Αποθεώθηκε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

Αποθεώθηκε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

⍆Μια ονειρική βραδιά έζησαν 2000 θεατές την περασμένη Τετάρτη...
13/6/2018, στο κατάμεστο θερινό θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη" που αποθέωσαν τη διάσημη -σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο- Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού , στο μεγάλο αφιέρωμα για τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Μια μεγάλη συναυλία , που διοργανώθηκε για μια ακόμα φορά από το Παγκόσμιο Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου , με έντονα κοινωνικά μηνύματα , που τα είχε όλα: ποιότητα ,αισθητική, μουσική ,τραγούδι ,χορογραφίες ,συγκίνηση και έντονα κοινωνικά μηνύματα από τη Θεσσαλία προς όλη την Ελλάδα.





Πέρα ,όμως , από την υψηλής αισθητικής και ποιότητας εκδήλωση , που πάντα η Μπάντα του ΓΕΝ πετυχαίνει και που καθήλωσε επί 2,5 ώρες τους θεατές , αυτή είχε τον ιερό σκοπό να βοηθήσει ουσιαστικά το Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας "Ιππόκαμπος" να πραγματοποιήσει άμεσα έναν μεγαλόπνοο στόχο του εδώ και 10 χρόνια, που είναι να προμηθευτεί ένα μικρό λεωφορείο με αναβατόριο ,για να εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των ατόμων με αναπηρίες, που δεν διαθέτουν δικό τους ειδικά διαμορφωμένο όχημα .

Και το εντυπωσιακό είναι ότι μετά από αυτή τη συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού μας Ναυτικού, προς τιμήν του "Ιππόκαμπου" ,λήγει οριστικά αυτό το χρόνιο πρόβλημά του και το όνειρό του θα γίνει -το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα- πραγματικότητα , αφού συγκεντρώθηκε το ποσό που απαιτούνταν για να καταστεί εφικτή η αγορά του .



Μια συναυλία -σταθμός που έκλεψε τις καρδιές όλων

Η συναυλία της Μπάντας του ΓΕΝ , ήταν ένα μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο διαμορφωτή της νεότερης Ελληνικής μουσικής , τον Σταύρο Ξαρχάκο , το έργο του οποίου παρουσιάστηκε από τους καλύτερους μουσικούς της Μπάντας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης ΠΝ , που , τα τελευταία χρόνια ,που έχει την ευθύνη της , με την πρωτοτυπία και την ποιοτική του εργασία έχει απογειώσει τη φήμη της Μπάντας ΓΕΝ εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται μια από τις καλύτερες της Ευρώπης και σίγουρα η καλύτερη μπάντα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων .

Τα κείμενα και την αφήγηση στη συναυλία είχε αναλάβει ο άνθρωπος που έχει αναγάγει σε ύψιστη τέχνη την ραδιοτηλεοπτική αφήγηση, ο Αλέξης Κωστάλας ,με την ποιοτικότερη και αισθαντικότερη φωνή στην Ελλάδα , με τη συμμετοχή εξαιρετικών σολίστ που ήταν Σύλβια Τσιμπανάκου (σοπράνο), ο Θεόδωρος Μπιράκος ( βαρύτονος) και ο Ανδρέας Καραούλης (τενόρος) , συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου ,ενώ τις χορογραφίες είχε αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου και οι χορευτές της Chorus Line.

Η συναυλία αυτή ,επαναλήφθηκε την επόμενη μέρα ,την Πέμπτη 14/6/2018 στο Θερινό θέατρο Τρικάλων , με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Τρικάλων , με την ίδια εξαιρετική επιτυχία και σε ένα κατάμεστο θέατρο.

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση -Επίδοση του Θυρεού της Μπάντας στον "Ιππόκαμπο"



Οι μεγάλες πρωτοβουλίες του ΓΕΝ και του Δικτύου 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" έχουν ως σκοπό να ενισχύουν κάθε φορά ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας , με τον καλύτερο τρόπο .

Έτσι συνέβη και την περασμένη Τετάρτη στο Βόλο ,όπου οι τιμώμενοι της βραδιάς ήταν τα μέλη του Σωματείου των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας "Ο Ιππόκαμπος" , που όλα παρέστησαν στη συναυλία ,που διοργανώθηκε προς τιμήν τους και ακόμα η ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης σε υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, στέλνοντας τα μηνύματα αυτά προς όλη την Ελλάδα.

