Άρχισε να συμβαίνει ο 55ος Χρησμός του Στ. Πλουμιστού

Άρχισε να συμβαίνει ο 55ος Χρησμός του Στ. Πλουμιστού

⍆Ο 55ος χρησμός δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2018 στην πρόβλεψη με τίτλο:...
 Τι έρχεται τον Ιούλιο - Αύγουστο 2018 (2ο μέρος) (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ).

ΧΡΗΣΜΟΣ 55ος

Την μέρα του Σταυρού οι πιστοί γιορτάζουν
τους σπόρους διχασμού οι πολιτικάντηδες μοιράζουν, 
μην τους αγγίζετε και να μην τους φάτε,
γιατί η ψυχή σας θα νιώσετε ότι διασπάται...

Μην φοβηθείτε τον αλλόθρησκο στην πόρτα,
εκείνος θέλει το ζωντανό που τρώει τα χόρτα,
κόκκινος θα γίνει μέσα από την σκασίλα,
θα κρατήσει τον θυμό σαν την καμήλα...

Θα γιορτάζει ο Άγιος στην ανάγλυφη εικόνα,
και τότε θα έρθουν γεγονότα σαν τον τυφώνα,
η προστασία του Αγίου να ξέρετε δεν μας αφήνει,
γιατί έχει αποστολή θεού που τον διευθύνει...

Το χέρι που θα αγγίξει τα ιερά κειμήλια,
οργή θα φέρει στο λαό, τελειώνουν τα ειδύλλια.
τότε θα έρθει αλλαγή, μπαίνει στο σπίτι άλλος,
θα δείτε τον άθεο μουγκό και τότε θα γίνει σάλος...

Τα δύσκολα που έρχονται είναι πάνω στο δυάρι,
και τα γραφόμενα που διάβασες, μίλησαν για στάρι,
κράτα την φλόγα μέσα σου σαν αναμμένο λυχνάρι,
και μην ξεχάσεις στην φυγή να έχεις προσευχητάρι...

Όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, έτσι και με αυτόν τον χρησμό, μου ζητήθηκε πριν τον αναρτήσω, να δοθεί προς "σημειολογική" ανάλυση κατ εκτίμηση του αναλυτή και αναγνώστη των προβλέψεων μου κ. Δημοσθένη Πάτροκλο, τον οποίο ευχαριστώ για την μελέτη και απόδοση του χρησμού μου που παρουσιαζεται παρακάτω.

Η εκτίμηση του χρησμού

Ο κ. Πλουμιστός ως χρησμοδότης, τείνει να γίνει "ξεκάθαρος", προειδοποιώντας τους αναγνώστες του, με αυτό που "κρύβεται" μέσα στους στίχους του, δίνοντας παράλληλα πολλούς συμβολισμούς. 

Το πρώτο ιδιαίτερο σε αυτό τον χρησμό είναι ο αριθμός του. 
Ο αριθμός 55 σύμφωνα με την Χαλδαϊκή αριθμοσοφία συμβολίζει το ιδανικό «μίγμα» κρίσης και εξουσίας, δικαιοσύνης και ιδιοφυΐας. Η ενέργεια του αριθμού αυτού «πηγαινοέρχεται» στον δρόμο της φήμης και στην κορυφή των αλλαγών.... που προφανώς έρχονται πολύ σύντομα! Οπότε θέματα με την εξουσία και την δικαιοσύνη θα μας απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης αν προσθέσουμε τα δυο πεντάρια (το 5 στην αριθμολογία δείχνει μια ριψοκίνδυνη κατάσταση η επερχόμενο "χάος"), θα έχουμε άθροισμα τον αριθμό δέκα. Το 10 ήταν ο πιο ιερός όλων των αριθμών στους Πυθαγορείους. Αυτός ο αριθμός περιέχει όλα τα πράγματα σε μια απλή δομή και επιρροή. Είναι το σύνολο των θείων επιρροών που κράτησαν το σύμπαν μαζί και ήταν όλοι οι προφανείς νόμοι της φύσης. Το 10 έχει απόλυτη σχέση με την μοίρα... που έχει προδιαγραφεί! 

