Τα 8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας και οι 8 τρόποι για να τις απομακρύνετε

Τα 8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας και οι 8 τρόποι για να τις απομακρύνετε

⍆Η αρνητική ενέργεια είναι ένας πολύ γενικός όρος που χρησιμοποιούμε σήμερα... για να περιγράψουμε μια αόρατη δύναμη που μας κάνει την ζωή δυσκολότερη. Σε κάποιους πολιτισμούς, την αποκαλούν το κακό μάτι, στην μοντέρνα ψυχολογία κατάθλιψη, η ιατρική κόπωση που δεν εξηγείται κτλ.

Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά υπάρχει ένα σίγουρο πράγμα, πως μερικές φορές βιώνουμε ένα κύμα αρνητικών συναισθημάτων, σκέψεων και εμπειριών όπου το σώμα, το μυαλό και η ψυχή αντιδρούν σε καθημερινή βάση και συνήθως δεν έχουμε μια εξήγηση γι αυτό.

Το 87% των ανθρώπων γύρω μας εκπέμπει αρνητική ενέργεια.

Επιστημονικές έρευνες έχουν υπολογίσει την ενεργειακή συχνότητα κάθε μεμονωμένου ατόμου όπως επίσης και τη συχνότητα μεγάλων ομάδων ανθρώπων. Οι άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν ενδυναμωτική επίδραση στο σύνολο. Αντίθετα εκείνοι που λειτουργούν σε κατώτερα επίπεδα, η επίδρασή τους είναι αποδυναμωτική.

Εκείνοι που κινούνται σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα λειτουργούν με αγάπη, καλοσύνη, αρμονία, δε βιώνουν συναισθήματα αντίφασης και διαχωρισμού, σέβονται κάθε μορφή ζωής, δεν αντιστέκονται, είναι σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό τους και έτσι διατηρούν πάντα την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω τους. 

Εκπροσωπούνται από τις σπουδαίες προσωπικότητες που διαμόρφωσαν πνευματικά πρότυπα τα οποία ακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τους αιώνες. 

Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, αποτέλεσαν και αποτελούν, το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. Αυτό δε συμβαίνει σε αντιστοιχία ένα-προς-ένα, από τη στιγμή που το 87% της ανθρωπότητας κινείται στις κατώτερες αποδυναμωτικές συχνότητες. 

Σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει, πως αντισταθμίζονται οι κατώτερες συχνότητες: 

– Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα! 

– Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα. Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων. 

– Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Τα 8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας. 

1. Νιώθετε πολύ εξαντλημένοι συνέχεια. 
Απλώς δεν νιώθετε ξεκούραστοι όσο και αν κοιμηθείτε. Ακόμα και όταν κοιμάστε περισσότερο από 8 ώρες, εξακολουθείτε να ξυπνάτε κουρασμένοι. 

2. Δεν φροντίζετε πλέον το σώμα σας. 
Δεν γυμνάζεστε πλέον. Μερικές φορές ξεχνάτε να φάτε-και όταν το κάνετε, τρώτε απ΄ έξω. Δεν νοιάζεστε πλέον να αγοράσετε πράγματα που κάποτε σας έκαναν χαρούμενους. 

3. Έχετε νεύρα. 
Όλα αρχίζουν να σας ενοχλούν. Ερεθίζεστε τόσο πολύ από ασήμαντα πράγματα που μερικές φορές σας κάνουν να τραβάτε τα μαλλιά σας. Έχετε χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. 

4. Κατηγορείτε τους άλλους. 
Ποτέ δεν φταίτε εσείς. Πάντα ευθύνονται τα λάθη των άλλων για την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι ένα πολύ άσχημο σημάδι που δείχνει ότι περιβάλλεστε από αρνητικότητα και πρέπει αμέσως να κάνετε κάτι γι αυτό. 

6. Νιώθετε χαμένοι. 
Όταν αντιμετωπίζετε αρνητικές ενέργειες είναι φυσιολογικό πως θα αρχίσετε να χάνετε τον εαυτό σας. Και όσο περισσότερο προσπαθείτε να αντισταθείτε σε αυτές, τόσο χειρότερα νιώθετε. Δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αν δεν καθαρίσετε πρώτα την αρνητικότητα γύρω σας. 

7. Δεν μπορείτε να κάνετε ήρεμες συζητήσεις. 
Συνεχώς μπλέκεστε σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με όλους. Οι συζητήσεις σας με τους άλλους γίνονται όλο και πιο έντονες. Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Βρίσκεστε συνεχώς στα άκρα. Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώστε. Έχετε ξεχάσει πώς να το κάνετε αυτό. 

8. Το μυαλό σας είναι γεμάτο με αρνητικές σκέψεις. 
Δεν σταματούν. Συνεχώς σκέφτεστε πως κάτι κακό θα συμβεί και όλοι θα στραφούν εναντίον σας.

