις συχνότητες που λαμβάνουν γύρω τους, είναι πολύ εύκολο να επηρεαστούν από αυτές τις ενέργειες.

Για παράδειγμα, όταν έρχονται σε επαφή με μια αρνητική ενέργεια ή αύρα, μπορεί να τους προκαλέσει αίσθημα κατάθλιψης ή άγχους επειδή το άτομο εκπέμπει σε συχνότητα τέτοια που τους επηρεάζει, δηλαδή αρνητική δόνηση.

Μπορεί να γίνει εμπόδιο για τη συνεχή επικοινωνία με ανθρώπους που τους αφήνετε να σας επηρεάζουν από τέτοιες αρνητικές συχνότητες - ενέργειες αλλά το πώς να προστατέψετε την εσωτερική σας ύπαρξη είναι κάτι που πρέπει να μάθετε. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο ενδυναμώνετε τα συναισθήματα σας αλλά επίσης θα ελέγχετε τον εσωτερικό σας εαυτό και θα έχετε καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις διαφορετικές μορφές ενεργειακών συχνοτήτων.

Πολλοί καταπιέζουν τις σκέψεις τους, εγκλωβίζοντας όλη την αρνητική ενέργεια μέσα στο σώμα τους, χωρίς να αποσυμπιέζονται, με αποτέλεσμα να "αυτοκαταστρέφονται" με τον καιρό. Όμως, η φύση του εγκεφάλου είναι τόσο ελαστική που καταφέρνει και αντιστρέφει τη διάθεσή σας, αρκεί να να προστατέψετε τον εαυτό σας από τέτοιες ενέργειες και μάθετε πώς να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας ώστε να αποσυμπιέζεστε για να πραγματοποιείται το σχέδιο της ζωής σας.

1. Ενεργοποιήστε την “Ορμόνη της Χαράς”
Σιγουρευτείτε πως είστε την περισσότερη ώρα της ημέρας απασχολημένοι με πράγματα που σας δημιουργούν την αίσθηση της ευχαρίστησης. Γιατί; Σας βοηθά να συγχρονιστείτε και με το σώμα και με το μυαλό σας. Με το να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ωραία, επιτρέπετε στο σώμα σας να παράγει τις “Ορμόνες της Χαράς”.

Η σεροτονίνη είναι μια ορμόνη της χαράς που είναι γνωστή σχεδόν σε όλους. Ρυθμίζει το έργο πολλών συστημάτων σώματος, συμπεριλαμβανομένου του μειωμένου πόνου. Μια άλλη ορμόνη χαράς είναι οι ενδορφίνες. Είναι η απελευθέρωσή του πιο εύκολα προκληθεί. Η αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης και ενδορφίνης μπορεί να γίνει μέσω της μεθόδου που προτείνω ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (energy self healing). 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την τρίτη ορμόνη της χαράς - οξυτοκίνη. Η συγκέντρωσή της στο αίμα αυξάνεται σημαντικά στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εργασίας, κατά τη διάρκεια της γαλουχίας και επίσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης. Η οξυτοκίνη μειώνει το άγχος και δίνει αίσθημα ικανοποίησης.
2. Η "ελαφρά" σιωπή του ενός λεπτού
Δεν χρειάζεται να καταβάλλεστε όλη την ώρα από υποσυνείδητη υπερ-προσπάθεια, ή να κάνετε στους άλλους όλες τις χάρες και να καταλήγετε στο τέλος να υποτιμηθείτε για όλα αυτά που κάνατε.

Μάθετε να λέτε «όχι» κάποιες φορές, η εφαρμόστε την μέθοδο της "ελαφράς" σιωπής (διαλογιστική ησυχία) και δώστε στον εαυτό σας το πλεονέκτημα να είναι ήρεμος και συντονισμένος στην θετική δόνηση.

Μάθετε πώς να νιώθετε την ενέργεια των άλλων ανθρώπων όταν είστε δίπλα τους, αφήνοντας απολύτως ελεύθερο τον εαυτό σας, μέσα στην "ελαφρά" σιωπή του ενός λεπτού. Είναι ένας τρόπος για να κάνετε τον εαυτό σας να νιώσει καλύτερα και να βοηθήσετε τους φίλους σας να μάθουν και αυτοί για τον εαυτό τους.

