================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Γιορτή Πεπονιού στην πλατεία του Διμηνίου Βόλου με φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

⍆Η γιορτή πραγματοποιείται για 16η συνεχόμενη χρονιά... Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 η Γιορτή Πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου με φεστιβάλ παραδοσιακών χορών – την Παρασκευή 20/7/2018. 

Η γιορτή συνεχίζεται το Σάββατο 21/7/2018 στον ίδιο χώρο με την κεντρική εκδήλωση της διοργάνωσης, με παραδοσιακό γλέντι με την Έφη Θώδη και την ορχήστρα της και διανομή δωρεάν πεπονιού που προσφέρουν οι παραγωγοί της περιοχής. Το πεπόνι του Διμηνίου θεωρείται κορυφαίας ποιότητας και είναι αναγνωρισμένο όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η γιορτή πραγματοποιείται για 16η συνεχόμενη χρονιά και υλοποιείται σε συνεργασία των Δήμου Βόλου, Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Διμηνίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμηνίου με τη στήριξη των τοπικών παραγωγών.
Γιορτή Πεπονιού στην πλατεία του Διμηνίου Βόλου με φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Reviewed by PLOUMISTOS on 3:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.