Η επιρροή των ενεργειακών κέντρων του σώματος στην καθημερινότητα μας

Η επιρροή των ενεργειακών κέντρων του σώματος στην καθημερινότητα μας

⍆Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου είναι γνωστά από την αρχαιότητα!...
Μέσα από την πλατωνική γραμματεία και ό,τι έχει σωθεί, μάλλον ό,τι έχουν αφήσει να έχει πρόσβαση ο σημερινός άνθρωπος, βλέπουμε πως τα γνώριζαν πολύ καλά! Είχαν δε, άμεση σχέση με τις θεραπείες που γινόντουσαν, και ιδιαίτερα στα Ασκληπεία, οπου προσεγγίζαν την απώλεια σθένους, την ασθένεια δηλαδή, σε ενεργειακό επίπεδο.

Η μη σωστή ροή ή ο φραγμός αυτής της ενεργείας με διαφόρους τρόπους μέσα από τα βιώματα μας όπως σταματώντας τα βίαια, αντιστρέφοντας τα, υπολειτουργώντας ή υπερλειτουργώντας τα, έχουν την αντίστοιχή επίπτωση στο σώμα και την ψυχολογία μας.

Δονήσεις πολύ υψηλών συχνοτήτων μας διαπερνούν συνεχώς και μας τρέφουν και μας φορτίζουν εισρέοντας στο σώμα μας μέσα από 7 πολύ συγκεκριμένα σημεία που λειτουργούν σαν μετασχηματιστές ενέργειας.

Κατανεμημένα από τη βάση της σπονδυλικής στήλης ως το ύψος της επίφυσης στον εγκέφαλο, το καθένα ενεργειακό κέντρο έχει τις δικές του ξεχωριστές λειτουργίες και συνδέεται με διαφορετικά όργανα και συμπεριφορές.

Η ανάπτυξη εσωτερικών δυνάμεων διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία αυτών των 7 ενεργειακών κέντρων.

Η ενέργεια σ’ αυτά κινείται ταχύτατα και περιστροφικά δίνοντας την εντύπωση δίνης ή τροχού ή κύκλου- κρίκου. Όσο ανώτερες και ταχύτερες οι δονήσεις τόσο περισσότερο αυτή η δόνηση που ταυτίζεται με το Δημιουργό - Θεό. – Ο θεός παράγεται από το ρήμα θέω = τρέχω που σηματοδοτεί εκείνον που κινείται /δονείται γρήγορα-.

Τα 7 ενεργειακά κέντρα είναι οι κεντρικές πύλες μετασχηματισμού και ανταλλαγής ενέργειας ανάμεσα σε εμάς και το περιβάλλον μας. Πριν ακόμα αγγίξουμε έναν άνθρωπο τα ενεργειακά κέντρα μας έρχονται σε αμοιβαία επαφή και μας δίνουν ένα σήμα για την ποιότητα και τις προθέσεις του, που τις συλλαμβάνουμε με τις διάφορες αλλαγές που αισθανόμαστε.

Τα ενεργειακά κέντρα ενεργούν σαν κεραίες ανταλλάσσοντας μηνύματα με το περιβάλλον μας. Μέσα από αυτά μπορούμε να συλλάβουμε τις προθέσεις των άλλων αλλά και να εκπέμψουμε θεραπευτικές δονήσεις καθώς και συνειδητά ή υποσυνείδητα μηνύματα που επηρεάζουν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω μας. Καθώς κάθε ένα έχει τη δική του «ταυτότητα» μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας και του ψυχισμού.