Συμπερασματικά αναμένουμε μια αλλαγή με βάση τα παραπΆΝΩ. 

Στον 55ο χρησμό ο χρησμοδότης αναφέρει λέξεις που "κλείνουν" κάθε στίχο, προσδίδοντας ένα μήνυμα με πιθανό αποτέλεσμα. 
Δηλαδή 
γιορτάζουν ... και μοιράζουν
φάτε ... και αυτό διασπάται
αφήνει ... και άλλος διευθύνει
λυχνάρι ... για να βλέπεις το προσευχητάρι


Η απόδοση στίχο - στίχο

ΧΡΗΣΜΟΣ 55ος

Την μέρα του Σταυρού οι πιστοί γιορτάζουν
(Αναφέρει την μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός.)
τους σπόρους διχασμού οι πολιτικάντηδες μοιράζουν, 
(Αναφέρει τους πολιτικάντηδες δηλαδή τον πολιτικό που μεταχειρίζεται ευτελή μέσα προκειμένου να εκλεγεί ή να ανέλθει σε αξίωμα. Με βάση την ειδησιογραφία των ημερών, ο χρησμοδότης αναφέρετε την συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων και τους χειρισμούς της κυβέρνησης που "διχάζουν" το λαό.)
μην τους αγγίζετε και να μην τους φάτε,
(Μην μπείτε στην διαδικασία να υιοθετήσετε ότι διαβάζετε και ότι ακούτε)
γιατί η ψυχή σας θα νιώσετε ότι διασπάται...
(γιατί αυτή η κατάσταση θα σας εξοργίσει και θα σας στεναχωρήσει)

* * * * * * *
Μην φοβηθείτε τον αλλόθρησκο στην πόρτα,
(Αναφέρει τον αλλόθρησκο που σηματοδοτεί εκείνον που πρεσβεύει διαφορετικό θρήσκευμα από την πλειοψηφία ή από εκείνους που συνομιλούν και οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες θρησκευτικές πεποιθήσεις. Επειδή συνήθως στις προβλέψεις του ο χρησμοδότης αλλόθρησκο ονομάζει τον πρόεδρο της Τουρκίας και πρόσφατα "Σουλτάνο, δηλαδή το Ταγιπ Ερντογάν, οποίος προφανώς θα ανακοινώσει νέες προθέσεις... )
εκείνος θέλει το ζωντανό που τρώει τα χόρτα,
(Στους χρησμούς του συνήθως ο χρησμοδότης αναφέρει ως ζωντανό, τον σκύλο, άλλοτε σαν φίλο κι άλλοτε σαν εχθρό. Όμως όπως ξέρουμε ο σκύλος τρώει χόρτα σπάνια. Η βρώση χόρτων είναι μια εκδηλούμενη διαταραχή της συμπεριφοράς του σκύλου και αποτελεί μια μορφή « αλλοτριοφαγίας». Η αλλοτριοφαγία πολλές φορές εδράζεται σε έλλειψη ιχνοστοιχείων λόγω μη ισορροπημένης διατροφής. Πολύ συχνά, ιδιαίτερα όταν εκδηλώνεται από νεαρούς σκύλους, είναι σημάδι ανίας. Έτσι με τον στίχο "το ζωντανό που τρώει τα χόρτα" μας δείχνει την εχθρική τάση του Τούρκου προέδρου απέναντι μας και ότι η ψυχολογία του Σουλτάνου είναι ασταθής - προβληματική...)
κόκκινος θα γίνει μέσα από την σκασίλα,
(Με το κόκκινο χρώμα επισημαίνει και την σημαία της Τουρκίας, αλλά και το "σεκλέτι" δηλαδή την στεναχώρια του Ερντογάν σε αυτά που ζητάει...)
θα κρατήσει τον θυμό σαν την καμήλα...
(.. η κατάσταση που θα πάρουν τα γεγονότα τον οδηγούν σε θυμό με απρόβλεπτες συνέπειες για τους γείτονες του. Αυτό ενισχύετε με την αναφορά της καμήλας όπου σύμφωνα με τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, η καμήλα αποτελεί βιβλικό σύμβολο του Διαβόλου και στη ράχη της οποίας θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος: «Καμήλῳ πολλάκις παρεικάζει ἡ Γραφὴ τὸν διάβολον, διὰ τὸ πολύογκον καὶ πολύστρεβλον καὶ βαρυμήνιον. [...] ἀναβάτην καμήλου, τὸν ἐπ’ ἐσχάτου τῶν ἡμερῶν κατ’ ἐνέργειαν τοῦ διαβόλου ἐπιφοιτῶντα τῷ κόσμῳ ἀντίχριστον». )

