================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Easy Jet από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου

⍆Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet που συνδέει το Λονδίνο... με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου. Οι πτήσεις που ξεκίνησαν με ένα Airbus A320, έφεραν χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στην Νέα Αγχίαλο 187 άτομα, κυρίως Βρετανούς τουρίστες και αναχώρησε λίγο αργότερα με 85 επιβάτες από την Κεντρική Ελλάδα.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου η ταξιδιωτική πράκτορας Θέκλα Καμένου, “το αεροδρόμιο χθες το βράδυ ήταν γεμάτο από κόσμο που περίμενε του δικούς του ανθρώπους αλλά και από ανθρώπους του τουρισμού που ανέμεναν να παραλάβουν κόσμο για τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα. Χθες μόνο νοικιάστηκαν 30 αυτοκίνητα από τουρίστες που ήθελαν να κινηθούν στη Μαγνησία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας”. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι οι εκτιμήσεις της γι αυτή τη σύνδεση ξεπέρασαν τις προσδοκίες της. “Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη. Θα δείτε ότι μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα έχουμε πληρότητες στα αεροσκάφη της εταιρείας η οποία δεν πηγαίναι απλά σε μία περιοχή για δύο μήνες και φεύγει, αλλά σχεδιάζει μακριπρόθεσμα. Εκτιμώ ότι εδώ θα είναι και το 2019 και ίσως για περισσότερους μήνες αν και εμείς στηρίξουμε τη γραμμή. Η αγορά της Αγλλίας είναι μια πολύ καλή αγορά η οποία γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή μας και την προτιμά” τόνισε.

“Η βοήθεια της αεροπορικής εταιρείας αν το πράγμα στηθεί σωστά και αν έχουμε και τις υποδομές θα έχουμε δουλειά για έξι μήνες. Όμως είναι βασικό να στηρίξουμε τη γραμμή και με υποδομές. Π.Χ. το αεροδρόμιο της Πρέβεζας αναπτύσσεται τάχιστα και με την κατασκευή της μαρίνας που έγινε. Κάτι που εμείς ακούμε και δεν βλέπουμε. Κανένας δεν κάθεται να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό, πέρα από μία μελέτη που υπάρχει. Τα αεροδρόμια έτσι αναπτύσσονται”, επισήμανε η κ. Καμένου.

Τους τουρίστες υποδέχθηκε χθες αντιπροσωπεία του Δήμου Βόλου και της Ένωσης Επαγγελματιών Ν. Αγχιάλου με εδέσματα αλλά και διαφημιστικό υλικό.

Το διάβασα στο volos.ert.gr
Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Easy Jet από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.