Η επιρροή των ενεργειακών κέντρων

Το πρώτο ενεργειακό κέντρο βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης ανάμεσα στους μηρούς και σχετίζεται με τη ζωτική ενέργεια και τη νότα Ντο. Αντιπροσωπεύει τη σύνδεσή μας με τις ρίζες μας και τους οικογενειακούς δεσμούς… Έχει άμεση σχέση με τη θέλησή μας να ζήσουμε και με τη ζωτικότητά μας. Τα αρχέγονα ένστικτα της επιβίωσης έχουν σχέση με το πρώτο ενεργειακό κέντρο. Η αρετή που σχετίζεται με αυτό το ενεργειακό το κέντρο είναι η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση και το σφάλμα η υποταγή στις επιθυμίες. Το χρώμα που το αντιπροσωπεύει είναι το κόκκινο και το άρωμα που το ενεργοποιεί είναι του κέδρου και του γαρίφαλου

Το δεύτερο ενεργειακό κέντρο
βρίσκεται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και σχετίζεται με τη δημιουργική δύναμη και τη νότα Ρε. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τη σεξουαλική μας ενέργεια, το χρήμα και την επιρροή μας πάνω στους άλλους δείχνει αν λειτουργεί αρμονικά ή έχει μπλοκαριστεί. Το ενεργειακό κέντρο αυτό σχετίζεται και με τους εθισμούς. Η εκδικητική διάθεση αντλεί την ενέργειά της από αυτό αλλά επίσης και η δημιουργικότητά μας καθώς και η ικανότητά μας να ενθουσιαζόμαστε με ένα σχέδιο ή μια προοπτική. Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που το αντιπροσωπεύει ενώ ενεργοποιείται από το άρωμα του ιλάνγκ-ιλάνγκ και του σάνδαλου.

Το τρίτο ενεργειακό κέντρο είναι κοντά στον αφαλό στην περιοχή που ονομάζεται ηλιακό πλέγμα και σχετίζεται με τη συλλογική συνείδηση, τους αδένες των επινεφριδίων, το στομάχι, το ήπαρ, τη χολή, το πάγκρεας και το σπλήνα και τη νότα Μι. Συνδέεται με την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα κυριαρχίας. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι αποτέλεσμα δυσλειτουργίας αυτού του τσάκρα, το ίδιο και η ντροπή, η ταπείνωση ή η αυταρχική και τυραννική στάση προς τους άλλους. Είναι το σημείο της δύναμής μας και ο προσωπικός μας κώδικας τιμής.Καθορίζει την ποιότητα των συναισθημάτων μας όπως διαμορφώνονται από τους πόθους και τις επιθυμίες μας, το πώς συνδεόμαστε με τους άλλους –οι δυο ακραίες μορφές είναι ο υποτελής ή ο σατράπης- και τον τρόπο που φροντίζουμε τον εαυτό μας. Το χρώμα που αντιπροσωπεύει το τρίτο ενεργειακό κέντρο είναι το κίτρινο και το άρωμα που το ενεργοποιεί είναι της λεβάντας, του δεντρολίβανου και του περγαμόντου.

Το τέταρτο ενεργειακό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή της καρδιάς και σχετίζεται με το πνευμονογαστρικό νεύρο το θύμο αδένα και το πάνω μέρος της πλάτης. Σε εσωτερικό επίπεδο σχετίζεται με την παγκόσμια αγάπη και τη νότα Φα. Αντιστοιχεί στην ανώτερη διάνοια αλλά και στην κρίσιμη επιλογή ανάμεσα στο εγώ και στο εμείς. Η αρετή σ’ αυτό το κέντρο είναι η προσφορά υπηρεσίας και η συμπόνια και το σφάλμα η εκπόρνευση των ταλέντων και των αρετών. Η διάθεση για προσφορά που ξεπερνά τα στενά πλαίσια των κοντινών ανθρώπων ή του εαυτού πηγάζει από την ενέργεια αυτού του ενεργειακού κέντρου. Τα χρώματα που το αντιπροσωπεύουν είναι το πράσινο και το ροζ ενώ ενεργοποιείται από το άρωμα του ρόδου.

