================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βαθμολόγιο Τσίπρα: «Αρνούνται» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση των υπουργών

⍆Στον «αέρα» φαίνεται ότι βρίσκεται η αξιολόγηση των υπουργών από τους βουλευτές... του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, καθώς η συμμετοχή των βουλευτών στην αξιολόγηση είναι μικρή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από τους 116 βουλευτές (των κυβερνητικών στελεχών εξαιρουμένων), μόλις το 1/4 έχει καταθέσει το βαθμολόγιο.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν χαρακτηριστικά ότι η λειτουργία μιας κυβέρνησης δεν γίνεται με ερωτηματολόγια και ότι οι αξιολογήσεις πρέπει να γίνονται στα συλλογικά όργανα. Επίσης, διαφωνούν με το γεγονός ότι η βαθμολόγηση ήταν ανώνυμη, παρότι αυτό συνέβη για να μην υπάρχουν προστριβές μεταξύ βουλευτών και υπουργών.

Παράλληλα, έχουν ενστάσεις σχετικά με τον τρόπο βαθμολόγησης, δηλαδή με την κλίμακα του 100, αλλά και με το γεγονός ότι στο βαθμολόγιο δεν υπήρχε δυνατότητα συγκεκριμένων παρατηρήσεων για το έργο των υπουργών.

«Ο πρωθυπουργός αξιολογεί τους υπουργούς, το βαθμολόγιο θα μπορούσε να αμφισβητήσει το θεσμικό του αυτό ρόλο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει και του πιθανολογούμενου ανασχηματισμού.

Το διάβασα στο protothema.gr
Βαθμολόγιο Τσίπρα: «Αρνούνται» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση των υπουργών Reviewed by PLOUMISTOS on 10:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.