«Βόμβα» από τον Πάνο Καμμένο: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

«Βόμβα» από τον Πάνο Καμμένο: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

⍆«Βόμβα» το πρωί της Τρίτης από τον Πάνο Καμμένο σχετικά με το Σκοπιανό...
καθώς όπως είπε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Άμυνας η συμφωνία «δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Και αυτό γίνεται με δύο τρόπους είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ».

Όπως είπε, επίσης, «το σχέδιο της συμφωνίας δεν έχει καμία βαρύτητα και δέσμευση μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια».

Κατά τον Πάνο Καμμένο «ακόμα και αυτή η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου» αναφερόμενος στην αναπομπή της συμφωνίας που έκανε ο Γκεόργκι Ιβανόφ μετά την ψήφισή της από τη Βουλή της πΓΔΜ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου οποιαδήποτε πρόσκληση (στην ΠΓΔΜ) θα υπάρξει υπό τις δεσμεύσεις ότι θα γίνουν όλα τα προβλεπόμενα βήματα στη γείτονα και η συμφωνία θα κυρωθεί από την ελληνική Βουλή.

«Δεν έχουν κανένα μέλλον τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ αν δεν κυρωθεί η συμφωνία, και εγώ θα φροντίσω να μην κυρωθεί η συμφωνία» διεμήνυσε.

Όπως τόνισε, η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση συνεργασίας και οι θέσεις των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς. «Στη Σύνοδο Κορυφής δεν θα υπάρξει τίποτε άλλο από αυτά που προβλέπει η συμφωνία. Οι προσδοκίες που προσπαθεί να καλλιεργήσει ο Ζάεφ είναι δικό του θέμα. Εγώ δεν θα πήγαινα στο ΝΑΤΟ εάν δεν βρισκόμασταν σε κατάσταση Βουκουρεστίου, ούτε θα ήμουν υπουργός. Η συμφωνία είναι κακή, δεν την δέχομαι και θα προσπαθήσω να την μπλοκάρω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Όπως μάλιστα πρόσθεσε, «εάν έρθει η συμφωνία με 151 βουλευτές θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση».


Αλβανικό

Το θέμα της ΑΟΖ κλείνει και με την Αλβανία αλλά και με άλλες χώρες, είπε ακόμη ο υπουργός Άμυνας, συμπληρώνοντας ότι αυτά τα θέματα θα ανακοινωθούν εν καιρώ από το ΥΠΕΞ.

Όπως επισήμανε, όσα ζητούσε η Ελλάδα από την Αλβανία αρχίζουν να γίνονται, όπως π.χ. η απόδοση των νεκρών του Αλβανικού Έπους από τα νεκροταφεία. Επίσης «η Αλβανία αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι προς όφελός της να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα»

Αναφορικά με τη Βόρεια Ήπειρο είπε τα εξής: «Η Βόρεια Ήπειρος είναι η περιοχή που οι Έλληνες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Θα προστατευτεί η μειονότητα. Τα όσα λέγονται για διεκδίκηση περιουσιών δεν έχουν σχέση με τους τσάμηδες. Οι τσάμηδες είναι εγκληματίες πολέμου που συνεργάστηκαν με τους ναζί και με εγκληματίες πολέμου δεν συνομιλούμε».

Το διάβασα στο protothema.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: «Βόμβα» από τον Πάνο Καμμένο: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό
«Βόμβα» από τον Πάνο Καμμένο: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό
«Βόμβα» από τον Πάνο Καμμένο: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018-07-03/ch/kammenos_arthroo.jpg
https://i.ytimg.com/vi/UprL06pDsRw/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_83.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_83.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content