================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η αλήθεια για την ισχυρή Δόνηση που δημιουργείτε όταν προφέρουμε το «Κύριε Ελέησον»

⍆Το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με», και συντομότερα «Κύριε ελέησον», από τον καιρό... των Αποστόλων δόθηκε στους Χριστιανούς και ορίστηκε να το λένε καθημερινά. 

Τι σημαίνει όμως το «Κύριε ελέησον»;
Είναι πολύ σήμερα που ξέρουν, ότι προφέροντας το καθημερινά, ζητούν το έλεος του Θεού, επειδή καταλαβαίνουν το σφάλμα τους και γνωρίζουν την υποδούλωσή τους, μην μπορώντας να ξεφύγουν από τους υλιστικούς και όχι μόνο εθισμούς.

Οι περισσότεροι αρχίζουν να προφέρουν το «Κύριε ελέησον» για να τους ελεήσει, να τους δεχτεί σαν τον άσωτο υιό και να τους δώσει πάλι τη θεία χάρη του και μέσω αυτής να γλυτώσουν από τη δουλεία της αμαρτίας. Να απομακρυνθούν από την αρνητικότητα και τους φόβους και να λάβουν πάλι την ελευθερία τους, για να μπορέσουν με τον τρόπο αυτό να ζήσουν και να φυλάξουν την ζωή που επιθυμούν, αλλά χωρίς συνήθως να μετανοούν. 

Οι Χριστιανοί που μετανοούν και αποκτούν επίγνωση των λαθών τους προφέροντας το «Κύριε ελέησον», θα επιτύχουν το έλεος του Θεού και θα λάβουν την δύναμη να ελευθερωθούν από τη δουλεία της αμαρτίας, εφόσον η εκφώνηση συνοδεύετε από πίστη.

Έχει αποδειχτεί από τον Δρ. Εμότε, ο οποίος πραγματοποίησε απαγγελία του πάτερ ημών σε νερό (αγιασμός), ότι η μοριακή δομή του νερού με την εκφώνηση άλλαξε, σχηματίζοντας ένα ολοκληρωμένο θετικό σχέδιο (ΦΩΤΟ)


Πως συμβαίνει αυτό;

Μέσα σε κάθε προσευχή και ύμνους (π.χ Πάτερ ηΜώΝ), αν έχετε παρατηρήσει είναι πολλές οι λέξεις που έχουν τα γράμματα Μ και Ν. Αν προφέρετε για μερικά δευτερόλεπτα τώρα το γράμμα Ν θα διαπιστώσετε ότι η γλώσσα για να το προφέρει θα ανεβεί και θα πιέσει τον ουρανίσκο σας.

Όσοι γνωρίζουν διαλογισμό ξέρουν πως μία από τις βασικές κινήσεις είναι αυτή της γλώσσας η οποία κατά τον διαλογισμό ακουμπά χαλαρά στη βάση των επάνω δοντιών και τον ουρανίσκο, γιατί αυτή η κίνηση ενεργοποιεί την αντήχηση του κρανίου, δηλαδή προκαλεί αν την κρατήσουμε για μερικά λεπτά μια ισχυρή δόνηση.

Έτσι λοιπόν και μέσα από την δόνηση της προσευχής, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός διαλογισμού ο λόγος που η γλώσσα ακουμπάει τον ουρανίσκο είναι γιατί ενεργοποιεί τμήμα του εγκεφάλου για να αποκτήσουμε περισσότερη διαύγεια μέσω της οξυγόνωσης του εγκεφάλου.

Η δόνηση του Ν στο τέλος της προσευχής Κύριε Ελέησον είναι μία ισχυρή μορφή δόνησης που ενεργοποιεί παλμοδονήσεις του εγκεφάλου τέτοιες ώστε να επιτρέπουμε να διαχέεται μέσα μας μια πολύ δυνατή Ενέργεια που μας έχει προσφέρει ο Δημιουργός - Θεός. 

Οι αρνητές αυτής της άποψης θεωρούν ότι το Κύριε Ελέησον είναι μια απλή φράση που την λένε λόγο των φόβων τους οι άνθρωποι και δεν αποδέχονται επουδενεί ότι είναι από τις πιο ισχυρές φράσεις - πεποιθήσεις που μπορούμε να προφέρουμε καθημερινά. 

Οι άνθρωποι που έχουν πειστεί, διαπιστώνουν την δύναμη της δόνησής του Κύριε Ελέησον διότι είναι ο πιο σπουδαίος τρόπος καθαρισμού της αρνητικής ενέργειας του Νου και του σώματος του ανθρώπου ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τις αυτοθεραπευτικές ικανότητες του εγκεφάλου μας.

Πώς χρησιμοποιούμε το Κύριε Ελέησον:

Αναπνέουμε ήρεμα από την μύτη κατευθύνοντας τον αέρα προς την κοιλιά μας, κρατώντας την για πολύ λίγο εκεί και κατά τη διάρκεια της εκπνοής από το στόμα αρχίζουμε να προφέρουμε το Κύριε Ελέησον, τόσες φορές όσο να τελειώσει ο αέρας της ανάσας.

Επαναλαμβάνουμε αυτή την διαδικασία 12 φορές δίνοντας έμφαση στο τέλος της φράσης δηλαδή στο ον. Προσπαθούμε να παραμένουμε σε αυτή την δόνηση του ν. Έτσι ενεργοποιούμε το τμήμα του εγκεφάλου μας για πνευματική κάθαρση και θεραπευτική δόνηση.

Η ενέργεια εκδηλώνεται με συχνότητες - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την χρήση των συχνοτήτων που προκαλούν δονήσεις ΕΔΩ

=================================
Στ. Πλουμιστός 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης - 
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί 
συνεδρίες Διαχείρισης Ζωής & Προσωπικής καθοδήγησης ( life coach), συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης & Ενεργειακές Θεραπευτικές συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια - Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες 
www.globalattract.gr 
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523  
Η αλήθεια για την ισχυρή Δόνηση που δημιουργείτε όταν προφέρουμε το «Κύριε Ελέησον» Reviewed by PLOUMISTOS on 2:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.