================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Νέα Υόρκη «παγώνει» το μαύρο παγωτό γιατί επηρεάζει τον έλεγχο των γεννήσεων!

⍆Η Νέα Υόρκη παγώνει το «μαύρο παγωτό» επικαλούμενη λόγους υγείας....Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail»,οι υγειονομικές αρχές της Νέας Υόρκης απαγόρευσαν την πώληση του μαύρου παγωτού με το επιχείρημα ότι ο ενεργός ξυλάνθρακας που εμπεριέχει, μπορεί να προκαλέσει στον οργανισμό αφυδάτωση, δυσκοιλιότητα αλλά και να επηρεάσει τον έλεγχο των γεννήσεων.

Ο ενεργός ξυλάνθρακας χρησιμοποιείται και σε χυμούς για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο ενεργός ξυλάνθρακας παρεμβαίνει στη δράση φαρμάκων όπως των αντισυλληπτικών.Κατά συνέπεια αποδυναμώνει την αποτελεσματικότητά τους.

Για την γυναικολόγο Αλίσα Ντιουκ, ο ενεργός ξυλάνθρακας μπορεί να επηρεάσει τον έλεγχο των γεννήσεων.Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα και αφυδάτωση.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις των ειδικών,το υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τα τρόφιμα που εμπεριέχουν ενεργό άνθρακα προειδοποιώντας ότι μπορεί να επηρεάσει τη φαρμακευτική αγωγή, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των γεννήσεων.
Το μαύρο παγωτό εμπεριέχει ενεργό άνθρακα,ένα συστατικό που χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση του οργανισμού και χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία.

Όπως επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα,ο ενεργοποιημένος άνθρακας χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στα νοσοκομεία για την αποτοξίνωση των ασθενών, κυρίως όσων έχουν πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών.Το συστατικό απορροφά τις τοξίνες από το στομάχι,μπορεί όμως και να απορροφήσει τις ουσίες των φαρμάκων.

«Αν τρώτε μαύρο παγωτό μία φορά το μήνα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Αν όμως το τρώτε δύο φορές την ημέρα ή καθημερινά,τότε ναι, δεν θα πρέπει να βασίζεστε στα αντισυλληπτικά. Αν ανησυχείτε γι' αυτό, χρησιμοποιήστε προφυλακτικό», επισημαίνει η γυναικολόγος Αλίσα Ντιουκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το μαύρο παγωτό άρχισε να σερβίρεται αρχικά στο «Morgenstern’s Finest Ice Cream» στη Νέα Υόρκη, κατάστημα που προσφέρει και άλλες παράξενες γεύσεις όπως βανίλια μπέρμπον και λεμόνι εσπρέσο.

Το διάβασα στο protothema.gr
Η Νέα Υόρκη «παγώνει» το μαύρο παγωτό γιατί επηρεάζει τον έλεγχο των γεννήσεων! Reviewed by PLOUMISTOS on 2:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.