* * * * * * *
Θα γιορτάζει ο Άγιος στην ανάγλυφη εικόνα,
( Εδώ ο χρησμοδότης  αναφέρετε ξεκάθαρα στον Άγιο Αρχάγγελο Μιχαήλ που είναι ο ενδοξότερος Ταξιάρχης των Ασωμάτων Δυνάμεων και Αρχιστράτηγος του Θεού. Η εικόνα του Ταξιάρχη της Λέσβου, όπως αλλιώς τον ονομάζουν, είναι μοναδική στο είδος της, αφού είναι ανάγλυφη, παρότι οι ανάγλυφες εικόνες δεν επιτρέπονται στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η μνήμη του Αρχάγγελου Μιχαήλ, μαζί με του Αρχάγγελου Γαβριήλ γιορτάζεται στις 8 Νοεμβρίου. Ο αριθμός 8 είναι ο ενσαρκωμένος άνθρωπος και το 888 είναι ο Υιός, ο Κύριος Ιησούς, ο Κύριος των Μυστηρίων. Το 8 είναι αριθμός Φιμπονάτσι δηλαδή με τη χρυσή αναλογία. 

Άρα ο χρησμοδότης τονίζει την εποχή που είναι δηλαδή το Φθινόπωρο βάζοντας την ημερομηνία εορτής του Ταξιάρχη...)
και τότε θα έρθουν γεγονότα σαν τον τυφώνα,
(...είναι η πιθανή εποχή όπου θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της Ελλάδας. Η λέξη τυφώνας είναι αυτή που υπερτονίζει τις εξελίξεις,... διότι στη Μετεωρολογία ένα σύστημα θύελλας με κλειστή περιστροφική -κυκλωνική- κυκλοφορία γύρω από ένα ήρεμο κέντρο χαμηλής βαρομετρικής πίεσης, είναι γνωστό ως μάτι του κυκλώνα.)
η προστασία του Αγίου να ξέρετε δεν μας αφήνει,
γιατί έχει αποστολή θεού που τον διευθύνει...
(Είναι τι πάση γνωστό ότι ο Αρχάγγελος Ταξιάρχης είναι θαυματουργός γι αυτό σας αναφέρω την επίκληση.... Μιχαὴλ Μέγιστε Πάσης ἀπολύτρωσαι ὀργῆς καὶ θλίψεως καὶ θανάτου ἀπάλλαξον, πικροῦ αἰφνιδίου, καὶ δεινῆς κακώσεως, σοφὲ Ταξίαρχε, ὅπως προστασίαις Σου θείαις, πάντοτε σῳζόμενοι πόθῳ, τὸ σεπτόν Σου ὄνομα γεραίρομεν.)

* * * * * * *
Το χέρι που θα αγγίξει τα ιερά κειμήλια,
οργή θα φέρει στο λαό, τελειώνουν τα ειδύλλια.
(Ο χρησμοδότης έχει αναφέρει ήδη το πρόβλημα χωρισμου Κράτους και Εκκλησίας με αναλυτική πρόβλεψη το 2015 και έχει αναλυθεί το 2016 επί των ημερών του MEGA σε πρωινή εκπομπή. Παρ’ ότι η ιδέα του διαχωρισμού έχει υιοθετηθεί σε αρκετά κράτη, οι βαθμίδες διαχωρισμού διαφέρουν κι εξαρτώνται από την ισχύουσα νομική δομή και την κρατούσα άποψη όσον αφορά στη σωστή σχέση μεταξύ θρησκείας και πολιτικής. Ο χρησμοδότης υπερθεματίζει με την φράση "τελειώνουν τα ειδύλλια" καθώς το θέμα αυτό έχει φέρει μεγάλους τριγμούς στο πολιτικό ειδύλλιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και είναι πιθανό να αποτελέσει αιτία - όχι την βασική όμως - για εκλογές...)
τότε θα έρθει αλλαγή, μπαίνει στο σπίτι άλλος,
θα δείτε τον άθεο μουγκό και τότε θα γίνει σάλος...
(Στις ενδεχόμενες Βουλευτικές εκλογές φωτογραφίζει τον παρόντα πρωθυπουργό "θα δείτε τον άθεο μουγκό" να χάνει το αξίωμα του καθώς εκλέγεται άλλος. Ωστόσο κλείνει τον στίχο με την σάλος που σημαίνει, το ψέμα που κράτησε για καιρό και τώρα ξέσπασε σάλος...)