Το πέμπτο ενεργειακό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή του λαιμού και σχετίζεται με τη θέληση, τον θυρεοειδή αδένα και τη νότα Σολ. Σχετίζεται με τον τρόπο που εκφραζόμαστε λεκτικά και με τη δύναμη της θέλησής μας. Όταν υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις το αποτέλεσμα μπορεί να εκδηλωθεί ως δυσλειτουργία του θυρεοειδούς ή των φωνητικών χορδών. Επίσης όταν δίνουμε το λόγο μας το τσάκρα αυτό ενεργοποιείται έντονα.Το μέταλλο της φωνής, το τραύλισμα, η φλυαρία, η ευχάριστη ομιλία ή οι χυδαίες εκφράσεις εκδηλώνουν την κατάσταση αυτού του ενεργειακού κέντρου. Ένας κόμπος στο λαιμό ή προβλήματα σ’ αυτή την περιοχή δείχνουν μπλοκάρισμα της ενέργειας του 5ου κέντρου που αντιπροσωπεύεται από το μπλε χρώμα και ενεργοποιείται από το άρωμα του φασκόμηλου και του ευκαλύπτου.

Το έκτο ενεργειακό κέντρο βρίσκεται στο μέτωπο ανάμεσα στα φρύδια και συχνά το ονομάζουν Τρίτο Μάτι. Θεωρείται υπεύθυνο για την ανάπτυξη της ενόρασης, σχετίζεται με τη νότα Λα με την Θεία Αρμονία και το Κάλλος. Δίνει ενέργεια στην υπόφυση, στο αριστερό μάτι, τα αυτιά, τη μύτη και το νευρικό σύστημα. Το ενεργειακό κέντρο αυτό είναι υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό για τη διαίσθησή μας και για ένα είδος εσωτερικής γνώσης που πηγάζει από το βαθύτερο εαυτό μας. Δίνει ικανότητα για συγκεντρωμένη σκέψη, ανώτερες διανοητικές λειτουργίες και ενδιαφέρον για τη γνώση και τις φιλοσοφικές αλήθειες. Το χρώμα που το ενεργοποιεί είναι το λουλακί και το άρωμα του δυόσμου και του γιασεμιού.

Το έβδομο ενεργειακό κέντρο βρίσκεται στη κορυφή του κεφαλιού και σχετίζεται με το δεξί μάτι και την επίφυση. Η νότα που το χαρακτηρίζει είναι η Σι. Συνδέεται με την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς μας μέσω της πνευματικότητας. Όσο περισσότερο ανοιχτό είναι αυτό το ενεργειακό κέντρο τόσο διευρύνει την επικοινωνία με τον υπερβατικό κόσμο και δημιουργεί μια βαθιά αίσθηση ενότητας με τα πάντα. Το χρώμα που το ενεργοποιεί είναι το μοβ, το λευκό και το χρυσό και το άρωμα του λιβανιού.

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτά τα ενεργειακά κέντρα στον άνθρωπο. 
Έχουμε τουλάχιστον αλλά 6 τα οποία είναι ακόμα πιο εκλεπτισμένης ενέργειας όπου δύσκολα μπορεί να φτάσει να τα αντιλειφθεί κάποιος με τον σημερινό τρόπο ζωής.

Από όπου λοιπόν και αν προέρχεται η πληροφορία, η από την δύση ή από την ανατολή, σημασία να γνωρίζεις η να τύχει να γνωρίσεις πως υπάρχει ακόμα. Αν δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε άμεσα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αυτά τα κανάλια, αλλά πως δεν έχουμε τα απαραίτητα εφόδια να το αντιληφθούμε σε όλη τους την πληρότητα και την σημασία. Μόνο με προσωπικό βίωμα μπορείς να αντιληφθείς την σπουδαιότητά τους και να δουλέψεις μαζί τους με απώτερο σκοπό την δική σου ενδυνάμωση και ευθυγράμμιση.



