================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι «Duo Armaos Rastani» στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Βόλου - Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό

⍆Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, το Πολιτιστικό Ίδρυμα... Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, παρουσιάζει το μουσικό σχήμα «Duo Armaos Rastani», σε μια μαγευτική μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου (ώρα 20:30), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας.

Ο Έλληνας κιθαρίστας Πτολεμαίος Αρμάος και ο Ιρανός περκασιονίστας Syavash Rastani συνταιριάζουν τη μουσική ποιότητα και την τεχνική δεξιοτεχνία με τη θερμή επικοινωνία με το κοινό. Στη μουσική τους αναμειγνύονται ήχοι από διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικά όργανα, όπως του περσικού τόνμπακ και της κλασικής κιθάρας. Οι δύο νέοι μουσικοί θα ερμηνεύσουν δικές τους συνθέσεις αλλά και κομμάτια γνωστών κλασικών συνθετών.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 383 34 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr
Οι «Duo Armaos Rastani» στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Βόλου - Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό Reviewed by PLOUMISTOS on 1:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.