================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στις έξυπνες πόλεις... έξυπνα θα σε ελέγχουν! (Βίντεο)

⍆Παρακολουθήστε με πόσο έξυπνο και μεθοδικό τρόπο οι έξυπνες πόλεις ελέγχουν ήδη...
τους κατοίκους τους και που μπορεί να φτάσουν στο εγγύς μέλλον οι δυνατότητές τους.

Ούτε στου βοδιού το κέρατο δεν θα μπορούμε να κρυφτούμε, όπως έλεγε κι ο πατρο Κοσμάς. Θα γνωρίζουν τα πάντα για μας ακόμα και το τι σκοπεύουμε να κάνουμε.Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι είναι το GPS κι ακόμα περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει, το πως είναι στημένο.

Πρόκειται για ένα δίκτυο δορυφόρων παρατηρητών από το διάστημα, που μπορεί να εντοπίσει ο,τιδήποτε πάνω στην επιφάνεια της Γης.

Ακόμα και στου βοδιού το κέρατο να θες να κρυφτείς, δεν θα μπορείς. Το GPS μπορεί να σε εντοπίσει όπου κι αν είσαι.

Ακόμα και αν νομίζεις ότι δεν έχεις σήμα και μπορείς να μείνεις αθέατος, οι ειδικοί που μιλούν στο βίντεο που ακολουθεί, σου λένε πως σίγουρα, έχεις αυταπάτες!


Παράλληλα η τεχνολογία πάει ακόμα παραπέρα. Μια εταιρεία που ονομάζεται EarthNow, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο δίκυο δορυφόρων για να προσφέρει «ζωντανό και αφιλτράριστο» υλικό, σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο στη γη, προσβάσιμο από smartphones και tablets και διαθέσιμο στους κατασκευαστές εφαρμογών. Αυτό είναι ένα «δραματικό άλμα προς τα εμπρός» σε σχέση με τα σημερινά συστήματα, τα οποία μεταδίδουν βίντεο κλιπ σε βραδύτερες ταχύτητες, όπως ισχυρίζεται η εταιρία EarthNow.

Το υλικό αυτό σε βίντεο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για περιπτώσεις όπως η παρακολούθηση της παράνομης αλιείας, η παρακολούθηση των μοντέλων μετανάστευσης των ζώων και η παρακολούθηση των δασικών πυρκαγιών.

Η επένδυση αυτής της εταιρίας έρχεται εν μέσω του ευρύτερου ενθουσιασμού για εφαρμογή της διαστημικής βιομηχανίας στις ιδιωτικές αγορές και υποστηρίζεται από την SoftBank και τον Bill Gates. Το SpaceX του Elon Musk, για παράδειγμα, δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία διαδικτύου μέσω ενός δικτύου δορυφόρων.

Οι επενδύσεις στην παρακολούθηση και τη δήθεν ασφάλεια φέρνουν πολύ χρήμα και οι μεγαλοκαρχαρίες το γνωρίζουν αυτό.

Όλοι κερδίζουν καθώς μετατρέπουν τη Γη σε πλανήτη φυλακή. Όλα θα καταγράφονται κι όλοι ιθα παρακολουθούνται, ώστε να προσφερθούν δέσμιοι στην εξουσία του παγκόσμιου ηγέτη που θέλει να κάνει την αμφάνισή του.

Στις έξυπνες πόλεις... έξυπνα θα σε ελέγχουν! (Βίντεο) Reviewed by PLOUMISTOS on 12:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.