Δείτε τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το SEX

Δείτε τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το SEX

⍆Είναι δύσκολο να διατηρηθεί το πάθος ζωντανό σε μία μακροχρόνια σχέση....
Ανεξάρτητα από το πόσο σταθερή είναι η σχέση σας, με την πάροδο του χρόνου, η επιθυμία και ο πόθος θα αντικατασταθούν από τη συνήθεια και τις καθημερινές ανησυχίες, εκτός και αν προσπαθείτε συνειδητά και οι δύο να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή.

‘Έχετε στο νου σας ότι η απόλυτη διακοπή ή υπερβολική αποχή του SEX μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες στη σχέση σας αλλά και την υγεία σας.

1. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα σταματήσει τη βέλτιστη λειτουργία του.

Μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα άτομα που έχουν λιγότερο ενεργή ή απούσα σe3ουαλική ζωή έχουν επίσης ένα ασθενέστερο ανοσοποιητικό σύστημα σε σχέση με τους άνθρωπους που συνεχίζουν να απολαμβάνουν τακτικά το SEX. Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα σημαίνει ευκολότερη πρόσβαση των μικροβίων στον οργανισμό!

2. Περισσότερη ένταση και άγχος

Καθώς ο οργανισμός δεν επωφελείται από τις ενδορφίνες που απελευθερώνονται κανονικά κατά τη διάρκεια της πράξης, το μυαλό σας θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο νευρωτικό, θα ερεθίζεστε πιο εύκολα από τις καθημερινές καταστάσεις και το εξωτερικό άγχος θα σας κυριεύει ευκολότερα σε σχέση με το πριν.

3. Η άσκηση γίνεται πιο δύσκολη

Όπως και με τη σωματική άσκηση, όσο λιγότερο SEX κάνετε, τόσο περισσότερο βρίσκετε δύσκολη και επώδυνη τη σωματική άσκηση. Για τους άνδρες, αυτό συνεπάγεται μέχρι και δυσκολία στη διατήρηση της στύσης. Για τις γυναίκες, συνήθως σημαίνει δυσκολία στο να φτάνουν στην αποκορύφωση κατά τη διάρκεια της πράξης.

4. Τα όνειρά σας μπορεί να αλλάξουν

Ο εγκέφαλος είναι μια πολύπλοκη μηχανή και η συνείδησή σας δεν διαφέρει. Εάν επιθυμείτε κάτι που δεν μπορείτε να το πάρετε στην πραγματική ζωή, αρχίζετε να ονειρεύεστε γι ‘αυτό. Το SEX δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν κάνετε λίγο έως και καθόλου σe3 στον ξύπνιο σας, τόσο περισσότερο θα εμφανιστεί στα όνειρά σας. Μπορεί να φτάσετε μέχρι και στην αποκορύφωση ενώ κοιμάστε.

5. Χαμηλή λίμπιντο

Αν σου λείπει από τη ζωή είναι λογικό να το ζητάς λαι πιο πολύ… Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Αρχικά, το λιγότερο SEX σου δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη για αυτό.. Αλλά εάν συνεχίσετε χωρίς αυτό, το σώμα θα προσαρμοστεί και οι πόνοι της ανάγκης θα υποχωρήσουν. Μπορείτε ακόμη και να φτάσετε στο σημείο όπου δεν αισθάνεστε καμία ανάγκη για την πράξη.

6. Λιγότερος ύπνος

Λόγω της έντασης και του στρες που συσσωρεύονται αν δεν έχετε μία μορφή απελευθέρωσης μέσω του SEX, η ποιότητα και η διάρκεια του ύπνου σας θα αρχίσουν να ολισθαίνουν. Θα κοιμάστε λιγότερο και δεν θα αισθάνεστε και τόσο ξεκούραστοι σε σχέση με το πριν.

7. Αυξημένος κίνδυνος καρκίνου

Όσο περισσότερο SEX κάνουν οι άνδρες, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα τους. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στην προστασία του προστάτη από φλεγμονή και, τελικά και από τον καρκίνο. Επίσης, το περισσότερο SEX βοηθά στη διατήρηση μιας πιο υγιούς καρδιάς καθώς από μόνο του μπορούμε να πούμε πως αποτελεί μία πολύ καλή cardio-προπόνηση.

Συγκεκριμένα δείτε τι μπορεί να συμβεί αν σταματήσετε εντελώς να κάνετε SEX.



Από το mymind.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Δείτε τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το SEX
Δείτε τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το SEX
Δείτε τι παθαίνει το σώμα μας όταν κόβουμε εντελώς το SEX
https://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2014/07/thumbnail-21.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Zv5hDBpeTLo/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/06/sex.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/06/sex.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content