Η συγκινητικότερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο μαέστρος της Μπάντας ΓΕΝ , Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης , καταχειροκροτούμενος, επέδωσε στον πρόεδρο του 'Ιππόκαμπου" κ. Πέτρο Μπέλλο , τον θυρεό της διάσημης Μπάντας , δείχνοντας τα βαθιά αισθήματα αγάπης ,σεβασμού και συμπαράστασης σε όλα τα μέλη του "Ιππόκαμπου" που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρειάζονται τη στήριξη της κοινωνίας μας. Ήταν η στιγμή που όλοι συγκινήθηκαν και υποκλίθηκαν στον Άνθρωπο, αναδεικνύοντας την κοινωνική Αλληλεγγύη σε υπέρτατη αξία .

Μπάντα ΓΕΝ - Μια ορχήστρα -κόσμημα για την Ευρώπη

Όπως είναι γνωστό η εξαιρετική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό ,καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο , αποτελώντας, πλέον, σύμβολο , γιατί με τη θεματολογία της και την επιλογή των σκοπών των εκδηλώσεων, διαφημίζει όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας δημιουργώντας -και μέσα από την τέχνη- βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά και αναδεικνύει την Κοινωνική Αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.

Σημειώνεται ότι τις συναυλίες στη Θεσσαλία παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές ,ενώ αυτή η στενή συνεργασία του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και της Μπάντας ΓΕΝ έχει γίνει ,πλέον , θεσμός , που ευχή και των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια , κάθε φορά με διαφορετική θεματολογία , αφού προσφέρει πολιτισμό και θέαμα υψηλών προδιαγραφών και παράλληλα ενισχύει σημαντικά ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας σε όλη τη Θεσσαλία.

Μήνυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα από τη Μπάντα ΓΕΝ και το Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"

Το μεγάλο μήνυμα των μοναδικών και σπάνιων αυτών συναυλιών είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων των συνανθρώπων μας ,που σε μια εποχή πολύ δύσκολη , έχουν την ανάγκη υποστήριξης από το κοινωνικό σύνολο ,αλλά και τους επίσημους Φορείς . Και το μήνυμα αυτό θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα.

Οι πρόεδροι των διοργανωτών Φορέων ,του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ " κ. Κων. Σκριάπας και του "Ιππόκαμπου " κ. Πέτρος Μπέλλος , εκφράζουν τη βαθιά ευγνωμοσύνη προς το ΓΕΝ και τη Μπάντα του ΓΕΝ , για την μεγαλειώδη συναυλία , τους χορηγούς που πρόσφεραν χρηματικά ποσά ,τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας , αλλά και προς τους πολίτες του Βόλου ,που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έκαναν εφικτή την υλοποίηση αγοράς του μικρού λεωφορείου ,που θα μετακινεί ταυτόχρονα ,τέσσερα κινητικά ανάπηρα άτομα ,μαζί με τα αμαξίδιά τους.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αποθεώθηκε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Βόλο (ΦΩΤΟ)
Αποθεώθηκε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Βόλο (ΦΩΤΟ)
Αποθεώθηκε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Βόλο (ΦΩΤΟ)
https://4.bp.blogspot.com/_Ja2wFbvYvWuOp_bbwIFCpI9hJUjpqekyFWfzvhmGWTwxeemo4geN3ey4OWJXVAgtdakD777fG9vqnzPGloMyqHrdgPYw3SYJLxQ85tA-nT1pKR8BqwdMdviw7oJ2_WZbh6gFpK7BvQPJ7BXOg
https://4.bp.blogspot.com/_Ja2wFbvYvWuOp_bbwIFCpI9hJUjpqekyFWfzvhmGWTwxeemo4geN3ey4OWJXVAgtdakD777fG9vqnzPGloMyqHrdgPYw3SYJLxQ85tA-nT1pKR8BqwdMdviw7oJ2_WZbh6gFpK7BvQPJ7BXOg=s72-c
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/06/blog-post_983.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/06/blog-post_983.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content