Τα 7 βασικά χρώματα και πως επιδρούν στην σωματική και ψυχική μας υγεία 

Το κόκκινο: Ενεργοποιεί τις πέντε αισθήσεις, διώχνει τη νωθρότητα, δημιουργεί διάθεση για δράση και επικοινωνία. Αυξάνει την ζωτικότητα, τη σεξουαλική δραστηριότητα στον άντρα, τον καρδιακό ρυθμό, και τονώνει το κυκλοφορικό.
Το πορτοκαλί: Κινητοποιεί την υπάρχουσα ενέργεια και τον φυσικό δυναμισμό. Καταπολεμά την κόπωση, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, ισχυροποιεί τη θέληση και τον αυτοέλεγχο.
Το κίτρινο: Διεγείρει τη μνήμη και τις νοητικές λειτουργίες, καταπολεμά την μελαγχολία και βοηθά για αυτογνωσία και αυτοκριτική. Οι γιαπωνέζοι το θεωρούν έδρα των συναισθημάτων και το λένε «χαρά» εξ ου και το «χαρακίρι».
Το πράσινο: Βοηθάει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ενεργοποιεί την ανάπλαση των μυών και των ιστών. Δημιουργεί αρμονία στο σώμα και στο πνεύμα, χαλαρώνει, λειτουργεί καταπραϋντικά.
Το γαλάζιο: Ηρεμεί, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, μειώνει την αρτηριακή πίεση και διευκολύνει την ικανότητα λήψεων αποφάσεων.
Το μπλε-λουλακί: Καθαρίζει το νου και την ψυχή, εξουδετερώνει τις αρνητικές σκέψεις, εκμηδενίζει το φόβο, αυξάνει τη διαισθητική ικανότητα.
Το μοβ: Ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα, αυξάνει την ψυχική ωριμότητα και την ικανότητα για διαλογισμό, δημιουργεί τη διάθεση για κοινωνικότητα, αυξάνει τη σεξουαλικότητα της γυναίκας.
Το ιώδες-μενεξεδί: Βοηθάει την όραση και την ακοή, αυξάνει τη διαισθητική ικανότητα, εξισορροπεί τα ψυχολογικά προβλήματα, προλαβαίνει τις παθήσεις των πνευμόνων.

Η χρωματική θεραπευτική ενέργεια
Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεθόδου, κάθε αρνητική βιολογική κατάσταση, πριν εκδηλωθεί σαν σωματικό σύμπτωμα, εκδηλώνεται πρώτα στην αύρα του ατόμου. Με την χρωματοθεραπεία λοιπόν (η οποία στην πράξη εφαρμόζεται με την έκθεση του ασθενούς σε δέσμες έγχρωμου φωτός, από ειδικούς προβολείς), η αύρα παίρνει τη δόνηση του χρώματος και μεταφέρει την θεραπευτική της ενέργεια στο σώμα. Έτσι, η κόπωση, το άγχος, η απογοήτευση και άλλες αρνητικές βιολογικές και ψυχοδιανοητικές καταστάσεις εξουδετερώνονται, με αποτέλεσμα, να προλαμβάνονται και οι διάφορες παθήσεις. 

Ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια, η κλασική ιατρική χρησιμοποιεί τη χρωματοθεραπεία, για την αποκατάσταση του νεογνικού ίκτερου. Τα νεογέννητα με ίκτερο τοποθετούνται σε ένα θάλαμο, ο οποίος φωτίζεται από ένα ειδικό μπλε χρώμα και η ανάρρωση τους γίνεται σε πολύ πιο σύντομο διάστημα. Το μπλε χρώμα διώχνει, επίσης, την υπερένταση, τον εκνευρισμό, ενώ επιδρά στο αίμα ρυθμίζοντας την πίεση. Το πράσινο πάλι, είναι το χρώμα που χρησιμοποιεί στην πρακτική εφαρμογή της η χρωματοθεραπεία, για να διώξει τον πονοκέφαλο, τις αϋπνίες, την κούραση και την ευερεθιστικότητα, ενώ το κίτρινο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πνευματικής κατάπτωσης.

