================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

7 νόμοι του σύμπαντος που πρέπει να θυμηθείτε... για το πόσο αληθινή είναι η ζωή σας!

⍆Εδώ είναι οι 7 βασικοί νόμοι που πρέπει να θυμηθείτε, ώστε να διαπιστώσετε αν είστε....
ευθυγραμμισμένοι με την αλήθεια σας.... δηλαδή για το πόσο αληθινή είναι η ζωή σας!

1. Ισορροπία των αντιθέτων
Τα πάντα στο Σύμπαν είναι διπλά από την προοπτική μας. Υπάρχει ζεστό και κρύο, γιν και γιανγκ, μέρα και νύχτα, ζωή και θάνατος.

Ο κατάλογος θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Ωστόσο, το μυστικό της ύπαρξης και της εξέλιξης είναι το θέμα της ισορροπίας των αντιθέτων.

Η Γη και όλες οι μορφές ζωής μέσα σε αυτήν ευδοκιμούν εξαιτίας της ισορροπίας. Χωρίς ισορροπία, δεν θα υπήρχε τίποτα.

Η ζωή συνεχίζει να ευδοκιμεί λόγω της ισορροπίας μεταξύ δημιουργίας και καταστροφής. Το Σύμπαν υπάρχει λόγω της ισορροπίας μεταξύ της ενέργειας που την απομακρύνει και της δύναμης που την τραβά μαζί. Η ισορροπία μεταξύ των στοιχείων επιτρέπει τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη.

Να θυμάστε ότι χωρίς το σκοτάδι δεν υπήρχε φως...!

2. Ιερή Γεωμετρία
Η ιερή γεωμετρία πιστεύεται ότι είναι το σχέδιο για το σχεδιασμό του Σύμπαντος και αναφέρεται στο σύνολο των γεωμετρικών μοτίβων, των μαθηματικών αναλογιών και των δομικών σχεδίων που βρέθηκαν στη φύση.

Ο χρυσός λόγος είναι μέρος της Ιεράς Γεωμετρίας και μπορεί να βρεθεί παντού στη φύση καθώς και στα περισσότερα σχέδια ομορφιάς σχεδιασμένα από τον άνθρωπο.

Ακόμη και τα φυσικά συστήματα για την ανάπτυξη σας, την ανάπτυξη των κοινωνιών, την κοινωνική συμπεριφορά, τις καιρικές συνθήκες, τις οργανώσεις των γαλαξιών, όλα ακολουθούν τις αρχές της Ιερής Γεωμετρίας.

Να θυμάστε ότι στη συμβατική ζωή οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα σε ένα σχήμα. Πχ. Τετράγωνη σκέψη, κύκλος ζωής, ερωτικό τρίγωνο, κτλ.

3. Ηλεκτρομαγνητικό σύμπαν
Η Γη είναι μια ηλεκτρομαγνητική οντότητα με μαγνητικά πεδία που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Η συνείδηση, που μπορεί να είναι ηλεκτρομαγνητική συχνότητα, φαίνεται να υπαγορεύει τη φύση του ολογραφικού κόσμου και ο καθένας να ζει το δικό του matrix. Οι άνθρωποι έχουν βυθιστεί σε αυτόν τον τομέα και χρειάζεται περισσότερη εξερεύνηση.

Να θυμάστε ότι ο εγκέφαλος σας εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κι έχει απεικονιστεί όπως το φωτοστέφανο των αγίων. Επομένως όσο πιο γρήγορα αφυπνιστείτε για τις ικανότητες σας, τόσο πιο γρήγορα θα λάβετε τα δώρα του δημιουργού-θεού... 

4. Ο Νόμος της Αγάπης
Η αγάπη υποστηρίζει την ανάπτυξη και είναι μια φυσική συχνότητα της ζωής. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η αγάπη είναι μόνο με θετικά vibes. Μπορεί να είναι επώδυνη αν απελευθερωθούν "πονεμένα" συναισθήματα.

Η αγάπη είναι η δόνηση της αλήθειας και κάθε φορά που καταφέρνετε να την συντονίσετε, ολόκληρο το σύστημα σας αναπληρώνεται, ανοίγει και προετοιμάζεται για περαιτέρω εξέλιξη.

