================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προσπάθησαν να «σπάσουν» το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο αλλά απέτυχαν (ΦΩΤΟ)

⍆Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, λένε, τελικά όμως σε αυτή την τραγική ....από όλες τις απόψεις προσπάθεια, δεν καταρρίφθηκε.

Το ρεκόρ με το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο, διατηρεί από το 2006 η Ιαπωνία με τη συμμετοχή 500 ατόμων. Οι Αμερικάνοι προσπάθησαν να πάρουν τα... πρωτεία, με μία διοργάνωση που έλαβε μέρος στο Λας Βέγκας, τελικά όμως δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το Las Vegas Weekly, τα άτομα που τελικά κατέφθασαν για να λάβουν μέρος στο όργιο, στις 2 Ιουνίου στο κλαμπ Green Door ήταν ελάχιστα συγκριτικά με τις αρχικές εκτιμήσεις.


Οι εκτιμήσεις ήταν πως περίπου 350 άτομα πήγαν στο κλαμπ, παρ' όλα αυτά οι διοργανωτές δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Το διάβασα στο dokari.gr
Προσπάθησαν να «σπάσουν» το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο αλλά απέτυχαν (ΦΩΤΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 11:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.