Οι χρωματικές «προτιμήσεις» ιστών και οργάνων
Όμως και η μέχρι τώρα έρευνα στην ιατρική, έχει δείξει ότι το έγχρωμο φως παρουσιάζει ειδική συγγένεια με τους ιστούς και τα όργανα του ανθρώπου. Θα μπορούσαμε π.χ να πούμε ότι στο συκώτι «ταιριάζει» περισσότερο το πορτοκαλί, στην καρδιά «ταιριάζει» περισσότερο το πράσινο, στα νεφρά το κίτρινο κ.ο.κ. 

Σε αυτές τις χρωματικές «προτιμήσεις» βασίστηκε ο Δρ.Kaefer και διατύπωσε το 1980 μια μέθοδο χρησιμοποίησης μονοχρωματικού φωτός για τη διάγνωση εκφυλιστικών αλλοιώσεων στα αγγεία του βολβού των ματιών, ύστερα από μελέτες που έκανε στο πανεπιστήμιο της Χαϊδεμβέργης. 

Πειράματα, επίσης, που έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, απέδειξαν ότι μια ομάδα φοιτητών που χρησιμοποιούσε για το διάβασμα λάμπες κίτρινου χρώματος, απέδωσε καλύτερα στη μελέτη και έδειξε μεγαλύτερη αντοχή κατά 37% από την ίδια ομάδα που μελετούσε με τις ίδιες συνθήκες, αλλά χωρίς έγχρωμο φως.

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου και οι επιδράσεις τους
Κάθε χρώμα έχει την δική του δόνηση και επηρεάζει όχι μόνο την πνευματική και ψυχική κατάσταση του ανθρώπου αλλά και τη φυσική. Γι’ αυτό σύμφωνα με τους ερευνητές της χρωματοθεραπείας, μεγάλη σημασία έχει το χρωματικό μας περιβάλλον στο σπίτι και την εργασία. Δηλαδή τα χρώματα που έχουν οι τοίχοι μας, τα ρούχα μας, τα σεντόνια μας, οι λάμπες που χρησιμοποιούμε στο διάβασμα, στο εργαστήριο κ.α. Ωστόσο, η πιο σημαντική δόνηση για τον κάθε οργανισμό, είναι η δόνηση του φωτός του ήλιου, που δίνει και τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, μπλε, βιολετί) τα οποία και αντιστοιχούν στα 7 ενεργειακά κέντρα του σώματος.


Η πρακτική εφαρμογή της χρωματοθεραπείας
Η χρωματοθεραπεία σαν θεραπευτική αγωγή, εφαρμόζεται σε κάθε ακάλυπτο μέρος του σώματος του πάσχοντα. Κατά την εφαρμογή συνήθως χρησιμοποιείται ειδικός προβολέας με φίλτρα laser και γεωμετρικά φίλτρα, για να δημιουργείται έτσι η αναγκαία φωτεινή δέσμη.

Η μέση εφαρμογή του κάθε χρώματος είναι 7 λεπτά, με ελάχιστο χρόνο τα 3 και μέγιστο τα 10-12 λεπτά. 

Για κάθε περίπτωση, επιλέγεται το χρώμα ή τα χρώματα που έχουν ενεργειακή σχέση με τον οργανισμό του ατόμου που υποβάλλεται στη χρωματοθεραπεία, τα αποτελέσματα της οποίας χρειάζονται χρόνο για να φανούν, γιατί οι αλλαγές στον οργανισμό γίνονται με φυσιολογικό ρυθμό.



Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η επιρροή των ενεργειακών κέντρων του σώματος στην καθημερινότητα μας
Η επιρροή των ενεργειακών κέντρων του σώματος στην καθημερινότητα μας
Η επιρροή των ενεργειακών κέντρων του σώματος στην καθημερινότητα μας
https://thclabs.org/wp-content/uploads/2015/06/psychedelic-brain.jpg
https://i.ytimg.com/vi/sGg3I3oK9MA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_0.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/07/blog-post_0.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content