Θρήνος για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή

Θρήνος για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή

⍆Η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με όγκο...
που είχε στο κεφάλι, ενώ τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι ηθοποιός. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλευε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπερνούν τα 37.

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995. Η Τζέση Παπουτσή είχε υπάρξει ξανά παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα και απέκτησαν ένα γιο, τον Γιώργο Καληώρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2014 είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ:

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω «θα είναι από περούκα»… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία».

Η Τζέσυ Παπουτσή εξήγησε γιατί δεν έμαθε κανείς για το πρόβλημά της: «Δεν μαθεύτηκε, γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο–τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα».
Η ηθοποιός αφηγήθηκε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ όλο αυτό που βίωσε και τόνισε: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».

Η είδηση ότι «έφυγε» η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή σκόρπισε θλίψη σε όλους τους ανθρώπους του θεάτρου και του κινηματογράφου που συνεργάστηκαν επί χρόνια μαζί της, αλλά και σε πολλούς άλλους που την είχαν απλά απολαύσει στη σκηνή ή στην οθόνη.

Τα δάκρυα της Καραβάτου για την Τζέσυ Παπουτσή

Ο θάνατος της Τζέσυ Παπουτσή μετά από τη μάχη που έδωσε για 62 ημέρες στο νοσοκομείο μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Στην 68χρονη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή αναφέρθηκαν και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο πρώτος επιχείρησε να αντιμετωπίσει τον πόνο με γέλιο καθώς θύμισε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του κινηματογραφικού Safe Sex που οδήγησε στο να θολωθεί μια σκηνή της ταινίας γιατί κανείς από όσους έπαιρναν μέρος στα γυρίσματα δεν άντεχε να μη γελάσει από τον τρόπο με τον οποίο η Τζέσυ Παπουτσή απέδιδε μια ατάκα.

Αντίθετα η σύζυγός του δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της περιγράφοντας τη γενναιοδωρία της Τζέσυ Παπουτσή. «Όταν ξεκινάς ένα επάγγελμα και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τέτοιους ανθρώπους, τους οποίους τους έχεις στο μυαλό σου με έναν τρόπο πολύ συγκεκριμένο και αυτοί ενώ δεν σε ξέρουν, ενώ πρώτη φορά σε συναντούν από κοντά , ενώ δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από εσένα, παρά μόνο να δώσουν, είναι τόσο πολύ γενναιόδωροι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που την φιλοξενήσαμε σε εκπομπές μας, που εγώ αισθανόμουν δέος γιατί θα έρθει η Τζέσυ Παπουτσή στο πλατό και ήταν μόνο με χαρά, μόνο με γενναιοδωρία και μόνο με χαμόγελο και την ευχαριστώ πολύ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και η φωνή της έσπασε.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Θρήνος για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή
Θρήνος για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή
Θρήνος για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή
https://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2018/07/01/897637/main/tzesh_papoytsh.jpg
https://i.ytimg.com/vi/-bWDWJwxYHE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_2.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_2.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content