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε έτσι. Χρειάζεται να κάνετε κάτι αμέσως. 
Εδώ είναι 8 τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια: 
  1. Χρησιμοποιήστε θαλασσινό αλάτι. Είναι γνωστό ότι απομακρύνει τις κακές ενέργειες. Κάντε μπάνιο με θαλασσινό αλάτι και θα παρατηρήσετε διαφορά. 
  2. Διαλογιστείτε. Ο διαλογισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις. 20 λεπτά την μέρα αρκούν. 
  3. Θυμιατίστε με φασκόμηλο. Είναι σπουδαίος τρόπος για να ξεφορτωθείτε τις αρνητικές ενέργειες. Ξεκινήστε να θυμιατίζετε το σπίτι σας με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά ενώ επαναλαμβάνετε ένα θεραπευτικό μάντρα. Θα δείτε την διαφορά αμέσως. 
  4. Κάντε ένα διάλειμμα. Πάρτε μια μέρα ρεπό. Ταξιδέψτε κάπου. Καθαρίστε το μυαλό σας. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μόνοι για να μείνουμε σε επαφή με τον εαυτό μας. 
  5. Κάψτε λεμόνι ή φλούδες πορτοκαλιού. Μαγειρέψτε τις φλούδες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Χρησιμοποιήστε την ευχάριστη μυρωδιά για να γεμίσετε τον χώρο σας και απωθήστε τις χαμηλότερες ενέργειες που κρύβονται σε αυτόν. 
  6. Επαναλάβετε την πεποίθηση προστασίας τακτικά. Επαναλάβετε την την πεποίθηση προστασίας κάθε πρωί και βράδυ ή και αν δεχτείτε πρόκληση στο ενδιάμεσο. Μπορείτε επίσης να την γράψετε και να την κρατήσετε στο πορτοφόλι σας ή στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας ή να την γράψετε στο πίσω μέρος της αγαπημένης σας φωτογραφίας. 
  7. Προσέξτε τα λόγια που οδηγούν τις πράξεις σας. Όταν έχετε μια άσχημη μέρα και νιώθετε αναστατωμένοι, να έχετε γνώση της αρνητικότητας των σκέψεων σας, γιατί αυτές είναι που θα σας οδηγήσουν να εκφραστείτε με αρνητικές λέξεις που δημιουργούν αρνητικές πράξεις. Η αποστολή αρνητικής ενέργειας στους άλλους θα ανοίξει τις χαμηλότερες ενέργειες κάνοντας τες να επιστρέψουν σε εσάς. Καθαριστείτε τον εαυτό σας προσθέτοντας στο λεξιλόγιο σας θετικές ενεργειακές λέξεις. 
  8. Σχηματίστε τον αριθμό 8 με κινήσεις για την ενδυνάμωση της αύρας σας Ενδυναμώστε την αύρα σας με κινήσεις στο αέρα σχηματίζοντας με τα χέρια σας το 8 σαν να είστε μαέστρος. Ξεκινήστε κάνοντας τον αριθμό 8 προς τα 4 σημεία του ορίζοντα.
Η αρνητική ενέργεια είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής και δεν είναι κάτι που πάντα αποφεύγεται. Το να τρέχετε πάντα μακριά από την αρνητική ενέργεια ώστε να κρατήσετε την θετικότητα σας θα σας κάνει να χάσετε το νόημα της ζωής. 

Είναι σαν πάντα να αποφεύγετε να λερώσετε την μπλούζα σας, τότε χάνετε το κομμάτι της διασκέδασης. Και όποτε λερώνεστε, απλά κάντε ένα μπάνιο. 

Η σωστή λύση του καθαρισμού της αρνητικής ενέργειας είναι η αύξηση της ενέργειας σας με οποιονδήποτε τρόπο δουλεύει καλύτερα για εσάς ώστε να ξεπλύνετε την αρνητική ενέργεια. Κάποιες φορές το να παραπλανήσετε τον εαυτό σας ώστε να έχει υψηλότερες δονήσεις μπορεί να δουλέψει γιατί όσο υψηλότερες είναι οι δονήσεις τόσο πιο εύκολα μπορούν να διώξουν την αρνητική ενέργεια. 

Η αρνητική ενέργεια δεν μπορεί να μείνει σε ένα περιβάλλον με τόσο ψηλές δονήσεις! 

Το να μάθετε πώς να διευθύνετε τον εαυτό σας όποτε παρατηρείτε πως η αρνητική ενέργεια χρωματίζει το ενεργειακό σας πεδίο, είναι μια ισχυρή ικανότητα που όλοι χρειάζεται να έχουμε.

Με πληροφορίες από το awakengr.com - tilestwra.com

Στ. Πλουμιστός ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα 8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας και οι 8 τρόποι για να τις απομακρύνετε
Τα 8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας και οι 8 τρόποι για να τις απομακρύνετε
Τα 8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας και οι 8 τρόποι για να τις απομακρύνετε
http://seizepositivity.com/wp-content/uploads/2017/08/If-You-Experience-Any-Of-These-7-Signs-The-People-You-Are-With-Radiate-Negative-Energy%E2%80%A6.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/07/8-8.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/07/8-8.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content