3. Χτίστε μια ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αντιμετωπίστε την πηγή της αρνητικής ενέργειας με μια διάθεση ελέγχου. Χτίστε την πεποίθηση μέσα σας παίρνοντας κυριολεκτικά μια θετική απόφαση για την αντιμετώπιση του "αρνητισμού".

Εξασκείστε τον εαυτό σας να είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του "εχθρού" με την "πεποίθηση προστασίας".

Μόλις ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εχθρό με την πανοπλία σας και να προστατεύσετε πρώτα από όλα την θετική δόνηση σας. Ενημερωθείτε για τις συνεδρίες πεποιθήσεων ΕΔΩ

4. Ο συγχρονισμός με την θετική ενέργεια σας
Μόλις νιώσετε ότι έχετε επηρεαστεί από αρνητική ενέργεια, βάλτε σε εφαρμογή το σχέδιο της "ελαφράς" σιωπής. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αποβάλλεται προσωρινά την αρνητική ενέργεια που απορροφήσατε και να χτίσετε πιο εύκολα την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ έτσι ώστε να συγχρονιστείτε με την εσωτερική σας ενέργεια. Όσο εσείς χαλαρώνετε κατεβάζοντας τις αρνητικές δονήσεις, τόσο περισσότερο θωρακίζεστε για το πιθανό επόμενο "χτύπημα" του εχθρού.

Πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να γίνεστε "δυσλειτουργικοί" με το περιβάλλον σας. Αυτό άλλωστε θα επιφέρει αρνητικό αποτελέσματα. Άπλα ο συγχρονισμός με την θετική ενέργεια σας θα σας μετατρέψει άμεσα σε λειτουργικό άτομο, για το περιβάλλον σας και φυσικά θα ανεβάσει την θετική σας δόνηση.

5. Μοιράστε θετικότητα
Όταν αντιμετωπίζετε μια αρνητική ενέργεια, αν δεν μπορείτε να την νικήσετε, συνεχίστε την εξάσκηση και την επόμενη φορά θα την νικήσετε. Αφού δημιουργήσετε την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ μοιράστε την θετική σας ενέργεια σε όλους όσους συναντάτε και μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας δονήσει αρνητικά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ή δεν μπορούν να ασχοληθούν με τον έλεγχο του αρνητισμού τους .

Όσο εσείς θα μοιράζεται θετικότητα, δηλαδή ενσυναίσθητη δοτικότητα,, συναισθηματική νοημοσύνη, τόσο περισσότερο θα αυξάνει ο θετικός συγχρονισμός και άρα η θετική σας ενέργεια θα αυξηθεί σημαντικά.

Να θυμάστε ότι ένα ενεργειακό άτομο αναγνωρίζει σχεδόν αυτόματα την αρνητική ενέργεια γιατί πολύ απλά λαμβάνει άμεσα τις δονήσεις και αναγνωρίζει πολύ γρήγορα την αρνητική ενέργεια του ατόμου που έχει δίπλα του.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Άρθρο του Στ. Πλουμιστού ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Βίβλος των "ενεργειακών" ανθρώπων - Ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών
Η Βίβλος των "ενεργειακών" ανθρώπων - Ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών
Η Βίβλος των "ενεργειακών" ανθρώπων - Ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών
https://3.bp.blogspot.com/-852tN2sw7TY/W1GTh48gnMI/AAAAAAAAjsM/YjapERO7utg1zLj3vFQnq4OFt0ql0zbhACLcBGAs/s400/%25CE%2597%2B%25CE%2592%25CE%2599%25CE%2592%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%259D%2B%25CE%2595%25CE%259D%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%2595%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259A%25CE%25A9%25CE%259D%2B%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2598%25CE%25A1%25CE%25A9%25CE%25A0%25CE%25A9%25CE%259D.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-852tN2sw7TY/W1GTh48gnMI/AAAAAAAAjsM/YjapERO7utg1zLj3vFQnq4OFt0ql0zbhACLcBGAs/s72-c/%25CE%2597%2B%25CE%2592%25CE%2599%25CE%2592%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CE%25A4%25CE%25A9%25CE%259D%2B%25CE%2595%25CE%259D%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%2595%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259A%25CE%25A9%25CE%259D%2B%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2598%25CE%25A1%25CE%25A9%25CE%25A0%25CE%25A9%25CE%259D.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_88.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_88.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content