================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δέκα ακτές του Δήμου Βόλου κέρδισαν και φέτος το διεθνές βραβείο ποιότητας “ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ”

⍆Στα πιστοποιητικά που επίσημα απεστάλησαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.. (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία”, για το 2018, 10 οι ακτές της περιοχής συμμετέχουν επιτυχώς στο πρόγραμμα βραβεύσεων εκπληρώνοντας με επιτυχία τα περιβαλλοντικά κριτήρια και τις προδιαγραφές ποιότητας νερού, ασφάλειας, οργάνωσης ακτής και πληροφόρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η ακτή του ΑΝΑΥΡΟΥ βραβεύτηκε με ειδική τιμητική διάκριση 25ετούς συνεχούς συμμετοχής, καθώς εκπληρώνει τα κριτήρια του προγράμματος από το 1994 μέχρι και σήμερα, χωρίς διακοπή.

Η διάκριση είναι η πρώτη για ακτή της περιοχής και δηλώνει την συνέπεια, κοινή και ενιαία στάση που διαχρονικά υιοθετείται από τον Δήμο Βόλου στο σημαντικό θέμα του τουρισμού.

Η προετοιμασία των ακτών για την τρέχουσα κολυμβητική περίοδο, έγινε με την συμμετοχή των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών που ανέλαβαν την συντήρηση του εξοπλισμού του παραλιακού μετώπου, του Πρασίνου, της Καθαριότητας και των Πολυδύναμων Τμημάτων Αγριάς και Νέας Αγχιάλου που επιμελήθηκαν την εικόνα των ακτών, Προγραμματισμού που υποστήριξε περιβαλλοντικές δράσεις, της Διεύθυνσης Οικονομικών που συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίηση όλων των επίπονων διαδικασιών ανάθεσης υπηρεσιών με αποτέλεσμα την έγκαιρη παρουσία Ναυαγοσωστικών υπηρεσιών και γενικά υπηρεσιών ασφάλειας και υγείας και φυσικά με την συμμετοχή σε όλα τα βήματα του Τμήματος Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Ευχαριστώντας το σύνολο των ανθρώπων που καθημερινά επιμελούνται τις ακτές και φροντίζουν για την ασφάλεια των λουομένων, τους τοπικούς φορείς που υποστηρίζουν τη διαμόρφωση ενός ελκυστικού προορισμού και κυρίως τους πολίτες και επισκέπτες που σέβονται και συμβάλουν στην θετική εικόνα της περιοχής μας, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού Ζαρκάδας Βεργής Απόστολος και τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού σας εύχονται καλό καλοκαίρι.


Δέκα ακτές του Δήμου Βόλου κέρδισαν και φέτος το διεθνές βραβείο ποιότητας “ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ” Reviewed by PLOUMISTOS on 7:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.