================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το σημάδι που αναφέρει η Αγία Γραφή για μεγάλο σεισμό στο Ισραήλ, πριν την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου

⍆Ενόψει των πρόσφατων επαναλαμβανόμενων σεισμών στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ,... το υπουργείο Άμυνας πρόκειται να διοργανώσει ειδική σύμβαση έκτακτης ανάγκης την Τετάρτη, με στόχο τον προσδιορισμό της ετοιμότητας των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης του Ισραήλ σε περίπτωση μεγάλης κλίμακας φυσικής καταστροφής.

Την Κυριακή,σεισμός έπληξε την περιοχή γύρω από τη Θάλασσα της Γαλιλαίας, δημιουργώντας φόβους ότι ένας σεισμός μεγάλης κλίμακας μπορεί να συμβεί.

Το Ισραήλ βρίσκεται σε μια ρήξη ανάμεσα σε δύο τεκτονικές πλάκες, καθιστώντας τη χώρα επιρρεπή σε σεισμούς, και ένας μεγάλης κλίμακας σεισμός πλήττει συνήθως την περιοχή ανά αιώνα. Το 1927, ένας σεισμός μεγέθους 6,2 ρίχτερ στην Νεκρά Θάλασσα προκάλεσε σοβαρές ζημιές και καταστροφές στην Ιερουσαλήμ, τον Ναμπού, την Ιεριχώ και τον Τιβέριο. Το 1837, ένας καταστροφικός σεισμός μεγέθους 7 ρίχτερ χτύπησε τη Γαλιλαία, καταστρέφοντας τον Tzfat και προκαλώντας μεγάλες ζημιές στην Τιβεριάδα.

Το 2004, ο κυβερνητικός ελεγκτής, Eliezer Goldberg, δήλωσε ότι η έλλειψη ετοιμότητας από το κράτος, άφησε τη χώρα σε σοβαρό κίνδυνο εκτεταμένων ζημιών και απώλειας ζωής σε περίπτωση σημαντικού σεισμού. Σε μια έκθεση προς την Κνεσέτ, ο Γκόλντμπεργκ προέβλεψε ότι, σε περίπτωση σεισμού μεγέθους άνω του 6,0 ρίχτερ, θα σκοτωθούν λιγότεροι από 16.000 Ισραηλινοί, 90.000 περισσότεροι τραυματίες και 377.000 θα μείνουν άστεγοι.

Οι σεισμοί αυτή την εβδομάδα αποτέλεσαν μια υπενθύμιση στις ισραηλινές αρχές ότι μια τέτοια καταστροφή μπορεί να πλησιάζει.

Ο Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ασφαλείας των Εσωτερικών Χώρων, MK Amir Peretz, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει επίσης ειδική συνεδρίαση για το θέμα την Πέμπτη. «Οι σεισμοί είναι διάταγμα της μοίρας, αλλά αυτό που μπορεί να προετοιμάσει το εγχώριο μέτωπο, και αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης», δήλωσε ο Peretz, προσθέτοντας ότι «πρέπει να προετοιμάσουμε ένα εθνικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης. το οποίο πρέπει να εφαρμοστεί από το κράτος πριν από την εμφάνιση ενός θανατηφόρου σεισμού ».

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακριβώς πότε θα είναι ο επόμενος μεγάλος σεισμός», δήλωσε ο Δρ Ran Novitsky Nof του σεισμολογικού τμήματος του Γεωφυσικού Ινστιτούτου του Ισραήλ στο TPS: «Μερικές φορές οι μικροί σεισμοί, προκαλούν ένα μεγαλύτερο και μερικές φορές απελευθερώνουν μόνο σεισμική ενέργεια (αλλά δεν δείχνουν αναγκαστικά ένα ερχόμενο μεγαλύτερο), «πρόσθεσε.

H Aγία Γραφή περιγράφει μεγάλο σεισμό στο Ισραήλ,όπου θα καταστραφούν πολλές πόλεις, λίγο πριν την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου. Μεγάλο σεισμό δίνει επίσης και στην γειτονική Ιορδανία,την ίδια περίοδο.
Το σημάδι που αναφέρει η Αγία Γραφή για μεγάλο σεισμό στο Ισραήλ, πριν την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου Reviewed by PLOUMISTOS on 9:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.