================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Θέλησε να καταγράψει την απογείωση αεροσκάφους στη Σκιάθο και... απογειώθηκε ο ίδιος

⍆Βρετανός τουρίστας θέλησε να καταγράψει από πολύ μικρή απόσταση την απογείωση...
ενός Airbus A321-231 στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και αυτό που έπαθε θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή.
Οπως αναφέρει η Daily Mail το σημείο στο οποίο στάθηκε ο Τέρνερ το προτιμούν όλοι όσοι έχουν πάθος με τις προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών καθώς ο διάδρομος προσγείωσης είναι σε μικρή απόσταση από μια παραλία και το ύψος από το οποίο περνούν τα αεροσκάφη μικρό.

Ο Πολ Τέρνερ βρέθηκε σε απόσταση λίγων μέτρων από την ουρά ενός αεροσκάφους της Thomas Cook προκειμένου να καταγράψει τη στιγμή της έναρξης της τροχοδρόμησης.

Η δύναμη του κινητήρα του αεροσκάφους πέταξε στο έδαφος τον Βρετανό τουρίστα, ο οποίος ακούγεται στο βίντεο να μην είναι χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή.

«Πάντα ήθελα να βρεθώ στο "δρόμο" του κινητήρα ενός τζετ αφού είχα δει να το κάνουν και άλλοι στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο» δήλωσε ο Τέρνερ.

Θέλησε να καταγράψει την απογείωση αεροσκάφους στη Σκιάθο και... απογειώθηκε ο ίδιος Reviewed by PLOUMISTOS on 9:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.