================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Θεατρικό Ηλιοστάσιο» στο θέατρο «Αλώνι» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

⍆Όπως κάθε χρόνο, με αφορμή την ημέρα του Θερινού ή Θεατρικού ηλιοστασίου... όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, οι φίλοι του Θεάτρου μαζεύονται από νωρίς το απόγευμα στο θέατρο «Αλώνι», στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, για να ετοιμάσουν το χώρο, να θυμηθούν τις περσινές δράσεις, να γνωριστούν και να ενημερωθούν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Θεάτρου.

Όλα αυτά φέτος με συνοδεία μουσικής, αφού επιπλέον αφορμή είναι και η ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής που γιορτάζεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα με το θερινό ηλιοστάσιο. Επίσης, θεσμός πλέον είναι και τα νόστιμα χειροποίητα τοπικά ορεκτικά και ντόπια ποτά που φτιάχνονται και προσφέρονται από τους φίλους του θεάτρου.

Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους και θα περιλαμβάνει Σμυρνέικα τραγούδια, αλλά και σκοπούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με τους μουσικούς Ζήση Γεωργαλιό – κανονάκι, Ιωάννη Κουλιανό – πολίτικο λαούτο, Στράτο Μεγκέ φωνή και κρουστά, Τάσος Λιλή – βιολί.

Σάββατο 23 Ιουνίου
Θέατρο Αλώνι Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Πήλιο
ώρα έναρξης 8.30μ.μ
Eίσοδος ελεύθερη.
«Θεατρικό Ηλιοστάσιο» στο θέατρο «Αλώνι» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας Reviewed by PLOUMISTOS on 3:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.