================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νίκος Λυγερός: Φτάνει πια, είμαστε Έλληνες

⍆Τώρα που ξέρουμε τι εμπεριέχει η Συμφωνία με τα είκοσι άρθρα, δεν υπάρχει περίπτωση... να την αποδεχτούμε, διότι δεν έχει κανένα στοιχείο που θα ικανοποιούσε την Ελλάδα. Κι αν αυτό το προσύμφωνο έχει τόσα βάρβαρα στοιχεία ενάντια του Ελληνισμού, είναι απλώς επειδή ακολουθεί ιδεολογικές αρχές που δεν σχετίζονται με εθνικές αξίες. Επίσης φαίνεται από τα άρθρα η έλλειψη επαγγελματισμού από τις δύο ομάδες διαπραγμάτευσης. 

Η διατύπωση των άρθρων δεν είναι μόνο προβληματική σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε νομικό. Δεν παρουσιάζει καμιά εξωτερική επιρροή και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έναν ιδεολογικό χειρισμό. 

Το υπόβαθρο της Συμφωνίας είναι και αντισυνταγματικό και αρνητικό για το Ελληνικό Έθνος. Στην ουσία η Συμφωνία λειτουργεί αποκαλυπτικά σε όσους πίστευαν ακόμα ότι αυτή η εξουσία ήθελε να παίξει κάποιο εθνικό ρόλο. Φαίνεται ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το κομματικό πλαίσιο και γι' αυτό τα βρήκαν οι ομάδες διαπραγμάτευσης. 

Συνεπώς πρέπει ν' αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να δείξουμε σε όλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι ο λαός διαφωνεί κάθετα με αυτούς τους χειρισμούς. Δεν πρόκειται η Ελλάδα να γίνει μια καθαρά ιδεολογική χώρα και να ξεχάσει την έννοια του Έθνους. 

Όσο και να θέλουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας δεν πρόκειται να το κάνουμε, όσο και να θέλουν να διαγράψουν την ιστορία με τα εργαλεία της κόκκινης προπαγάνδας δεν θα τους αφήσουμε, επειδή είμαστε Έλληνες, δηλαδή της ελευθερίας.

Είναι τιμή μας που ο καθηγητής και στρατηγικός σύμβουλος, δρ. Νίκος Λυγερός συνεργάζεται με το www.ploumistos.com
Νίκος Λυγερός: Φτάνει πια, είμαστε Έλληνες Reviewed by PLOUMISTOS on 2:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.