* * * * * * *
Τα δύσκολα που έρχονται είναι πάνω στο δυάρι,
και τα γραφόμενα που διάβασες, μίλησαν για στάρι,
(Το -2- δύο συμβολίζει την ύλη, τον έρωτα, την αναπαραγωγή, το πένθος και το θάνατο. Θεωρείται ως ο περισσότερο κακός από όλους τους αριθμούς, διότι είναι ο πρώτος αριθμός, που σπάει την ενότητα, δηλαδή το Ένα, το Θεό. Επομένως είναι ο μεγάλος εχθρός του Θεού , ήτοι ο Διάολος. Δεν είναι τυχαίο που στη βίβλο όταν περιγράφεται η Δημιουργία παραλείπεται μόνο σε μία μέρα από τις έξι, τη δεύτερη τέλος τη φράση «Είδεν ο Θεός ότι καλόν…». Το επόμενο δυάρι που έρχεται είναι το 2020. Δηλαδή είναι σαν να έχουμε δυο φορές το 2... Αλλά ακόμη κι αν το δυάρι που αναφέρει ο χρησμοδότης είναι το 20 τότε το συνδέει με την αφύπνιση. Ο αριθμός 20 συνδέεται επίσης με τον μύθο του Ήφαιστου, ο οποίος έγινε ο φύλακας της φωτιάς και φρόντιζε τα καμίνια του ουρανού και της γης. Αυτός ο μύθος μας μιλά για την πτώση του πνεύματος μας μέσα στη μορφή! Η ελευθερία λοιπόν του πνεύματος εμποδίζεται από το υλικό σώμα. Ο αριθμός 20, δηλώνει πως πρέπει να φροντίζουμε την ζωτική δύναμη ώστε να υπάρχει ανοικτή επικοινωνία ανάμεσα στο σώμα και στο πνεύμα.

 Ο χρησμοδότης μιλάει για "γραφόμενα που διάβασες, μίλησαν για στάρι," κι εννοεί τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος που εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» όπου αναφέρει ξεκάθαρα... Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”»). 
κράτα την φλόγα μέσα σου σαν αναμμένο λυχνάρι,
και μην ξεχάσεις στην φυγή να έχεις προσευχητάρι...
(Ο χρησμοδότης έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος κι ότι έχει αφυπνιστεί χάριν ανωτέρας καθοδήγησης... Στο τελευταίο δίστιχο του χρησμού μας προειδοποιεί να μην χάσουμε την πίστη μας, διότι ο πλούτος μας σε μια "φυγή" είναι το προσευχητάρι και όχι τα υλικά αγαθά.)

Από το κέντρο που ονομάζουμε φυλή των ανθρώπων
Το Σχέδιο της Αγάπης και του Φωτός ας πραγματοποιηθεί
Και είθε να σφραγίσει την πύλη του κακού.
Δημοσθένης Πάτροκλος

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Άρχισε να συμβαίνει ο 55ος Χρησμός του Στ. Πλουμιστού
Άρχισε να συμβαίνει ο 55ος Χρησμός του Στ. Πλουμιστού
Άρχισε να συμβαίνει ο 55ος Χρησμός του Στ. Πλουμιστού
https://img00.deviantart.net/37cc/i/2006/107/7/6/heavenly_wallpaper_by_webgoddess.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/07/55.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/07/55.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content