Η προεπιλεγμένη κατάσταση της ύπαρξης για κάθε άνθρωπο είναι η αγάπη. Η παραμόρφωση της αλήθειας βασίζεται στη συχνότητα του φόβου. Όταν αγαπάμε κάποιον, τους αγαπάμε επειδή μας θυμίζουν την αλήθεια μας.

Να θυμάστε ότι η αγάπη που προσφέρετε με ανιδιοτέλεια, δίνει θετική δόνηση και εκπέμπεται κατά 30% περισσότερα θετικά vibes...

5. Ο Χρυσός Κανόνας
Ο χρυσός κανόνας μεταφράζεται στην αρχή του να μην κάνεις σε άλλους ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν. Πρόκειται για το κάρμα στο οποίο όλα όσα στέλνετε στο Σύμπαν θα επιστρέψουν σε εσάς ή όλες οι ενέργειές σας θα έχουν την αντίδραση... που προδιαγράψατε!

Μερικές φορές οι αντιδράσεις μπορεί να φαίνονται άδικες για εσάς, μερικές φορές ίσως να μην καταλάβετε καν το γιατί. Όμως, κάθε δράση έχει μια ίση και μια αντίθετη αντίδραση και γι 'αυτό αντιπροσωπεύει αυτό τον κανόνα.

Να θυμάστε ότι η ενέργεια είναι ουδέτερη και ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύετε τις αντιδράσεις είναι υποκειμενικός. Άρα ότι νιώθετε εξαρτάται απόλυτα από τι προδιαγράφετε εσείς! 

6. Οι άνθρωποι έχουν τον αποκλειστικό έλεγχο του πεπρωμένου τους
Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για τον εαυτό τους και να έχουν τις δικές τους επιλογές. Οι περισσότεροι όμως από εμάς ζούμε τις ζωές μας, σαν να μην είμαστε ελεύθεροι. Φανταζόμαστε συστήματα που μας θέτουν υπό έλεγχο, δημιουργούμε αφηγήσεις και δικαιολογίες γιατί δεν μπορούμε να επιλέξουμε ελεύθερα τις πράξεις μας.

Το κάνουμε αυτό επειδή μας έχει τρομάξει η πλήρης ελευθερία, η πλήρης ευθύνη της ζωής μας και είναι δύσκολο να το κατανοήσουμε πως γίνετε αυτό εσωτερικά... Αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε εντελώς ελεύθεροι να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Όσο περισσότερο ξυπνάτε στην αλήθεια σας, τόσο πιο ελεύθεροι είστε.

Να θυμάστε ότι το 95% των ανθρώπων δεν πιστεύει ότι οι σκέψεις του, δημιουργούν το πεπρωμένο του. 

7. Κανείς δεν ζει την ίδια πραγματικότητα με τον διπλανό του
Είμαστε είδη με διάφορες αισθήσεις και οι αισθήσεις μας κάνουν να αντιληφθούμε την πλήρη πραγματικότητα. Όμως η πραγματικότητά μας περιορίζεται στις αισθήσεις μας. Ακόμα και η παραμικρή αύξηση ή μείωση της ικανότητας των αισθήσεών μας αλλάζει την πραγματικότητα του παρατηρητή.

Το μυαλό μας δεν είναι ικανό να πιάσει την πλήρη πραγματικότητα.... Μπορούμε να αντιληφθούμε μόνο ένα κλάσμα των πληροφοριών από την αληθινή πραγματικότητα χάρη στις αισθήσεις μας, αρκεί να επιβεβαιώνουμε καθημερινά αυτό που επιλέγουμε να ζούμε.

Ακόμα και τα πράγματα που αντιλαμβανόμαστε φιλτράρονται μέσω των δικών μας προκαταλήψεων και πεποιθήσεων. Εξαιτίας αυτού, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι κάθε παρατηρητής ζει σε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα από τους άλλους, επειδή την επιλέγει.

Να θυμάστε ότι ο καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να διαμορφώσει την πραγματικότητά του, με όποιον τρόπο θέλουν τα φίλτρα που ο ίδιος έχει επιλέξει να βάλει για να ζει την ζωή του.

Άρθρο του Στ. Πλουμιστού ==================
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr 

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
7 νόμοι του σύμπαντος που πρέπει να θυμηθείτε... για το πόσο αληθινή είναι η ζωή σας! Reviewed by PLOUMISTOS on 12:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.